Miałem się odnieść do poszczególnych fraz Twojego wpisu, ale nigdy nie korzystałem z MULTICYTATU (a chyba do tego właśnie służy ???? ) więc się rozpiszę bo poruszasz kilka ciekawych wątków, a to się może wszystkim przydać ????
1)
"Pewnie nie wytrzymały wyników dzisiejszych spotkań ???? "
Nic dodać, nic ująć ???? Jeśli ktoś wygrał wczoraj taśmę na kursach 1,5-2,0 to z chęcią sobie popatrzę (jeśli ktoś dysponuje namiarami), ale nie 3-4 mecze po 1,3 tylko soczystą taśmę z AKO > 30,0 z meczów eliminacyjnych.
2)
"... i własnie Ty w pewnym sensie mi w tym pomagasz, bo..."
Po to m.in. tu jestem ???? A dodatkowo zawsze można się uczyć na czyichś błędach i taniej to wychodzi ????
Muszę dodać, że w tym wątku trochę sobie pozwalam i "szaleję" proponując wiele ułożeń tych samych spotkań. Już to kiedyś pisałem, ale powtórzę bo nie każdy śledzi od początku (wiem, że Ty tak i b. mi miło) ????
W drugim wątku moje propozycje są bardziej wyważone. Co kto woli ????
3)
"...mam tu na myśli granie blokami..."
Jeśli ma się dużą skuteczność na taśmach to naprawdę warto się zaasekurować bo jedna niefartowna kartka lub karny przy wielu dobrze dobranych meczach niweczy cały wysiłek.
Ogólnie jest wiele rodzajów strategii u graczy. Najpopularniejszy model mówi, że generalnie każdy kupon akumulowany to miód na serce dla buków, a im dłuższy tym więcej tego miodu ???? bo szanse porażki wielokrotnie wzrastają.
Ja jednak lubię grac taśmy i nic nie poradzę ????
4)
"... jestem na lekkim minusie -77 złociszy. Więc chyba nie jest tak tragicznie..."
Czyli zapewne piątkowe typy zagrałeś delikatnie, a widząc wyjątkowo dobrą skuteczność we wtorek "poszedłeś ostrzej"? ????
Nic się nie przejmuj, mnie też poniosło ????
Jeśli możesz sobie pozwolić na tego typu wydatki bez uszczerbku dla budżetu domowego to nic się nie dzieje. Ot, kolejna forma "rekreacji" ???? Tyle, że ta się może bardzo wymiernie zwrócić ????
Pozdrawiam ????