B
1
bigbuckbunny
Użytkownik
toć over 2.5 to często wpada więc po co to grać.
może to jakaś prowokacja?
też mi się wydaje ze over 2.5 to trochę losowa sprawa. Sam lubię zagrać np 7z8 na over 2.5 liga europejska albo liga mistrzów. Czasem wchodzi ????toć over 2.5 to często wpada więc po co to grać.
[...]Wole ryzykować 500e i wygrać 2 niż grać standardowym sposobem.
Ja również grałem jeszcze do niedawna LAY na DW (z tym, że kursy sięgały >10, a nie >100 i ugrywałem jakieś 5€ na spotkaniu). Także dobrze na tym wychodziłem ale zrezygnowałem z tego bo jest za bardzo ryzykowne. Mogę niesamowicie szybko powiększać swój kapitał ale równie szybko mogę go stracić.Mam taką zasadę "Graj za tyle ile nie żal Ci stracić". Jak do na razie jestem nieźle na + grając tym sposobem wiec nawet jak przegram kiedyś to nie będzie źle.
Wastag angielska championship nie jest wcale ligą underową, bo 53% spotkań w tym sezonie zakończyło sie wynikiem overowym. Właśnie na tej lidze postaram się skupić w graniu 3x lay na under po wyrównanych kursach. Oczywiście będę starał się dobierać zdarzenia, w którym prawdopodobieństwo na over uważam za większe. Dam znać jak idzie gra tym systemem, aby osiągnąć zysk wystarczy mi 85% skuteczność. Jak na razie trafiłem już 2 kupony zagrane tym sposobem i to nie na styk. Zobaczymy... za jakiś czas napiszę jakie są rezultaty. Jednak wkład w zakład to nie kilkaset euro, a kilkanaście (ok.15).no właśnie ja tak grałem..... tylko na 5 spotkań
może to Ci trochę pomożehm biore np remis wygra 4 mecze obstawiam i klikam na dole <multi zakład nie wygra> i wpisuje ze 2euro chce wygrac i jest napisane ze musze miec ponad 500euro.... a jesli daje z kolomny nie wygra i zaznaczam opcje <multi zaklad nie wygra> to jest napisane ze musze 5 euro postawic ... czemu to sie rozni o ponad 500 euro? nie rozumiem tego ????
Nie, wtedy muszą obie nie wygrać z tego co wiem. Klasycznie lay obstawiasz dodając typy na back i wybierając potem opcję nie wygra, zaznaczając "kółeczko" na kuponie. Jak chcesz to wytłumaczę ci na PW.mam pytanie a jesli zaznacze ten kurs czerwony np remis nie wygra i zaznacze multizaklad nie wygra to zeby kupon wszedl musi albo jedna albo druga druzyna wygrac?