Napisałem Ci linka gdzie można zobaczyć na przykładzie jak to działa.mam pytanie a jesli zaznacze ten kurs czerwony np remis nie wygra i zaznacze multizaklad nie wygra to zeby kupon wszedl musi albo jedna albo druga druzyna wygrac?
Napisałem Ci linka gdzie można zobaczyć na przykładzie jak to działa.mam pytanie a jesli zaznacze ten kurs czerwony np remis nie wygra i zaznacze multizaklad nie wygra to zeby kupon wszedl musi albo jedna albo druga druzyna wygrac?
Tak, ponieważ ryzyko na dany kupon to właśnie ok 15-17 euro przy wyrównanych kursach na obie opcje. Właściwie nic lepszego w tej kwocie nie ułożysz - ewentualnie 3 zdarzenia po kursie ok. 2.00 co też nie jest złą opcją, jeżeli dobierasz typy jakiś userów z ujemnym yieldem, albo podpierasz je statystykami. Sugeruj się głównie wynikami gości na wyjeździe, a gospodarzy u siebie, bo lepiej to odzwierciedla całą sytuację.filip a jak polecasz grac na poczatek z kapitalem 20Euro? over/under ?:grin:
hej i jaka obrałeś dla siebie strategie? Powodzenia i oby tak dalej!Już 39 euro, więc brakuje mi 4 wygranych do wyrównania strat, z tymże teraz już o niebo lepiej idzie po dobraniu strategi, początki bywają trudne jednak. Dzisiaj bezproblemowo siadło.
Tak trzymaj i powodzenia! Może wpłać jeszcze dodatkową kasę. zawsze to zysk będzie większy ????Chłopaki, dzięki moim wcześniej opisanym strategią udało się odrobić straty. Teraz postaram się jeszcze osiągnąć i twardo trzymać się taktyki bo daje to dobre rezultaty, dodatkowo, do minimum ograniczyłem grę tradycyjną na back, a typy do zawsze staram dawać się przemyślane, a nie pierwsze z brzegu. Życzę, wam abyście również znaleźli swoją strategię.
Wiem, ale to nie jest takie dobre, wolę brać wygrane małą łyżeczką, zysk i tak będzie jeżeli skuteczność będzie odpowiednia, starczy 90% przy moich aktualnych stawkach i możliwej wygranej oraz ryzyku.Tak trzymaj i powodzenia! Może wpłać jeszcze dodatkową kasę. zawsze to zysk będzie większy ????
a to nie jest tak jak byś grał 12 (nie bedzie remisu) po kursie 1.2-1.35 ?Witam ponownie. Co myslicie o graniu lay na mniejsze stawki z tym, ze z wiekszym ryzykiem? Przykladowo: plaska stawka 20 euro na lay remis? Przy kursie przykladowo 5 wygrana to ok. 4 euro. Jak przegrany to aby sie odrobic trzeba zagrac az 5 razy. Co o tym sadzicie? Albo jakos to udoskonalic? Dzieki za odpowiedzi z gory, nawet negatywne.
Według mnie to lepszy sposób, udało mi się tym sposobem wygrać 15 razy, jeszcze nim nie przegrałem, tym sposobem odrobiłem stratę na minimalny zysk z całej mojej gry. W takim przypadku musisz wyłożyć ok. 15 euro przy wyrównanych kursach, a do wygrania 2 euro. Wiadomo, jak chcesz wygrać więcej to ryzyko też idzie w górę.Moglbys podeslac dokladny link bo nie moge znalezc. Hmm myslicie, ze lepiej np. bedzie granie jak kolega wyzej 3 x under/over? Ale wtedy musialbym dac wiecej pieniedzy bo kurs tez jest wiekszy.