>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System Lay na multi zakład na betfair

F 67

fish1991

Użytkownik
Siema ,nie wiem czy było tu już to pytani ale chcialbym wiedziec czy bet fair nie robi problemów z tym sposobem grania? tz. powiedzmy jakbym gral na stawkach po 280e przy kursie 9.0 tym samym stawiając 10e zabezpieczenia na wygraną kuponu. czy nie ma jakis limitów ,zamrożen itp? pozdrawiam

F 67

fish1991

Użytkownik
ok , a co do tego systemu to polega na tym zd jesli wybierzemy te mecze i na lay ze nie wejdą to jesli ktorys nie wejdzie to stawka która postawiliśmy jest dzielone przez kurs na danym kuponie i wtedy wyjdzia nam nasza wygrana ,dobrze rozumuje?

itan 21

itan

Użytkownik
Z tych zdarzeń które wybraliśmy musi przynajmniej jedno nie wejśc.

Wie ktoś może czy na multizakłady można postawic stawkę mniejszą niż 2e,czy tylko w singlach taki myk?

F 72

filip11

Użytkownik
Sposób gry wydaje się być super. Możemy np. obstawić wszystkich faworytów kolejki 5-10 meczy i na 99% kupon wejdzie tym bardziej w dzisiejszym futbolu. Można też grać kilka kursów 2-2.5 na drużynę która według nas odniesie porażkę i połączyć to w ako 10-20. To jest takie świetne tylko na papierze, czy w praktyce też? Bo ludzie grający w ten sposób coś ucichli.
PS. Jest jakaś prowizja od wpłaty depozytu na betfair poprzez przelew bankowy? Wysyła się pieniądze w złotych, a oni zamieniają na euro?

win1988 164

win1988

Użytkownik
Na papierze zawsze wygląda super. Pewnie i tutaj przy dłuższym graniu wejdzie kupon z ako &gt;20 przez co stracimy sporo zainwestowanej kasy. Ale nie chodzi mi tutaj o krytykę. Każda taktyka jest dobra, jeżeli jesteśmy w końcowym rozrachunku na plus. Jedni grają single, inni duble, inni kursy 1.01-1.05. Trzeba tylko pamiętać, że nie ma systemu idealnego. Największy problem grania kuponów na lay jest taki, że trzeba zachować bardzo duży procent wygranych zakładów. Pewnie coś koło 90 % jak nie więcej. Mimo to powodzenia dla grających i także czekam na wieści odnośnie waszej przygody z tym typem grania. Pozdro.

F 72

filip11

Użytkownik
Ja planuję grać ako 10-20 przy stawce 25 euro na początek, bo kapitał będę miał 200zł i nie chce stracić wszystkiego w przypadku falstartu. W przypadku gry nie trafię 1 kuponu na 15 i tak jestem na plus, a według mnie szanse są spore, o wiele większe niż granie tradycyjnie typów po kursach 1.02. W sumie nawet przy kursie 5 można by zawojować, ale spróbuję bezpieczniejszy wariant po kursie ~10. Tylko odpowie ktoś na moje pytanie czy są jakieś prowizje na przelew i czy kasę można wpłacać w PLN, a oni sami przekonwertują na EUR, czy z jakąś prowizją jest przewalutowanie?

win1988 164

win1988

Użytkownik
Zawsze wpłacam przez moneybookers. I betfair sam jak to nazwałeś &quot;przekonweruje&quot; złotówki na euro. Przy wypłacie podobnie, tyle tylko, że z euro na pln. Przy przelewie bankowym pewnie podobnie jest, a prowizji raczej nie ma, jeżeli się mylę, niech ktoś poprawi.

F 72

filip11

Użytkownik
Dzięki za rzeczową odpowiedź. Niestety nie mam moneybookers, więc będę musiał załatwić sprawę przez przelew. Starczy 200zł jako kapitał początkowy (nie chcę w to na razie dużo wkładać)?

C 6

c.suarez

Użytkownik
Jak na razie moje statystyki zysku z tego systemu
styczeń 250€ stawki 220€
luty 175€ stawki 250€
Marzec jak na razie 15€ stawki 200€
Jak na razie wszystko ładnie wchodzi 2 miesiące na plus jak widzimy zysk sam wyniósł 425€ w 2 miesięcy i nawet gdyby mi teraz dajmy na to 1 kupon nie wszedł w marcu tracę 200€ ale i tak nie jestem stratny.
Np na wałki które były w weekend typu bayern m arsenal hsv napoli warto tym systemem grać.

F 72

filip11

Użytkownik
Wielkie dzięki za odpowiedź, jednakże mam do ciebie kilka pytań. Jakie ako grasz (kurs) i czy stawiasz na samych faworytów? Ja myślałem nad graniem drużyny która według mnie nie wygra po kursie do 3.0 na zdarzenie, pograłem sobie na sucho i skuteczność 100 %. Czy jest sens wpłacić 200zł (równowartość 50 euro) i grać na ako 10-20? Mam zamiar grać w ten sposób. Pierwszym moim celem będzie podwojenie salda na koncie i wypłacenie mojego wkładu aby grać wirtualnymi pieniędzmi i być może bardziej zaszaleć ze stawką i kursem. Mogę liczyć na wskazówki twoje i innych podobnie doświadczonych graczy?
PS. Czy betfair nie robi żadnych problemów i limitów graczom grającym w ten sposób i osiągającym regularne zyski?

N 0

napster

Użytkownik
Gralem tym sposobem wplacilem sobie tylko 20 euro, wygralem 5. W sumie bylo juz 25 euro. I zagralem dwa mecze na nie faworytow, kurs kolo 11 no i na nieszczesnie nie faworyci wygrali... Wg mnie najlepiej na poczatku jest granie 2-3 remisow o ile Ci pieniedzy starczy. Ja mam zamiar za niedlugo znow wplacic tyle, ze 50-60 euro.

Do góry Bottom