P
0
Grając na BACK musisz postawić min. 2 euro (wydaje mi się że nie ma opcji grania na USDA wartość minimalnej stawki jest zależna od waluty? Czy np mogę postawić załóżmy za 2 dolary?
nie ma szans abyśmy byli bogatsi, co najwyżej możemy zmniejszyć stratyMożna by było ten system udoskonalić, a mianowicie grać tak jak mówicie, a na innej stronie rzucać tasiemca z tymi samego zdarzenia za 2zł, że wejdzie i jeśli nawet wejdzie to na pewno nie będziecie tak stratni, a może i nawet bogatsi....
System dobry dla kogoś kto operuje dużą gotówką....
Nie trzeba do tego duzej gotowki.Ja gram LAY multizakladow sumaryczne kursy 10-20.Ale gram z"zabezpieczeniem".Ostatni mecz zawsze jest ok.2godz.pozniej.Jesli mam pecha i wszystkie wczesniejsze zakonczyly sie wygranymi faworytow to zawsze mam czas by ten mecz(zawsze pilnuje by ten akurat mial kurs na back ponad 1.5)z kontrowac na back odpowiednia suma i odzyskac przynajmniej polowe zobowiazania na LAY.Od czasu do czasu tak mi sie zdarza ale jest to bezpieczny sposob gry.Kazdy chyba wie ze kursy 10-20 za czesto nie wchodza.Bez wielkich zyskow ale za to codzienne bo 2-3 kupony dziennie udaje mi sie zazwyczaj zagrac i na dzien dzisiejszy(bo nie gram za 2euro)14-20 euro zgarnac.nie ma szans abyśmy byli bogatsi, co najwyżej możemy zmniejszyć straty