1. en.surebet; wettportal.com; bmbets.comPiciu 18 dzieki za szczegółowe informacje. ALE:
1. są różne za darmo stronki
2. Ja właśnie takie obserwuję, ale te kursy szybko się zmienia, np chcę postawic bet365 i ok, otwieram inną stronę coral a już danego zdarzenia nie ma
3. Nie zdążę tak szybko postawić.
Czy ktoś gra możę inaczej jakos?
Na darmowych stronach często masz opóźnienie w pokazywaniu surebetów np. o 15 minut co powoduje że stronka staje się kompletnie bezużyteczna. Jeśli chcesz zająć się tym na poważnie wykup gdzieś abonament. Będziesz miał wtedy możliwość odpowiedniego filtrowania bukmacherów, nie będziesz więc szukał surebetów lecz obstawiał gdy pojawi się sygnał.Piciu 18 dzieki za szczegółowe informacje. ALE:
1. są różne za darmo stronki
2. Ja właśnie takie obserwuję, ale te kursy szybko się zmienia, np chcę postawic bet365 i ok, otwieram inną stronę coral a już danego zdarzenia nie ma
3. Nie zdążę tak szybko postawić.
Czy ktoś gra możę inaczej jakos?
Ja osobiście używałem aplikacji Bookmacher. Linka nie podaję, wystarczy jednak wpisać to w google ???? Przy sure becie np. 2 drogowym (np. under 2,5/ over 2,5) robiłem tam dwa kupony, potem jedne leciał na , drugi na i ładnie było rozliczone.Mam do was pytanko.. Czego używacie do dokumentacji swoich surebetó? Jakiś arkusz w Excelu czy coś w tym stylu? Ja używam gotowego arkusza tutaj z forum ale ono jest przystosowane do zwykłych typów. Piszę więc tutaj bo może ktoś jest w posiadaniu czegoś takiego przystosowanego do surbetów?
Hmm no właśnie, czy aby na pewno? Wg mnie kluczowym jest tu bukmacher Marathonbet, na którym po prostu jest najwięcej surebetów (Marathon, Pinnacle, a później długo długo nic i Bet365, którego jednak można łatwo zastapić innym bukiem w przypadku limitu). Ja na Marathonie gram zakład za max 100zl..leci 3 miesiąc i narazie żadnych limitów..czy ktoś mi jest w stanie potwierdzić że grając takimi stawkami można mieć na jak to się wyraził mój "przedmówca" długotrwały hajsik? Ktoś w ogóle gra tam surebety np klilka lat i nie dostał limitów?wystarczy miec 5-8tys zeby grac sb
aaa i tak u niektorych bukow limity dostaniesz po 1 lub 3 zakladach.....
wyciagniesz z tego wszystkiego max z 4k i po wszystkim, limity wszedzie i nic ine obstawisz wiec sie nie napalaj na szybki latwy i dlugotrwaly hajsik
Bardzo łatwo mogą się zorientować jeżeli nie grasz pełnych kwot tzn np każdy twój zakład wygląda mniej więcej tak 251,17zł, 121,78 itd jak bedziesz zaokrągał zawsze do pelnych kwot to nie powinno być problemu.Ktoś w ogóle gra tam surebety np klilka lat i nie dostał limitów?
Zarobić tyle ile można przed uzyskaniem limitów ????No właśnie i jak tu zarabiać na surebet ????
Zapewne wiesz, że takie Tipico nie wlicza dogrywek, a Pinnacle owszem ? :]Z Pinnacle świetnie można grać surebety na liczbę bramek w hokeju (poniżej-powyżej), niestety tylko z paroma bukmacherami (przynajmniej według wyszukiwarki BMBets). I to niższego rzędu typu Tipico, BetCity.
A co jeśli Winniped przegra różnicą 2ch lub więcej bramek?? oba wtopione,czyli nie jest to siurekBardzo trzeba uważać z tym jak dany buk rozlicza zaklady (mam na myśli OT, bądź jego brak)
Ja również dopiero zaczynam interesowac sie surebetami i raz przez nieuwage o mało nie wtopiłem 2, czy 3k,
przez pospiech postawiłem, a potem kapnąłem się , iż to nie jest żadne surebet z powodu innego rozlicznania (z OT i bez OT) .
Gdy się pokapowałem o 3 w nocy właczyłem kompa i czekałem aż mecze się zakończą..
szczęsliwie wyniki tak sie poukładały że zarobiłem te pare stuwek, ale równie dobrze mogłem straić pare tys...
Nie bijcie braw za głupote ????
radzę tylko uważać.
Edit:
na dziś znalazłem coś takiego, postawiłem ale nie za koła , ani stówki tylko drobno, proszę mi powiedzieć czy to jest SB (hokej, NHL) :
Sbobet (including OT and penalty shootout) Winniped Jets HC +1,5 @1,4
Pinnacle (OT included , Alternates) Winniped Jets HC -1,5 @4.550
Wg tego co wyczytałem odn regulaminów chyba jest, wychodzi ponad 6,5 % ale po tym co napisałem na początku nie jestem juz pewien i nie szaleje póki sie nie upewnie.
Jeśli sie nie mylę, to również na "kaczory" jest podobny (-/+ 1,5) , z tym że tylko 1%.
Wiedziałem, że Tipico to ście*wo, dlatego nie założyłem tam nawet konta. Jak miałbym grać to sprawdziłbym regulamin. W każdym razie dzięki bardzo za radę. ????Zapewne wiesz, że takie Tipico nie wlicza dogrywek, a Pinnacle owszem ? :]