to prawda, potwierdzone na kilku kontachbah daje limity ale bardzo pozno zlimitowali mnie do 1€ ????
Na limity rady nie mam.Nie gram surebetow a i to w paru bukach limity dostalem.Witajcie!
Zajmuję sie surebetami od jakiegoś czasu. Natomiast niszczą mnie wszelkie limity u bukmacherów. Jaki macie na to sposób ? Zakladacie konta na znajomych / rodzine ? Jeżeli tak to jak w tej kwestii ma się sprawa IP ? Co robicie aby nie zostać zbanowanym ?
Pozdrawiam !
Jak zaznaczasz 2 outcome to musisz zaznaczyć dwóch bukmacherów na liście i na dole zaznaczyć "and" wtedy wyszukuje Ci tylko pomiędzy tymi dwoma, analogicznie w przypadku 3 outcome.Siemka, moze ktos pomoc? jak flitrowac booki na bmbets.com, caly czas mi wyskakuje, ze nic nie moze wyszukac, jestem zalogowany.
kursy z tego samego źródła co np bet365 (na live napewno) tylko troszkę większa marżaJak zaznaczasz 2 outcome to musisz zaznaczyć dwóch bukmacherów na liście i na dole zaznaczyć "and" wtedy wyszukuje Ci tylko pomiędzy tymi dwoma, analogicznie w przypadku 3 outcome.
Dla grających surebety - używacie bukmachera ComeOn? W wyszukiwarkach go nie widze, kopiują skądś kursy? Bonus zachęca do skorzystania z ich usług jakby można go jeszcze było obrócić surebetami ...
Wydaje mi się, że większość (w tym również ja) tak na początku myślała ????Myslalem...e nie...nawet bylem przekonany ze - owszem cos takiego jak limity istnieje ale to sie zaczyna dla powaznych kwot (czyli dziesiatki tys pln) a nie dla kogos kto sobie przyharata 500pln na pojedynczym zakladzie po kursie 2,27.
Takie przeliczenia również pewnie większość robiła... ????Przeliczylem sobie ze majac konta u 20 firm z kasą na kazdym 300-500E to spokojnie na te przyslowiowe waciki miesiecznie zarobie (waciki czytaj - 3 tys pln )