Raczej taki Middle, tym razem nietrafiony.Chyba mówicie o valuebet, bo surebet to w ogole co innego
Raczej pomyłka i nie radzę grać.Poprawcie mnie jeśli się mylę:
Buk A kurs 1 - 1,34; 2 - 3,05
Buk B kurs 1 - 1,05; 2 - 5,50
surebet : 7,2%?
Dzięki za pomoc
Pomyłka byłaby w przypadku:Raczej pomyłka i nie radzę grać.
Na dzień 29 stycznia:Raczej pomyłka i nie radzę grać.
Racja, dlatego nie rozpisywałem tak oczywistej oczywistości. Teraz kolega napisał gdzie można to zagrać i ja osobiście nie pchałbym się.Pomyłka byłaby w przypadku:
Buk A kurs 1 - 1.34; 2 - 3.05
Buk B kurs 1 - 5.50; 2 - 1.05
Zależy jaki buk, większość może wycofać. Bezpiecznie grać do 2-3%, ale i 10% się zdarzają. Doświadczenie pomoże Ci określić czy grać większe niż te bezpieczne.
Acha. I mi wychodzi 7.75%
taki limit na Marathonie? Coś mi się nie chce wierzyć....limit wynosi kilkanaście tysięcy PLN
No na NBA NHL + topowe ligi piłkarskie limit wynosi ok 10000PLN..taki limit na Marathonie? Coś mi się nie chce wierzyć....
świetne kursy, ale kilka większych betów i po zabawie u braci Rosjan...No na NBA NHL + topowe ligi piłkarskie limit wynosi ok 10000PLN..
Ech no i wykrakałeś, dostałem limit na dobre,,, na otarcie łez pozostaje fakt że 4000 zł bez problemu zostały wypłacone na konto bankowe. W sumie grałem u nich pół rokuświetne kursy, ale kilka większych betów i po zabawie u braci Rosjan...
[/url]
to proste lay o kursie 1.20 to inaczej inaczej back o kursie 6.00, podstawiasz do kalkulatora surebetów i obstawiasz 1.30 u Betssona i lay 1.20 (6.00) Betfaira o stawce 100j -> Betsson 82.19j i Betfair 17.81j (!!!oczywiście jako zobowiązanie a nie stawkę!!!) to masz zysk w obu przypadkach 6.80j oczywiście jesli wygrasz na Betfair będziesz musiał odliczyć marże od zyskuWitam,
Czy ktoś mi może napisać jak mam rozumieć poniższy surbet zawierający zakład z Betfair? Być może nie spędziłem nad tym dużo czasu, ale ni jak mi się to niezgadza..więc wolę zapytać zamiast tracić czas ???? stawiając 1-lay (nie wygra) na bet fair mam tak na prawdę 6.4 (a więc w przypadku remisu bądź wygranej sunderlandu ja tyle będę musiał komuś wypłącić - oczywiscie kurs pomnożony o tą kwotę) no ale jak to się ma do surebeta? czy ktoś mi może to na ponizszym przykładzie wyjaśnić? co oznacza to 6.5% oraz dlaczego jest tez podany małą czcionką kurs na wygra City (1.20)? z góry dziękuję za odpowiedzi
Dzięki za odpowiedź, tym niemniej dalej tego "nie czuję". Tak więc wychodzi z tego że na Betsonnie muszę obstawić że wygra City za 1.30 a na Betfair że nie wygra Citi po kursie 1.20 za 17.81 zobowiązania, tak??to proste lay o kursie 1.20 to inaczej inaczej back o kursie 6.00, podstawiasz do kalkulatora surebetów i obstawiasz 1.30 u Betssona i lay 1.20 (6.00) Betfaira o stawce 100j -> Betsson 82.19j i Betfair 17.81j (!!!oczywiście jako zobowiązanie a nie stawkę!!!) to masz zysk w obu przypadkach 6.80j oczywiście jesli wygrasz na Betfair będziesz musiał odliczyć marże od zysku
moze zacznijmy od początkuDzięki za odpowiedź, tym niemniej dalej tego "nie czuję". Tak więc wychodzi z tego że na Betsonnie muszę obstawić że wygra City za 1.30 a na Betfair że nie wygra Citi po kursie 1.20 za 17.81 zobowiązania, tak??