baseball tylko tam gdzie wymieniłem, jeśli pytasz ogólnie to korzystam jeszcze z
Sbobet (to buk azjatycki jak
188bet czy
Dafabet),
888sport, betsafe, rivalo, sportingbet.
oprócz nich możesz zakładać konta u buków gdzie limity pojawiają się stosunkowo szybko, np. marathonbet - można tam trochę zarobić, ewentualnie dobrym rozwiązaniem jest zostawić sobie tego bukmachera na wypadek spadku kursu u innego - bardzo często marathonbet ma najlepszy kurs na rynku i umożliwia zamknięcie surebeta unikając straty. Ja co prawda gram tam normalnie, szczególnie podczas mundialu można było poszaleć ze stawkami.
Możesz też spróbować z expektem (ostatnio dostałem limit po jednym zakładzie) czy betclicem (ten sam właściciel), sprawdź sobie jacy bukmacherzy którzy umożliwiają grę Polakom występują w programie z którego korzystasz i tam zakładaj konta. Ja nawet zakładałem konto np. w paddypower - chyba po 5 zakładach był limit ale zawsze te kilka euro się zarobi
Buki które wymieniłem na początku wraz z pinnacle,
188bet, williamhill, bet365 i
unibet to te u których najczęściej gram. Dodam że
unibet i
888sport to buki korzystające z usług tej samej firmy dostarczającej kursy, ale nie należą do jednego właściciela. Możesz zatem grać u nich jednocześnie podwyższając swój limit dwukrotnie na pojedynczy zakład.
Nie zapominaj tez o bonusach
w bet365 masz 50 EUR, w Rivalo 50 EUR, w Sportingbecie możesz zgarnąć 100 EUR za zakład bez ryzyka, trzeba mieć tylko szczęście aby przegrać ten pierwszy zakład za 100 EUR ???? W
888sport masz 88 EUR we freebetach.
Sbobet też ma przyjemną promocję, czasem nawet ponad 200 EUR do zgarnięcia ale ciężko o taki obrót, dlatego lepiej celować w dużo niższą kwotę (poczytaj regulamin to będziesz wiedział o co chodzi).
Trochę się rozpisałem, nie wiem czy takie informację są Ci potrzebne, dlatego zakończę na tym mój referat :grin: Jeśli masz jakieś pytania to pisz, ja postaram się tu w miarę regularnie zaglądać.