ogarnijsie
Użytkownik
Na tapetę weźmy wspomniane Bet365, w którym ten bonus można bardzo przyjemnie "wyciągnąć" ????Kilka dni temu dopiero trafiłem na system surebets. Ogólnie nie zamierzam się w to bawić na dłuższą metę ale chciałbym się Was poradzić jak wyciągnąć jakieś dodatkowe pieniądze. Zbieram kapitał a wiem że niektóre firmy oferyją bonusy dla nowych użytkowników.
Np Bet365 daje 200zł . I teraz poprawcie mnie jeżeli się pomylę w czymś, jestem zielony.
Z tego co zrozumiałem dają 200 zł bonus jeżeli wpłacę 20 zł własnego wkładu. Teraz muszę tymi 220 zł zagrać 3 razy na pewniaków i wygrać by móc wypłacić pieniądze?
Jakie są inne opcje wyciągnięcia kasy z tych bonusów?
Żeby jednak być w 100% pewnym tego należy mieć kapitał w wysokości co najmniej 800zł (jeśli masz większy to tym mniejsze problemy Cię czekają , kwota 1k i wyższa się przyda)
I teraz po kolei, przedstawię schemat postępowania. Wpłacamy do Bet365 200zł. Szukamy surebeta (jakikolwiek, % może być bardzo niski), w którym dla przykładu mamy zdarzenie dwudrogowe, kursy 1.5 w Bet365 i 3.0-3.10 w innym buku. Skupmy się tu na sytuacji hipotetycznej, gdzie kursy te wynoszą 1.5 i 3.0 (zysk z samego surebeta to 0%, zakładam najczarniejszy scenariusz, gdzie w bet365 wchodzi każdy zakład)
Stawiamy 200 w bet365, 100 w innym buku. W becie wchodzi, mamy więc 300 i odblokowuje nam się bonus. W rezultacie - mamy 500zł na becie. Znów znajdujemy surebeta 1.5-3.0, na zasadzie tej samej co poprzedni. Za 250 stawiamy w innym buku, za 500 w becie. Zostaje 500 zł do końca obrotu w becie, więc powtarzamy poprzedni krok.
Rezultat? Wydajemy 200zł (bet365) i 600zł (inny/e buk/i), a mamy 1000zł.
Oczywiście, ktoś powie, że łatwiej na bet365 grać wyższy kurs, jednak nie zawsze wysokie kursy wchodzą i grając tak musimy mieć większy kapitał. W sytuacji, którą opisałem wyżej, w praktyce nawet jeśli w bet365 będzie nam wchodzić każdy typ, wydamy nie więcej niż ~800-900zł.
Jak ktoś ma większy kapitał i nie chce mu się bawić, przedstawiam scenariusz najprostszy - wpłacamy 1200 do bet365, 600 do innego buka, kursy 1.5-3.0, wydając 1800 mamy 2000. Należy tylko pamiętać, by upewnić się, czy możemy rzeczywiście u obu buków za taką kwotę zagrać