w0jtek
Użytkownik
Ok, nie zdawałem sobie z tego sprawy że jest tak trudno wyszukać. Ale mimo wszystko- uważam, że znalezienie 5% surebeta nie powinno sprawdzić aż takich problemów. Nie mówię tu o jakimś częstym graniu tak wysokich surków-w rzeczywistości pewnie będą dominować 1-2 procentowe surki. Ale mniejsza o to, mam pytania co do innych kwestii.Wsadź sobie w buty takie założenia
Tego jestem świadom w pełni. Bet365, Betsafe, Betsson, Unibet, Tobet pewnie będą do odstrzału po paru surkach. Pytanie tylko jest takie: W jaki sposób uniknąć tak ostrego limitowania? Pewnie to jest niemożliwe, tak więc: W jaki sposób maksymalnie opóźnić limitowanie?Spośród buków u nas popularnych, z polską wersją strony wielu z nich limity daje po paru zakładach (Sportingbet mi np. po 1, Tobet chyba po 3).
Rozumiem, zostawmy tą kwestię w takim razie. Nie ma co zakładać zysku bo założę 50zł/dzień a okaże się, że 10zł będzie problemem.Poza tym piszesz - przyzwoite zyski. Dla jednego przyzwoitym zyskiem będzie 5%/kapitał miesięcznie, dla drugiego 10%/kapitał miesięcznie, wszystko to jest względne
Jak już wczesniej wspomniałem, te 'polskie' buki będą pewnie do odstrzału po paru surkach. Zostaje parę buków. No i jak mówisz, wtedy właśnie zacznie się zabawa.Kończąc względem limitów słów kilka. Po początkowym okresie gdzie w bukach takich jak: Bwin, Expekt, Tobet, Bet365, Unibet, Betsson, Betsafe, Unibet, Sportingbet, WillHill limity dostaniesz szybko/bardzo szybko (czas jest pojęciem względnym, do miesiąca jednak można wstępnie przyjąć "szybko" zostanie Ci tak naprawdę parę firm. Wtedy dopiero zaczyna się prawdziwa zabawa
Mam jeszcze pytanka:
1. Znajdę wyszukiwarkę do surków, gdzie mogę wpisać konkretnego buka, w którym chciałbym zagrać?
2. Jak radzicie sobie z walutami? Wpłaty-wypłaty, przewalutowywanie może sprawić problemy. W większości buków nie da rady grać złotówkami.
3. Jakie kwoty mniej więcej przechodzą w bukach tych śmieciowych? Aby maksymalnie opóźnić zlimitowanie, jeśli to w ogóle możliwe.
Z góry dzięki.