Cześć, od miesiąca zacząłem na poważniej grać surebety, które stanowiły główną część mojego dochodu. Przez ten okres udało mi się zarobić ponad 3000 PLN. Surebety wyszukuje dla mnie program Rebelbetting. Dodam również, że gram jedynie w bukach oferujących polską walutę tj. Uni, Betsafe, Expekt, Pinn, Bet365, Bwin itd.
Wszystko pięknie ładnie jednak ciągle nęka mnie jeden problem - są nim limity nakładane przez bet365. Zlimitowali mi już kilka kont w stosunkowo krótkim, jakby nie patrzeć, okresie czasu. Moja średnia stawka na surebeta wynosi około 400-500zł czyli wcale nie tak dużo. 2 razy zagrałem za Postaw Max przez co zlimitowano mi 2 konta - teraz staram się już tego błędu nie powtarzać jednak dalej z różnych powodów nakładane mi są limity, nawet jeśli dużo nie wygrywam. Przykładowo wczoraj pograłem 2,5% surebeta na linii Bet365-
Unibet za kwotę 200zł (po 100 w obu bukach, dodam, że maksymalna stawka dopuszczana przez B365 wynosiła 562,5 czyli był to stosunkowo wąski rynek jednak przez to stawka na surebeta była tak mała, a moje konto na b365 zostało zlimitowane, mimo iż zakład tam nie siadł).
Ciągle staram się powiększać swoje doświadczenie odrzucając różne taktyki i testując nowe. Jednak wiem, że tutaj są osoby, które grają surebety za dużo większe stawki niż ja, i tutaj moja prośba - możecie podzielić się swoją taktyką, ewentualnie jakoś mnie naprowadzić? Myślałem teraz, aby spróbować zwiekszyć stawkę na surebeta do 1000zł i grać jedynie rynki z dużym popytem, na które maksymalne dopuszczalne stawki wynoszą od 5000 w górę. Wtedy średnio wychodzi to tak, że gram za 500 PLN w bet365 i za 500zł kontruje (kwestia teraz jak na to będą reagowały buki typu Expekt, Betsafe czy Uni bo póki co stawki w okolicach 250-300zł w tych bukach przechodziły bez problemu i konta trzymią się już około miesiąca bez limitów co jest dla mnie miłym zaskoczeniem).
Wtedy ilośc granych surebetów byłoby dużo mniejsza, 5-8 dziennie, jednak pojawia się tutaj problem - w tygodniu ciężko złapać surebety na stosunkowo popularne ligi, więc ciężko będzie zagrać nawet te 5 surebetów 2% co by dało 100zł dziennie (moja średnia).
Proszę o wasze rady i sugestie.