S
0
shecklerewka
Użytkownik
filia UW anglistyka
jeżeli chodzi Ci o WAT Warszawski mogę polecić znajomy tam studiuje bardzo zadowolony jest. Oprócz tego że ma wszystko za free wyżywienie mieszkanie i klocka co miecha na własne potrzeby to i po tych studiach bd trzepał taką kasiure że szok. Podobno ciężko się dostać.w tym roku matura.. ;p moze studiuje ktos na WAT lub Akademii Morskiej w Gdyni/Szczecinie ? ???? mature mam zamiar pisac R z maty,angola,i raczej fizy no i podstawa z polaka;p szukam jakiegos interesujacego kierunku przyszlosciowego ????
Załatw sobie zbiory Mendla i rozwiązania do nich. U nas jeszcze wiem, że dużo osób robiła przed maturą z "Maturalnie, że zdasz". A tak to jeszcze Lipszyca, Jenike. Jak chcesz dobrze zdać rozszerzony to lepiej idź na korki do dobrego nauczyciela. Przyda ci się później na studiach, a ułozenie dobrze fizyki w liceum to podstawa na polibudzie.Cześć. Tak jak matslow, w tym roku matura. Chodzę do klasy mat-językowej, co troszkę jest błędem z mojej strony, ponieważ mam zamiar iść na studia na Politechnikę, w 99% na polibudę łódzką. Matma rozszerzona, ang także, ale to nie wystarczy. Trzeba zdać fizę, albo chemię. Pasuję rozszerzenie wziąć. Chciałbym się dowiedzieć, czy znacie jakieś dobre podręczniki, zbiory zadań, gdzie rozwiązanie każdego zad. jest ładnie opisane? Czego łatwiej się nauczyć i co łatwiej zdać? Rozszerzoną chemię czy fizę? Podstawę chemii raczej mam opanowaną, bo to tylko kwasy, cukry, białka, zw. organiczne itd. Natomiast z fizy troszkę gorzej. Od razu mówię, że korki są ostatecznością, nigdy nie byłem na nich i mam nadzieję, że nie będę.
Po WAT masz pewną, wysokopłatną pracę w wojsku, emeryturka po 15 latach ???? Bardzo dobre rozwiązanieW sumie szukam czegos interesujacego.. czegos co mozna robic w przyszlosci z pasja.. Jako urzednik od 7 do 15 mi sie nie usmiecha.. a moze po WAT w Wawie cos by fajnego sie znalazlo.
tylko pameitaj ze jak sie nie utrzymasz na WAT'cie to bedziesz musial im oddac $ a ostro cisna z matma/fizyka na wiekszosci kierunkow tak wiec nad tym trzeba sie dobrze zastanowicto kto wybiera sie ze mna na WAT ?
[/url]
Szukam jeszcze progów..
Idz na archeologie.Ciągle szukam kierunku i nie moge znalezc... Polec mi ktos cos... R:matematyka,angielski.. podstawa polski i jeszcze nie wiem jaka fizyka.. pomoze ktos? ????
po prostu tak sie pytam, moze ktos doradzi cos co moze przydac sie pozniej..jak sam nie mozesz sie zdecydowac na co isc i pytasz na forach to moze w ogole nie idz na nie ? bo jeszcze ci ktos niedaj boze doradzi co skonczysz a i tak w zawod nie pojdziesz ????