>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Studia

Status
Zamknięty.
viertor 0

viertor

Użytkownik
U mnie na początek roku szło sie normalnie. Nic specjalnego się nie działo, ogólne zapoznanie z uczelnia, jakieś tam zasady, rozdanie planów zajęć itp. Spokojnie można było być w &quot;codziennym&quot; stroju. Co innego immatrykulacja, czyli rozdanie indeksów. Tam już wypada być w garniturku, cale władze uczelni też są w tych swoich togach. Tak było u mnie na politechnice wrocławskiej, jeśli u Ciebie rozpoczęcie miałbyś razem z rozdaniem indeksów to polecam garnitur.

L 209

lukbor10

Użytkownik
tak wujek pomoze jak idziesz na zawodowego to cie jakos ustawi a nie na studiach oficerskich...
to widocznie nie wiesz jakie tam cyrki odchodzą. wiem, bo byłem z kumplem i widziałem. podchodzi jakis suchar do drążka, przy drugim razie spada z niego a egzaminator przy nim stojący wpsiuje mu 20 powtórzeń ????

M 3

mistrzunio

Użytkownik
początek studi wszędzie 1 czy 4 pazdziernika?? czy zależy od uczelnii??
może ktoś napisać jaki to jest na studiach? to znaczy co się robi na ćwiczeniach,wykładach,na wf bo chyba jest,jak to jest, aha strój normalny jakiś sweter i dżinsy chyba nie trzeba w koszuli przychodzić non stop?? a są jakieś podczas studi uroczystości że np. w graniakach trzeba przychodzić jak na tym rozdaniu indexów?

norek89 0

norek89

Użytkownik
początek studi wszędzie 1 czy 4 pazdziernika?? czy zależy od uczelnii??
może ktoś napisać jaki to jest na studiach? to znaczy co się robi na ćwiczeniach,wykładach,na wf bo chyba jest,jak to jest, aha strój normalny jakiś sweter i dżinsy chyba nie trzeba w koszuli przychodzić non stop?? a są jakieś podczas studi uroczystości że np. w graniakach trzeba przychodzić jak na tym rozdaniu indexów?
Mistrzuniu ???? Wszystko zależy od tego na jakim kierunku jesteś ;) ćwiczenia- ćwiczysz ???? chodzisz do tablicy, pracujesz w grupie, wiadomo. Wykład, jak chcesz to chodzisz, jak nie to nie (chyba ze sa obowiazkowe u was), leci sobie nudna prezentacja Profesor nawija a Ty siedzisz i sie nudzisz albo notujesz;). Ubrany możesz być jak chcesz student to wolny człowiek ale bez przesady oczywiście w dresie nie polecam...:] Uroczystości...hmm garniak podstawa podczas sesji, a poza nią.. święto uczelni? Ale na takie rzeczy nie trzeba chodzić ja nigdy nie byłem ???? Wf jest na jednym roku, ja miałem na pierwszym, strój sportowy i obuwie, większych wymagań nie było ;) Powodzenia i nie bój się, studiuje się bardzo przyjemnie :&gt; (do sesji ???? ???? )

M 3

mistrzunio

Użytkownik
ja idę na finanse,czyli na ćwiczeniach pewnie jakieś zadania do rozwiązywania bo raczej nie praca grupowa,referaty,??
czyli jakiegoś poza sesjami sprawdzianu wiedzy nie ma(ala kartkówki,odpowiadanie) i trzeba przygotowywać się do sesji. są one 2 w roku,tak??? kiedy się odbywają dokładnie wiadomo(chodzi o okres)??? i z wszystkich przedmiotów na raz??
a początek roku jest 1 czy 4 pazdziernika czy zależy od uczelni?
czyli normalny stój-sweterk,dzinsy jak w liceum??? nie trzeba jakoś tka uroczyściej np. koszula koniecznie?? (chyba że ktoś lubi)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom