jaki kierunek?Literka P literka W literka R jak PWr , kto tych literek nie szanuje ten niech się .... pocałuję ???? Zapraszam do Wrocka na PWr:spokodfhgfh:
Jak nie masz nic konkretnego do napisania to po co się wypowiadasz :? To co dla Ciebie nie jest ambitne dla kogoś innego może być.Wybierz coś ambitniejszego.
A dla Ciebie jest? Ta Twoja koleżanka to jako kto pracuje po tej turystyce? Zadowolona jest z pracy i zarobków? Tak? To szczerze gratuluje.Jak nie masz nic konkretnego do napisania to po co się wypowiadasz :? To co dla Ciebie nie jest ambitne dla kogoś innego może być.
Znajoma studiowała na turystyce i hotelarstwie i była zadowolona (ma licencjat), nie ma większych problemów ze znalezieniem pracy.
Co do kierunków to słyszałem wiele opinii, że nie są one jakieś trudne do przejścia a i z pracą ponoć nie ma kłopotów.
.. w McDonaldzie ;]nie ma większych problemów ze znalezieniem pracy.
Uważasz zarządzanie/ekonomię za kierunki gorsze od geofizyki i inżynierii środowiskaA Ty skończyłeś że wiesz ? Szkołe średnią skończyłem 4 lata temu i że mialem predyspozycje i ambicje poszedłem na dobra uczelnie techniczną. Miałem sporo kolegów i koleżanek którzy kończyli razem ze mną mając takie sobie oceny i nie wiedząc co ze sobą zrobić poszli na różne turystki/zarządzania/ekonomie itp Minęły 4 lata i te osoby pokończyły już te szkoły i nadal błyskotliwych perspektyw dla nich nie widze, sami zresztą o tym mówią gdyż po prostu w dzisiejszych czasach nie ma takiego ogromnego zapotrzebowania na takie kierunki
pozdrawiam