ramzesa
Forum VIP
Ja co prawda jestem jeszcze w szkole średniej i droga do studiów jeszcze spora, ale jestem ciekawy co sądzicie o takim kierunku jakim jest Dziennikarstwo sportowe. Przejrzałem chyba cały temat i nie znalazłem nic ciekawego na ten temat. Kierunek wydaje się być atrakcyjny. Praca może być ciekawa i zapewne w takim zawodzie mógłbym się spełnić. Wiadomo że w moim rodzinnym mieście pracy ciekawiej nie znajdę - patrząc pod kątem dziennikarstwa, a w żadnej lokalnej robić nie chcę bo ambicję mam nieco większą.
Problemów z wysławianiem się nie mam, sportem interesuję się od dzieciaka i to mnie naprawdę interesuje. Nie widzę siebie w postaci jakiegoś ekonomisty bądź też inżyniera bo te rzeczy po prostu mnie nie interesują i nudzą. Plusem jest również fakt że po tym kierunku można pracować jako rzecznik prasowy co również wydaje się być ciekawym rozwiązaniem na przyszłość.
Tak jak powiedziałem jeszcze długa droga do wyboru kierunku i jeszcze sporo może mi się zmienić, ale chciałbym wiedzieć ogólnie co sądzicie o takim kierunku
Za wszystkie odpowiedzi dziękuje ????
Problemów z wysławianiem się nie mam, sportem interesuję się od dzieciaka i to mnie naprawdę interesuje. Nie widzę siebie w postaci jakiegoś ekonomisty bądź też inżyniera bo te rzeczy po prostu mnie nie interesują i nudzą. Plusem jest również fakt że po tym kierunku można pracować jako rzecznik prasowy co również wydaje się być ciekawym rozwiązaniem na przyszłość.
Tak jak powiedziałem jeszcze długa droga do wyboru kierunku i jeszcze sporo może mi się zmienić, ale chciałbym wiedzieć ogólnie co sądzicie o takim kierunku
Za wszystkie odpowiedzi dziękuje ????