>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
L 0

lipk0r

Użytkownik
wamoss mam taki sam problem jak Ty, może moja rozmowa z obsluga online Cie zainteresuje
09:46:44 Izabela: co dokładnie zostało zmienione ?
09:47:13 Użytkownik: jak pani widzi zostały przez zwas zmienione TYPY na moim kuponie co jest niezgodne z waszym regulaminem
09:47:27 Użytkownik: zostały zmienione z typu &quot;12&quot;
09:47:49 Użytkownik: na typ &quot;x2&quot; co sprawiło iż jest on przegrany i nie wyplaciliscie pieniedzy
09:49:06 Użytkownik: jednym zdaniem... przyjeliscie zaklad &quot;12&quot; a po meczy zmieniliście moje typy na &quot;x2&quot;
09:49:22 Izabela: rozumiem
09:49:52 Izabela: niestety w takim wypadku należy napisać do nas reklamację pisemną wraz z wydrukiem tych kuponów
09:50:03 Izabela: i wysłać ją na adres siedziby w Katowicach
09:50:52 Użytkownik: czy powie mi pani odrazu czy zostanie ona rozpatrzona pozytywnie czy moge odrazu szykowac sie na sprawe sadowa?
09:51:54 Izabela: zostanie ona rozpatrzona na pewno pozytywnie
09:52:06 Izabela: i otrzyma Pan pieniążki bo się Panu należą
09:53:49 Użytkownik: Mam jeszcze jedno pytanie... czy w dobie internetu nie można tego załatwic szybciej? Poczta elektroniczna przecież jest znacznie szybsza... Wszystkie numery kuponów wraz ze skanami kuponów i reklamacja moge wysłac emailem
09:54:28 Izabela: bardzo byśmy chcieli niestety obowiązuje nas ustawa o grach hazardowych, a ona określa, że reklamacja może być uwzględniona tylko i wyłącznie droga pisemną
wg. poczty polskiej moja reklamacja dotarła do nich 21.12.12, zobaczymy ile im zajmie jej uznanie...

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Skoro był błąd w kursach to czemu niby mają ci wypłacić wygrana?
Jak dla mnie to oczywiste że te zakłady Ci anulowali...

L 0

lipk0r

Użytkownik
Dokładnie powinni anulowac, a oni uznali je za przegrane...
Kupony zawarłem poprawnie, owszem maja prawo do zmiany kursu na 1.0 gdy się pomylą, ale oni zmienili moje typy co jest niezgodne z regulaminem. Powinni się odrazu przyznać do błedu i zmienić kursy na 1.0, a nie typy. Wtedy odzyskałbym wklad, a oni uznali zaklady za przegrane. To jest ich błąd podjety w akcji mającej na celu ratowanie ich dużych strat finansowych. Bo podejrzewam, że ktos postawił tak typy ze musza wyplacic po 500tys złotych. Ta ich akcjia zmiany typu, a nie kursu daje mi podstawy o domaganie sie całosci wygranej

hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
wamoss mam taki sam problem jak Ty, może moja rozmowa z obsluga online Cie zainteresuje
09:46:44 Izabela: co dokładnie zostało zmienione ?
09:47:13 Użytkownik: jak pani widzi zostały przez zwas zmienione TYPY na moim kuponie co jest niezgodne z waszym regulaminem
09:47:27 Użytkownik: zostały zmienione z typu &quot;12&quot;
09:47:49 Użytkownik: na typ &quot;x2&quot; co sprawiło iż jest on przegrany i nie wyplaciliscie pieniedzy
09:49:06 Użytkownik: jednym zdaniem... przyjeliscie zaklad &quot;12&quot; a po meczy zmieniliście moje typy na &quot;x2&quot;
09:49:22 Izabela: rozumiem
09:49:52 Izabela: niestety w takim wypadku należy napisać do nas reklamację pisemną wraz z wydrukiem tych kuponów
09:50:03 Izabela: i wysłać ją na adres siedziby w Katowicach
09:50:52 Użytkownik: czy powie mi pani odrazu czy zostanie ona rozpatrzona pozytywnie czy moge odrazu szykowac sie na sprawe sadowa?
09:51:54 Izabela: zostanie ona rozpatrzona na pewno pozytywnie
09:52:06 Izabela: i otrzyma Pan pieniążki bo się Panu należą
09:53:49 Użytkownik: Mam jeszcze jedno pytanie... czy w dobie internetu nie można tego załatwic szybciej? Poczta elektroniczna przecież jest znacznie szybsza... Wszystkie numery kuponów wraz ze skanami kuponów i reklamacja moge wysłac emailem
09:54:28 Izabela: bardzo byśmy chcieli niestety obowiązuje nas ustawa o grach hazardowych, a ona określa, że reklamacja może być uwzględniona tylko i wyłącznie droga pisemną
wg. poczty polskiej moja reklamacja dotarła do nich 21.12.12, zobaczymy ile im zajmie jej uznanie...
Co napisałeś w reklamacji? ????

L 0

lipk0r

Użytkownik
To co chcieli. Swoje dane, przedmiot reklamacji, numery kuponów i to czego żądam. Oczywiście dołączyłem ksera kuponów, które zrobiłem zanim zmienili typy na nich. Mam nadzieję, że będzie tak jak ta babka z info czatu napisała... że wypłaca mi wygraną bo mi się należy:p

L 0

lipk0r

Użytkownik
Gdyby zrobili tak na poczatku to bym nawet nie probowal niczego dowodzic;p nawet jak bedzie zwrot to mam nadzieje na jakas rekompensate bo na okolo miesiac zablokuja moje srodki...np. przez policzenie wygranych po rzeczywistym kursie jaki powinien byc. Zobaczymy co z tego bedzie. A pewnie dopiero po nowym roku cos bedzie ????

T 15

temp

Użytkownik
piłkarzyk w regulaminie wszytko jest napisane:
6.9. STS pozwala na założenie tylko jednego konta na osobę. Dane wprowadzone podczas rejestracji są magazynowane i monitorowane w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). STS zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie nowe rejestracje są monitorowane w celu uniknięcia rejestrowania podwójnych kont.

stalon 96

stalon

Użytkownik
Ja we wtorek wieczorem także na mBank i nadal nic????
Ja do Mbanku dostałem w czwartek.
Promocja na ✅. Po obrocie 165 wypłacone i kupon za 300zł w grze.
Żadnych problemów z wypłatą, weryfikacją itp ;)
Polecam dla tych którzy się jeszcze nie zdecydowali.

K 358

koeman66

Użytkownik
u mnie po kilku dniach poprawili blad = nierozstrzygniety zaklad, ktory byl wczesniej rozstrzygniety, jest znowu rozstrzygniety ???? nie jest tak zle z nimi ????

snajper 322

snajper

Forum VIP
Jak długo jest aktualna ta promocja? Widziałem ze w HP ją tam chwalicie. Wpłacam 200zł i dostaje drugie tyle. I mogę od razu wypłacić depozyt? Coś w stylu jak w betclick? Przez moneybookers tez idzie czy tylko bank?

Otrzymane punkty reputacji: +3
C 0

calibra

Użytkownik
Cześć , nie wiem o co chodzi z bonusem w STS obróciłem 1 raz i wygrałem kupon . Chcę obrócić bonusem 2 raz ale wyskakuje mi informacja : &quot;Bonus nie został aktywowany &quot; o co im chodzi??

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Jak długo jest aktualna ta promocja? Widziałem ze w HP ją tam chwalicie. Wpłacam 200zł i dostaje drugie tyle. I mogę od razu wypłacić depozyt? Coś w stylu jak w betclick? Przez moneybookers tez idzie czy tylko bank?
Wpłacać i wypłacać można tylko poprzez własne konto bankowe!

P 1

petergriffin

Użytkownik
Czy ktoś mógłby jeszcze potwierdzić , że pieniądze z sts można wypłacić zaraz po wpłacie i bonus jest wciąż aktywny i można nim dysponować ?

bender7 91

bender7

Użytkownik
Czy ktoś mógłby jeszcze potwierdzić , że pieniądze z sts można wypłacić zaraz po wpłacie i bonus jest wciąż aktywny i można nim dysponować ?
Potwierdzam, wpłaciłem 200 zł, chwilę później otrzymałem bonus 200 zł. Wypłaciłem 200 zł depozytu, po dwóch dniach kasa doszła na moje konto w Mbanku. Bonus pozostał i jestem w trakcie obracania go ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom