U mnie w poniedziałek tzn. za 3 dni mija 2 tygodnie, więc albo dzisiaj po godz. 16 albo w poniedziałek muszę otrzymać wypłatę... i to jest mała kwota, a co ciekawe, nie wygrana tylko wypłata depozytu dla otrzymania bonusu.A ja na wypłatę czekam już ponad tydzień :x
a gdzie masz konto, ja mam w pko bp i nie widze kilku przelewow z bukow, m.in. z sts-u zamowiony chyba 23-go! tak banki maja, trzeba czekacA ja na wypłatę czekam już ponad tydzień :x
Tak. Moze być kilka zdarzeń po różniastych kursach na tym 1 kuponie - grunt, żeby w sumie ako było 1,7 lub wyżej.A z innej beczki, jak mam być ten kurs większy niż 1,7 to może być AKO? Czyli ze dwa zdarzenia np. po 1,4?
Z tego co się orientuję, to ID jest stałe i podajesz je np w tytule przelewu wpłaty. Jeśli nie znasz go to z poziomu swego konta wejdź na wpłaty transferuj.pl i spróbuj zacząć dokonywać wpłaty (nie musisz jej kończyć), system automatycznie wygeneruje Ci (przypomni) to ID w danych do przelewu.Podobno przy wypłacie trzeba podawać jakieś ID użytkownika... ja tego nie zrobiłem, bo nie wiem gdzie to się wpisuje... nie ma tam miejsca przy wypłacie i dlatego system nie wie komu przesłać... wyjaśniają sprawę manualnie...
Ja wypłaciłem 18 grudnia i też do tej pory ni ma, a konto również w mbanku. Lipa, tak jak wyżej pisałem chyba skrobnę do nich maila bo z deka już to trochę długo trwa...A ja na wypłatę czekam już ponad tydzień :x