>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
P 1

petergriffin

Użytkownik
Ok , wpłaciłem , dostałem bonus i zleciłem wypłatę.
Bonusowa kwota pozostała na koncie.
Jednak czy mogę nią już teraz dysponować bez obawy , że zlecona wypłata nie zostanie anulowana ?

S 0

slawek110022

Użytkownik
Po otrzymaniu bonusu można bez problemu wypłacić pieniądze z depozytu i spokojnie obracać otrzymanym bonusem. A wpłata jest po kilku minutach max.

T 15

temp

Użytkownik
Tylko pamiętajcie, że jak nie zdążycie obrócić bonusa w 2 miesiące, to kasa bonusowa przepada.
6.8. Ponadto, jeśli jakakolwiek premia, darmowy zakład, lub innego rodzaju środki zaksięgowane przez STS na koncie klienta nie zostaną wykorzystane przez klienta w ciągu 2 miesięcy od zaksięgowania, STS ma prawo do odebrania takiej premii, darmowego zakładu lub środków i do odpowiedniej modyfikacji stanu konta tego klienta bez powiadomienia danego klienta.

K 358

koeman66

Użytkownik
mogliby pokazac na swojej stronie jakas statystyke, np. ile trzeba jeszcze % lub zl obrocic do wykorzystania bonusa, tak jak to ma miejsce w kazdym szanujacym sie buku!

M 6

makubczak

Użytkownik
Właśnie, brak statystyki przy meczu jest bardzo słabym rozwiązaniem. Poprzednia stronka była zdecydowanie lepsza, ale może poprawią to w najbliższej przyszłości.

K 43

krak

Użytkownik
Właśnie, brak statystyki przy meczu jest bardzo słabym rozwiązaniem. Poprzednia stronka była zdecydowanie lepsza, ale może poprawią to w najbliższej przyszłości.
Zgadzam się. Zastanawiam się czy do obrotu liczy się faktyczna stawka, którą ustalamy sami, czy jej wartość po odjęciu podatku. Jak ktoś już obróci niech zda relacje tj. niech po prostu powie czy bez problemu wypłacili. ;)

yage 21

yage

Użytkownik
Do obrotu bonusu liczy się postawiona kwota. Ja dostałem 100zł bonusu i postawiłem 3 zakłady po 100 i 2 po 50. Tuż po postawieniu ostatniego zakładu reszta z bonusu przeszła na depozyt. Wypłaciłem i czekam aż na koncie będą.

S 26

siemek0

Użytkownik
Ale mnie ten STS wkur...... Jestem na etapie obracania bonusem wczoraj postawiłem w singlu na marsylie.Marsylia jak wiadomo wygrała 1:0 ale zakład do teraz jest nierozliczony (mija 9 godzin od zakończenia meczu).Pomyślałem że spytam na live czacie jakiegoś konsultanta o co chodzi.Oczywiście na stronie wszystko elegancko widać żę pomoc jest dostępna online i jakieś zielone kropki że ktoś tam w tej chwili siedzi. Jak sie okazało g.... prawda niby jest online ale jednak nie ma.Po kliknieciu w pomoc pakzauje sie piekny komunikat że w tej chwili nikogo nie ma i żeby zostawić wiadomość.Jakby na głównej stronie nie mogli zrobić że konsultant jest offline i tyle przynajmniej człowiek by sie nie wkur.... Ehhhhh dobrze że w angielski boxing day koniec obracania bonusem bo trzeba uciekać z tego syfu jak najszybciej

K 358

koeman66

Użytkownik
mialem lepiej, w niedziele 16-go rozliczyli mi zaklad, gdzie nie weszlo jedno zdarzenie ze skokow narciarskich, po kursie ponad 2, pozostale zdarzenia weszly, ale byly ponizej 1.7 i bylo do poniedzialku albo wtorku ok, potem wygrana usuneli, a w rozliczeniu pojawil sie znak &quot;?&quot;! dwa razy do nich pisalem i dopiero w piatek albo sobote zrobili porzadek! musisz uzbroic sie w cierpliwosc, oni siermieznie ruszaja i co zrobic... dzis kolejna nowosc na ich stronie to filtrowanie oferty... NARESZCIE!!!

M 0

mym

Użytkownik
Orientuje się ktoś może czy przy rejestracji można podać numer konta kogoś z rodziny(własnego nie posiadam)? Czy przy wypłatach/wpłatach będą mogli robić problemy, że konto w banku i konto u nich są na różne osoby? Wysłałem do nich maila w tej sprawie ale póki co zero odzewu.

K 358

koeman66

Użytkownik
Orientuje się ktoś może czy przy rejestracji można podać numer konta kogoś z rodziny(własnego nie posiadam)? Czy przy wypłatach/wpłatach będą mogli robić problemy, że konto w banku i konto u nich są na różne osoby? Wysłałem do nich maila w tej sprawie ale póki co zero odzewu.
nie mozna, zaloz sobie konto, a jak jestes niepelnoletni to masz pecha, bo przy rejestracji trzeba podac skany dowodu osobistego

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Na 10 osob zapytanych o wyplate z tego shitu kazdy odpowiedzial ze nie dostal mimo, ze juz mija ponad tydzien u wiekszosci graczy, czy ktokolwiek z was dostal od nich kase? Zaczynam watpic ale skoro gra jest u nich legalna to chyba mozna gdzies ewentualnie zglosic ten problem dalej.

bender7 91

bender7

Użytkownik
Ja mam pytanie odnośnie wypłaty. Obróciłem łącznie kwotą 800 zł. Mam na koncie bonusowym 344,76 zł. W grze kupony za 230 zł. Czy trzeba poczekać na rozstrzygnięcie tych kuponów i wtedy kasa wpływa na konto depozytowe automatycznie czy jak to się dzieje?

K 358

koeman66

Użytkownik
czy wy tez tak macie? jezeli chce zagrac za cala pule z bonusa to wyswietla sie komunikat, ze blad i bonus nie zostal aktywowany, a jak zostawie w bonusie 1 grosz to wszystko jest ok?

bender7 91

bender7

Użytkownik
czy wy tez tak macie? jezeli chce zagrac za cala pule z bonusa to wyswietla sie komunikat, ze blad i bonus nie zostal aktywowany, a jak zostawie w bonusie 1 grosz to wszystko jest ok?
Tak, miałem podobnie, zagrałem, zostawiłem grosze na koncie i wtedy kupon bez problemu został stworzony. Nie wiem czy chodzi o to, żeby grać za pełną kwotę czy że coś ma zostać na koncie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom