M
62
morskiroman
Użytkownik
Ile trzeba czekać tam na zaksiegowanie wplaty??
6.8. Ponadto, jeśli jakakolwiek premia, darmowy zakład, lub innego rodzaju środki zaksięgowane przez STS na koncie klienta nie zostaną wykorzystane przez klienta w ciągu 2 miesięcy od zaksięgowania, STS ma prawo do odebrania takiej premii, darmowego zakładu lub środków i do odpowiedniej modyfikacji stanu konta tego klienta bez powiadomienia danego klienta.
Zgadzam się. Zastanawiam się czy do obrotu liczy się faktyczna stawka, którą ustalamy sami, czy jej wartość po odjęciu podatku. Jak ktoś już obróci niech zda relacje tj. niech po prostu powie czy bez problemu wypłacili.Właśnie, brak statystyki przy meczu jest bardzo słabym rozwiązaniem. Poprzednia stronka była zdecydowanie lepsza, ale może poprawią to w najbliższej przyszłości.
Nie pojawiła się. Dziś mija tydzień.Pojawi się najwcześniej w Piątek.... a najpóźniej w Poniedziałek.
nie mozna, zaloz sobie konto, a jak jestes niepelnoletni to masz pecha, bo przy rejestracji trzeba podac skany dowodu osobistegoOrientuje się ktoś może czy przy rejestracji można podać numer konta kogoś z rodziny(własnego nie posiadam)? Czy przy wypłatach/wpłatach będą mogli robić problemy, że konto w banku i konto u nich są na różne osoby? Wysłałem do nich maila w tej sprawie ale póki co zero odzewu.
Poczekaj do jutra jeśli nie to daj znać. Święta teraz (Są) były także banki na tym skorzystały.Nie pojawiła się. Dziś mija tydzień.
Tak, miałem podobnie, zagrałem, zostawiłem grosze na koncie i wtedy kupon bez problemu został stworzony. Nie wiem czy chodzi o to, żeby grać za pełną kwotę czy że coś ma zostać na koncie?czy wy tez tak macie? jezeli chce zagrac za cala pule z bonusa to wyswietla sie komunikat, ze blad i bonus nie zostal aktywowany, a jak zostawie w bonusie 1 grosz to wszystko jest ok?