massiv
Użytkownik
Ja we wtorek wieczorem także na mBank i nadal nic????Czy ktoś wypłacał od nich kasę na konto w mBanku? Ja zleciłem wypłatę w środę rano i jeszcze kasy nie ma na koncie.
Ja we wtorek wieczorem także na mBank i nadal nic????Czy ktoś wypłacał od nich kasę na konto w mBanku? Ja zleciłem wypłatę w środę rano i jeszcze kasy nie ma na koncie.
Co napisałeś w reklamacji? ????wamoss mam taki sam problem jak Ty, może moja rozmowa z obsluga online Cie zainteresuje
09:46:44 Izabela: co dokładnie zostało zmienione ?
09:47:13 Użytkownik: jak pani widzi zostały przez zwas zmienione TYPY na moim kuponie co jest niezgodne z waszym regulaminem
09:47:27 Użytkownik: zostały zmienione z typu "12"
09:47:49 Użytkownik: na typ "x2" co sprawiło iż jest on przegrany i nie wyplaciliscie pieniedzy
09:49:06 Użytkownik: jednym zdaniem... przyjeliscie zaklad "12" a po meczy zmieniliście moje typy na "x2"
09:49:22 Izabela: rozumiem
09:49:52 Izabela: niestety w takim wypadku należy napisać do nas reklamację pisemną wraz z wydrukiem tych kuponów
09:50:03 Izabela: i wysłać ją na adres siedziby w Katowicach
09:50:52 Użytkownik: czy powie mi pani odrazu czy zostanie ona rozpatrzona pozytywnie czy moge odrazu szykowac sie na sprawe sadowa?
09:51:54 Izabela: zostanie ona rozpatrzona na pewno pozytywnie
09:52:06 Izabela: i otrzyma Pan pieniążki bo się Panu należą
09:53:49 Użytkownik: Mam jeszcze jedno pytanie... czy w dobie internetu nie można tego załatwic szybciej? Poczta elektroniczna przecież jest znacznie szybsza... Wszystkie numery kuponów wraz ze skanami kuponów i reklamacja moge wysłac emailem
09:54:28 Izabela: bardzo byśmy chcieli niestety obowiązuje nas ustawa o grach hazardowych, a ona określa, że reklamacja może być uwzględniona tylko i wyłącznie droga pisemną
wg. poczty polskiej moja reklamacja dotarła do nich 21.12.12, zobaczymy ile im zajmie jej uznanie...
6.9. STS pozwala na założenie tylko jednego konta na osobę. Dane wprowadzone podczas rejestracji są magazynowane i monitorowane w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). STS zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie nowe rejestracje są monitorowane w celu uniknięcia rejestrowania podwójnych kont.
Ja do Mbanku dostałem w czwartek.Ja we wtorek wieczorem także na mBank i nadal nic????
Nie możno.Myślicie, że można utworzyć kilka kont na inne dane z tego samego IP ?
Potwierdzam, wpłaciłem 200 zł, chwilę później otrzymałem bonus 200 zł. Wypłaciłem 200 zł depozytu, po dwóch dniach kasa doszła na moje konto w Mbanku. Bonus pozostał i jestem w trakcie obracania go ????Czy ktoś mógłby jeszcze potwierdzić , że pieniądze z sts można wypłacić zaraz po wpłacie i bonus jest wciąż aktywny i można nim dysponować ?