>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
K 358

koeman66

Użytkownik
co oni odwalaja tam... kupon zagrany za kase z bonusa wygralem i bylo ok, sek w tym, ze to byl rozpis i trafilem wszystkie kursy ponizej 1.7, jedyny powyzej 1.7 mi nie wszedl i od wczoraj zabrali mi kase za ten kupon, a w rozliczeniu jest znak &quot;?&quot; - dobre, zmieniaja regulamin w trakcie gry????????

D 0

demolay91

Użytkownik
Moi drodzy, mam do Was pytanie
Czy komuś z Was udało się wypłacić cokolwiek z bonusu?
1. Zarejestrowałem się.
2. Wpłaciłem 50 zł, otrzymałem kolejne 50 zł.
3. Zleciłem wypłatę mojego depozytu. Doszła na następny dzień.
4. Korzystając z puli bonusowej, postawiłem zakłady za 230 zł po kursie wyższym niż 1.7.
Nie mogę dokonać wypłaty środków, które wciąż są przypisane do bonusu. Próby kontaktu z STS-em za pośrednictwem Facebook-a oraz pomocy online zakończyły się kompletnym zignorowaniem mnie.
Jak to wyglądało u was? Zaznaczam, że chodzi mi tylko o środki z bonusu.

panczapa 0

panczapa

Użytkownik
Rejestracja u mnie nie działa. Ładuje się i po 5 minutach wszystko się usuwa i znów trzeba wypełniać formularz. I tak w kółko. Od godziny próbuje się zarejestrować... żenada.

D 0

demolay91

Użytkownik
1. Kwota bonusu- 50 zł
2. Kwota czterokrotnego obrotu- 200 zł
3. Postawiłem zakłady za 230 zł, więc teoretycznie dokonałem obrotu.
Zakładając, że suma zabierana w formie podatku(12%) nie jest liczona do obrotu, sprawa wygląda tak.
230 zł * 88% = 202.4 zł.
Czy obrót jest rozumiany jeszcze inaczej?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
ja i pewnie wielu innych po prostu &quot;przegrala&quot; bonus a depozyt wyplacila z powrotem na konto bankowe , tak najprosciej skubnac troszke kasy a i STS nic na tym nie stracil

D 0

demolay91

Użytkownik
Rozumiem, dziękuję za próbę pomocy. Irytuje mnie nonszalancja z jaką jestem ignorowany przez support. Czy komuś z Was udało się uzyskać odpowiedź w jakiejkolwiek formie? Facebook, &quot;pomoc online&quot; czy też drogą e-mailową? Chcę się pocieszyć tym, że nie jestem jedyny...

S 0

slawek110022

Użytkownik
Tak, też mam problem z bonusem lecz udało mi się uzyskać odpowiedź. Otóż dostałem wiadomość, że bonusy nie są wypłacane na depozyt z powodu awarii. Jak się okazuje awaria ta zostaje usuwana i pieniądze powinny zostać niebawem przekazywane na depozyt graczy. Myślę, że będzie ok, tylko wiadomo te początki zawsze były trudne ale trochęczasu i powinno byćwszystko ok.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom