>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
gigix 5

gigix

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Czy grając tym bonusem 200 zł mogę najpierw pograc sobie mniejsze stawki i mniejsze kursy a dopiero póżniej na przykład po tygodniu gdy uzbieram załóżmy 300-400 zł obrócic ten bonus 4 krotnie po tym kursie minimum 1,7?

Otrzymane punkty reputacji: +1
bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Rozumiem, dziękuję za próbę pomocy. Irytuje mnie nonszalancja z jaką jestem ignorowany przez support. Czy komuś z Was udało się uzyskać odpowiedź w jakiejkolwiek formie? Facebook, &quot;pomoc online&quot; czy też drogą e-mailową? Chcę się pocieszyć tym, że nie jestem jedyny...
Ja nie mam powodów do narzekań na kontakt z STSem. Myślę, że skoro wygrałeś ten bonus to prędzej czy później będziesz mógł go wypłacić. Luzik. Przecież widać gołym okiem, że ich stronka wygląda już lepiej niż na początku. A STS to nie jest jakaś zagraniczna firma-krzak ;)

S 0

slawek110022

Użytkownik
Bandziorno dokładnie zgadzam się z tobą. Niedawno zmienili widok kuponu zawartego. Nie było ani wyniku zdarzenia teraz juz jest to poprawione i wygląda całkiem nieźle. Sama strona jest dla mnie dosyć dobrze wizualnie zrobiona. Też czekam na ten bonus aby go przypisali do depozytu ale strona się rozwija i myślę, że może być całkiem nieźle z tym bukiem.

cathos 58

cathos

Użytkownik
Bandziorno dokładnie zgadzam się z tobą. Niedawno zmienili widok kuponu zawartego. Nie było ani wyniku zdarzenia teraz juz jest to poprawione i wygląda całkiem nieźle. Sama strona jest dla mnie dosyć dobrze wizualnie zrobiona. Też czekam na ten bonus aby go przypisali do depozytu ale strona się rozwija i myślę, że może być całkiem nieźle z tym bukiem.
pomijając fakt cholernego podatku i niesamowicie słabej oferty :p

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
pomijając fakt cholernego podatku i niesamowicie słabej oferty :p
No i przedewszystkim złodziejskiego regulaminu ????
Pozwole sobie zacytowac post jednego z uzytkownikow ktory w tym temacie pisal gwoli przypomnienia :
Przed zagraniem online w STS proponuję zapoznać się z ich nowym Regulaminem i takimi punktami jak te:

Cytat:
Napisał sts

3.13. Kiedy Klient zawiera wielokrotnie ten sam zakład, wszystkie te zakłady mogą być traktowane jako jeden. W takiej sytuacji wszystkie zakłady, za wyjątkiem pierwszego zawartego zakładu, będą unieważnione. Wiele zakładów zawierających to samo zdarzenie może być również potraktowane jako jeden. W takiej sytuacji STS zastrzega sobie prawo do unieważnienia wszystkich takich zakładów, za wyjątkiem pierwszego zawartego zakładu.

Czyli jak powtórzysz kupony (np. żeby nie płacić extra podatku) to... ciekawe co się stanie :smile:

Cytat:
Napisał sts

3.14. Zabronione jest wykorzystanie typu “pewniak” albo innego typu pozwalającego obejść limity. STS zastrzega sobie prawo do anulowania zakładów kiedy 1 pojedynczy typ (”pewniak”) jest kombinowany z innymi zdarzeniami w celu obejścia limitów zakładów online ustanowionych przez STS. W takiej sytuacji wszystkie takie zakłady zostaną unieważnione za wyjątkiem pierwszego zawartego zakładu.

Dołożysz kilka razy 1,01 na kuponie i może być różnie..

Cytat:
Napisał sts

3.15. W sytuacji gdy wiele kuponów akumulowanych, zawierających identyczne lub bardzo podobne typy, zostanie zawartych przez różnych ale powiązanych klientów w krótkim czasie, STS zastrzega sobie prawo do unieważnienia tych zakładów, nawet jeśli zakłady te zostały już rozstrzygnięte.

MASAKRA!!!

Cytat:
Napisał sts

5.6. Wszystkie wypłaty określone w niniejszym Regulaminie odnoszą się do każdego Klienta lub grupy Klientów, którzy działają w porozumieniu, typując tą samą lub podobną kombinację(e) typów, nawet jeśli dokonują tego w seriach zakładów, przy różnych kursach, na przestrzeni dni korzystając z różnych kont. Jeśli STS będzie miał podstawy stwierdzić, że wiele zakładów zostało zawartych w ten sposób, całkowita wygrana z tych zakładów może zostać ograniczona do jednej maksymalnej wypłaty w wysokości określonej powyżej.

MASAKRA !!!

i jedno z najciekawszych!!!:

Cytat:
Napisał sts

8.4. Kapitał przeznaczony do natychmiastowej wypłaty wynosi 1.000 PLN liczony na dzień kalendarzowy.
8.5. Bukmacher jest zobowiązany do wypłaty wygranej przewyższającej kwotę określoną w punkcie (8.4.) powyżej w ciągu 14 dni od uzyskania wygranej tj. momentu nadania przez STS konkretnemu zakładowi statutu wygranej. Nadawanie statutów wygranego lub przegranego zakładu następuje niezwłocznie po zweryfikowaniu wyników wydarzeń przez STS.

No i tutaj to już śmiech na sali ???? Wygrasz powyżej 1000zł i będziesz czekał do 14 dni na wypłatę :kwasny4565:

Ogólnie to pierwszy raz spotykam się z takimi restykcjami a analizowałem już wiele regulaminów.
Z powyższego wynika, że jeżeli ktoś lepiej od bukmachera w STS będzie się znał na sporcie czy danej lidze i będzie to chciał mocniej pograć to potem STS może zrobić co mu się podoba....
Dziwne, że MF zezwoliło na taki Regulamin...

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
Witam. Mam pytanie. Czy grając tym bonusem 200 zł mogę najpierw pograc sobie mniejsze stawki i mniejsze kursy a dopiero póżniej na przykład po tygodniu gdy uzbieram załóżmy 300-400 zł obrócic ten bonus 4 krotnie po tym kursie minimum 1,7?
Tak. Po prostu kiedyś musisz obrócić na to 8 stówek po kursie 1,7, żeby móc wypłacić ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 12

lobusiak

Użytkownik
Ja mam dosyć dziwną sytuacje, bo w postawionym kuponie, w meczu Caen z Chateauroux, typ mam że wygra Guingamp. Wstawiłbym screen ale za mało postów. Napisałem do nich ale oczywiście brak odzewu.

W 7

wamosss

Użytkownik
To i ja napisze o swojej sytuacji, otworzyłem konto w STS dnia 15.12.2012r., jeszcze tego samego dnia po przeczytaniu regulaminu (który w kilku pkt wydawał mi się co najmniej dziwny) wpłaciłem 200zł, drugie dostałem w ramach bonusu. Po przejrzeniu oferty zauważyłem że w wielu meczach piłkarskich jest błąd z kursem, a mianowicie w miejscu 1/2 był kurs na X2 i odwrotnie. No cóż, niewiele myśląc wybrałem kilka spotkań gdzie normalnie bym stawiał na gospodarzy, ale przez błąd STS kurs na 1/2 był wyższy niż na samo 1. Osoby które oglądały ofertę w sobotę pewnie wiedzą o co chodzi. Mniejsza, spotkania się zakończyły, wszystkie 3 kupony na każdym po 3 spotkania, elegancko mi weszły, czekam na rozliczenie i nic.. Na następny dzień loguję się z nadzieją że po kilkunastu godzinach wreszcie rozliczyli mi moje kupony (szczerze spodziewałem się zwrotu, że jakoś STS nie pozwoliłby sobie wypłacać wygranych przez taki błąd), a tu zaskoczenie : na koncie 0zł, a wchodząc na historię zakładów, przeglądam swoje zawarte zakłady i tam moje typy zostały pozmieniane na X2, wszystkie jako przegrane..
Zaraz po puszczeniu kuponów porobiłem screeny żeby mieć jakiś dowód, jeden z nich pokażę Wam niżej, drugi to będzie już po zmianie przez STS.
Próbowałem się skontaktować wielokrotnie poprzez mail z STS, jednak ignorowali dosłownie każdy, a także na facebooku (tam odpowiadali, że muszą wyjaśnić sprawę). Mam pytanie czy STS może mi zabrać moje pieniądze? Co mogę jeszcze zrobić żeby je odzyskać? Czuję się oszukany, ponieważ wystawiając kursy to nie ja popełniłem błąd a STS, który powinien rozliczyć moje wygrane kupony bo przecież regulaminu nie złamałem.
W linkach przesyłam screeny dla przykładu jednego z kuponu (pierwszy przed rozliczeniem, drugi po zmianie przez STS)

http://tinypic.com/r/16c5myd/6
http://tinypic.com/r/wqseaf/6

aletenis 11

aletenis

Użytkownik
Wamosss przecież czytałeś regulamin pkt 5.7
Zakładając konto w STS-ie,zgodziłeś się na to, żeby ta firma robiła cię w bambuko,więc teraz masz za swoje ;)

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Wamosss idź do ich głównej siedziby (w końcu mieszkasz w Katowicach, a ona się tam znajduje i załatw sprawę) ???? Ktoś Cię będzie musiał wysłuchać ????

W 7

wamosss

Użytkownik
Dostałem właśnie odpowiedź że reklamację muszę złożyć tylko pisemną (na adres siedziby, wraz z kserami zawartych zakładów), odpiszą do 30 dni.. Przecież to są jakieś żarty.. Chcę tylko zwrot stawek swoich wygranych kuponów a teraz mam się bawić w jakieś listy i czekać nie wiadomo ile? porażka

G 2

garbaty

Użytkownik
To i ja napisze o swojej sytuacji, otworzyłem konto w STS dnia 15.12.2012r., jeszcze tego samego dnia po przeczytaniu regulaminu (który w kilku pkt wydawał mi się co najmniej dziwny) wpłaciłem 200zł, drugie dostałem w ramach bonusu. Po przejrzeniu oferty zauważyłem że w wielu meczach piłkarskich jest błąd z kursem, a mianowicie w miejscu 1/2 był kurs na X2 i odwrotnie. No cóż, niewiele myśląc wybrałem kilka spotkań gdzie normalnie bym stawiał na gospodarzy, ale przez błąd STS kurs na 1/2 był wyższy niż na samo 1. Osoby które oglądały ofertę w sobotę pewnie wiedzą o co chodzi. Mniejsza, spotkania się zakończyły, wszystkie 3 kupony na każdym po 3 spotkania, elegancko mi weszły, czekam na rozliczenie i nic.. Na następny dzień loguję się z nadzieją że po kilkunastu godzinach wreszcie rozliczyli mi moje kupony (szczerze spodziewałem się zwrotu, że jakoś STS nie pozwoliłby sobie wypłacać wygranych przez taki błąd), a tu zaskoczenie : na koncie 0zł, a wchodząc na historię zakładów, przeglądam swoje zawarte zakłady i tam moje typy zostały pozmieniane na X2, wszystkie jako przegrane..
Zaraz po puszczeniu kuponów porobiłem screeny żeby mieć jakiś dowód, jeden z nich pokażę Wam niżej, drugi to będzie już po zmianie przez STS.
Próbowałem się skontaktować wielokrotnie poprzez mail z STS, jednak ignorowali dosłownie każdy, a także na facebooku (tam odpowiadali, że muszą wyjaśnić sprawę). Mam pytanie czy STS może mi zabrać moje pieniądze? Co mogę jeszcze zrobić żeby je odzyskać? Czuję się oszukany, ponieważ wystawiając kursy to nie ja popełniłem błąd a STS, który powinien rozliczyć moje wygrane kupony bo przecież regulaminu nie złamałem.
W linkach przesyłam screeny dla przykładu jednego z kuponu (pierwszy przed rozliczeniem, drugi po zmianie przez STS)
http://tinypic.com/r/16c5myd/6
http://tinypic.com/r/wqseaf/6
przeczytajcie se wszyscy ten regulamin STS-su???? jak by nie bylo,to i tak was oskubia,a te machlojki z kursami /polska norma/ ,to celowa robota, dziwie sie ze zakladacie tam wogole konta i gracie u nich
ps. za bledy buka nie powinien placic klient????,jak narazie Fortuna o niebo lepsza

L 12

lobusiak

Użytkownik
Jak wygląda u nich wypłata? Pieniądze można przelać na dowolne konto czy tylko na podane przy rejestracji? Obróciłem bonus i chcę wypłacić, tylko że na inne konto niż podałem przy rejestracji, ale na to z którego wpłacałem. Da się tak? Przy wypłacie podaję się konto, czy automatycznie idzie na to wpisane w profilu?

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Jak wygląda u nich wypłata? Pieniądze można przelać na dowolne konto czy tylko na podane przy rejestracji? Obróciłem bonus i chcę wypłacić, tylko że na inne konto niż podałem przy rejestracji, ale na to z którego wpłacałem. Da się tak? Przy wypłacie podaję się konto, czy automatycznie idzie na to wpisane w profilu?
Możesz dokonywać transakcji na swoim koncie, tym które podałeś podczas rejestracji, tyle w temacie.

K 358

koeman66

Użytkownik
oni naprawde sa jacys nie tego! dostalem maila, w ktorym pisza, ze jeden z moich kuponow zostal rozliczony, kupon byl normalnie rozliczony, a dwa dni pozniej usuneli mi z konta wygrana z kuponu i wstawili w wygranej znak zapytania, jak sie przegra to jest znak minus, jak sie wygra to jest suma wygranej, a oni wstawiaja znak &quot;?&quot;, zabieraja kase z bonusowego konta i wala glupa...

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Dostałem właśnie odpowiedź że reklamację muszę złożyć tylko pisemną (na adres siedziby, wraz z kserami zawartych zakładów), odpiszą do 30 dni.. Przecież to są jakieś żarty.. Chcę tylko zwrot stawek swoich wygranych kuponów a teraz mam się bawić w jakieś listy i czekać nie wiadomo ile? porażka
hej, napisac rekalmacje nie problem i pisz nie o zwrot 100pln tylko o cala wygrana bo gdyby padl gdzies REMIS udupil bys cala stawke , reklamacje masz wygrana a czas do 30 dni to nie jakies wieki, za bledy sie placi

L 0

lipk0r

Użytkownik
mam dokładnie ten sam problem. Postanowiłem wykorzystać ich bład i postawiłem kuponiki. W ich regulaminie jest napisane, ze w razie ich bledu odnosnie kursów maja prawo do zmiany kursu na 1.0. W naszym przypadku nie zrobili tego lecz zmienili typy co spowodowalo, iż są one przegrane. Ingerencja w zmiane typu jest nie legalna wg. ich regulaminu. Gdyby zmienili kurs na 1.0 to ok, ale tak to masz podstawy do sądzenia się z nimi o wygrana. Ja postawilem kupon maxi kombi 7/10 gdzie mam baardzo ładna sumka do wyciagniecia... Przypuszczam, że takich osob jak my jest duzo wiecej. Bardzo łatwo było można osiągnać wygrana 500tys zł i tego sie boja. Wydaje mi sie ze w tej sprawie posypia sie pozwy sądowe. Dobrze, ze masz screeny kupon sprzed zmiany typów, zrob jeszcze po ich zmianie na wypadek gdyby znów je zmienili na te co miales i zmienili kursy na 1.0.

pozdrawiam

yage 21

yage

Użytkownik
Czy ktoś wypłacał od nich kasę na konto w mBanku? Ja zleciłem wypłatę w środę rano i jeszcze kasy nie ma na koncie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom