bandziorno
Użytkownik
Nie słyszałem o tej opcji. Dzięki.Czy nie łatwiej iść do punktu i tam wpłacić sobie ?? STS daje taką możliwość od niedawna.
Nie słyszałem o tej opcji. Dzięki.Czy nie łatwiej iść do punktu i tam wpłacić sobie ?? STS daje taką możliwość od niedawna.
Na samym początku była taka możliwość teraz niestety już jej niema.Czy w STS można wpłacić 200 zł dostać 200 zł bonus następnie wypłacić swoje 200 zł i grać bonusem?
Mam 200 własnych i 200 bonusu?To jak jest teraz?
Wpłacam 200 mam 400 i muszę obracać wszystkim żeby wypłacić?
Nie ma takiej opcji.Istnieje taka opcja żeby wygraną ze strony STS wypłacic w stacjonarnej kolekturze?
Wszystko ładnie opisane w pkt. 3.2 i 3.8 regulaminu bonusu:grin:Mam 200 własnych i 200 bonusu?
Wypłacić nie mogę nic.
Ile razy trzeba obrócić tym i tym żeby wypłacać?
Imię, nazwisko i musi znać Twoja narzeczona cały Twój PESEL, bo będzie prosić pani o podanie np. trzeciej, czwartej i siódmej cyfry, więc napisz jej cały i będzie okWitajcie przybysze.
Mam małe pytanie związane z wpłatą PLN'ów w punkcie STS. Jakie dane będzie ekspedientka prosiła? Wysyłam jutro narzeczoną by mi wpłaciła troche złotówek bym mógł grać live'y, a niestety moja kobieta nie ma żadnego pojęcia o co chodzi...
W punktach naziemnych najważniejsze jest aby podać adres e-mail dla weryfikacji konta online, po drugie po co inni klienci mają zawsze słyszeć jakie kto ma numerki z peselu, lepiej podać dowód dla weryfikacji numeru pesel (by Panie na punktach czasem źle nie zbijały:grin ????ostatnio mnie zaskoczyła babka bo zamiast 2 cyferek z peselu chciała dowód. Ja się zapytałem, a po co Pani ? Podam pani pesel to pani zweryfikuję. a ta że takie mają wytyczne, bo jak przyjdzie kontrola to mandat xP
A może Pani z punktu chciała przy okazji sprawdzić czy jesteś pełnoletni?ostatnio mnie zaskoczyła babka bo zamiast 2 cyferek z peselu chciała dowód. Ja się zapytałem, a po co Pani ? Podam pani pesel to pani zweryfikuję. a ta że takie mają wytyczne, bo jak przyjdzie kontrola to mandat xP
Dotpay, księguje wpłaty 24/7 (całodobowo). Transferuj niestety nie jest tak skuteczny, ponieważ trzeba pilnować sobie jakie Banki i o jakich godzinach księguje wpłaty, i nie księguje w weekendy.Witam. Wczoraj zleciłem wypłatę (czyli święto), a dziś już wpłynęła, czyli praktycznie w 1.sesji międzybankowej. Wielki plus dla STS. Również za to, że uruchomili Dotpay dla wpłat.
Mi jakoś przeszło dopiero na następny dzień, to chyba zależy od banku.Dotpay, księguje wpłaty 24/7 (całodobowo). Transferuj niestety nie jest tak skuteczny, ponieważ trzeba pilnować sobie jakie Banki i o jakich godzinach księguje wpłaty, i nie księguje w weekendy.