>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

flinstone 2

flinstone

Użytkownik
Mam 200 własnych i 200 bonusu?
Wypłacić nie mogę nic.
Ile razy trzeba obrócić tym i tym żeby wypłacać?
Wszystko ładnie opisane w pkt. 3.2 i 3.8 regulaminu bonusu:grin:

Krótko mówiąc:
- 200 zł własnych - obrót 1-krotny po kursie min. 1,5 (wygrane kupony się liczą)
- 200 zł bonusu - obrót 3-krotny po kursie min. 1,7 przez 120 dni (wygrane kupony się liczą)

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Zauważyłem w ostatnim czasie, że STS postawił chyba na szybkość wpłat i wypłat, bo wyróżnia się na tle innych bukmacherów. Pierwsza różnica? Wypłacając pół roku temu kasę dostałem przelew po dwóch dniach, a ostatnio zlecona wypłata w poniedziałek o 23:00, a we wtorek rano już były pieniądze w mBanku i przede wszystkim &quot;przelew wewnętrzny&quot; - czyżby STS założył konta w różnych bankach i wypłaty przez to są dużo szybsze?
A odnośnie wpłat:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/1800131_898831696795483_2765574313115613319_o.png
Dogadali się chyba z dotpay i można wpłacać do nich o każdej porze i w weekendy, bo transferuj od jakiegoś czasu nie księguje przelewów w weekendy i dni robocze po 19:00 np. z mBanku ;) No i jako jedyni mają wpłatę w punkcie stacjonarnym, tylko czekać jak będzie można i wypłacać w punkcie ;) Abstrahując od oferty i kursów, to na tle wpłat i wypłat wyróżniają się wyraźnie na tle konkurencji ????

F 0

ferra

Użytkownik
W dalszym ciągu trzeba pamiętać że wypłaty firma STS wykonuje tylko w dni robocze. Starają się aby pieniądze były księgowane jak najszybciej Max do 3 dni klient czeka nie to co inne firmy do 14 dni.

R 0

rush85

Użytkownik
Księgowanie nie zależy od Dotpaya czy transferuj, ponieważ banki księgują w określonych godzinach. Czyli obsługa 24/7 oferowana przez DotPay to ściema. Zresztą poczytajcie sobie na necie, mają problem z wypłacaniem kasy.

1 93

180311

Użytkownik
Witajcie przybysze.
Mam małe pytanie związane z wpłatą PLN&#39;ów w punkcie STS. Jakie dane będzie ekspedientka prosiła? Wysyłam jutro narzeczoną by mi wpłaciła troche złotówek bym mógł grać live&#39;y, a niestety moja kobieta nie ma żadnego pojęcia o co chodzi...

piotrex007 114,3K

piotrex007

Użytkownik
Witajcie przybysze.
Mam małe pytanie związane z wpłatą PLN&#39;ów w punkcie STS. Jakie dane będzie ekspedientka prosiła? Wysyłam jutro narzeczoną by mi wpłaciła troche złotówek bym mógł grać live&#39;y, a niestety moja kobieta nie ma żadnego pojęcia o co chodzi...
Imię, nazwisko i musi znać Twoja narzeczona cały Twój PESEL, bo będzie prosić pani o podanie np. trzeciej, czwartej i siódmej cyfry, więc napisz jej cały i będzie ok ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
kanas 400

kanas

"Gram grubo"
ostatnio mnie zaskoczyła babka bo zamiast 2 cyferek z peselu chciała dowód. Ja się zapytałem, a po co Pani ? Podam pani pesel to pani zweryfikuję. a ta że takie mają wytyczne, bo jak przyjdzie kontrola to mandat xP

F 0

ferra

Użytkownik
ostatnio mnie zaskoczyła babka bo zamiast 2 cyferek z peselu chciała dowód. Ja się zapytałem, a po co Pani ? Podam pani pesel to pani zweryfikuję. a ta że takie mają wytyczne, bo jak przyjdzie kontrola to mandat xP
W punktach naziemnych najważniejsze jest aby podać adres e-mail dla weryfikacji konta online, po drugie po co inni klienci mają zawsze słyszeć jakie kto ma numerki z peselu, lepiej podać dowód dla weryfikacji numeru pesel (by Panie na punktach czasem źle nie zbijały:grin ????

A 14

anu

Użytkownik
A może Pani z punktu chciała przy okazji sprawdzić czy jesteś pełnoletni?
I rzeczywiście, jeśli przytrafi się kontrola to będzie mandat... i nie tylko... Bo wstęp do punktów przyjmowania zakładów jest ustawowo zabroniony osobom niepełnoletnim.

M 0

milanista84

Użytkownik
Witam. Wczoraj zleciłem wypłatę (czyli święto), a dziś już wpłynęła, czyli praktycznie w 1.sesji międzybankowej. Wielki plus dla STS. Również za to, że uruchomili Dotpay dla wpłat.

F 0

ferra

Użytkownik
Witam. Wczoraj zleciłem wypłatę (czyli święto), a dziś już wpłynęła, czyli praktycznie w 1.sesji międzybankowej. Wielki plus dla STS. Również za to, że uruchomili Dotpay dla wpłat.
Dotpay, księguje wpłaty 24/7 (całodobowo). Transferuj niestety nie jest tak skuteczny, ponieważ trzeba pilnować sobie jakie Banki i o jakich godzinach księguje wpłaty, i nie księguje w weekendy.

R 0

rush85

Użytkownik
Dotpay, księguje wpłaty 24/7 (całodobowo). Transferuj niestety nie jest tak skuteczny, ponieważ trzeba pilnować sobie jakie Banki i o jakich godzinach księguje wpłaty, i nie księguje w weekendy.
Mi jakoś przeszło dopiero na następny dzień, to chyba zależy od banku.

Do góry Bottom