Chyba nie ma platnosci skrillem...Jak zlecic wplate przez Skrill?
Chyba nie ma platnosci skrillem...Jak zlecic wplate przez Skrill?
Oczywiście że niema......Chyba nie ma platnosci skrillem...
Nie ma takiej możliwości tylko przelewy z konta , aby grać przez netaWie ktos moze czy STS ma mozliwosć doładowania konta internetowego w ich punkcie stacjonarnym? w sensie czy moge wpłacic kase w stacjonarnym igrac w sieci?
Nic Ci nie grozi odprowadzasz podatek legalnie w bukmacherze który działa na terytorium Polski LEGALNIE !witam,
szybkie pytanie. czy jak wygram jakąś pokaźniejszą sumę, którą przeleję na konto bankowe i powiedzmy, że zacznie interesować się tym Urząd Skarbowy, czy grozi mi coś? mogę po prostu powiedzieć, że pieniądze są z zakładów bukmacherskich? w końcu to STS i podatek jest odprowadzany.
Na przelewie widać źródło, którym w tym przypadku jest legalnie działająca firma. Nie potrzebujesz żadnych zaświadczeń, niczego. Skup się na tym, żeby wygrać Zaświadczenia są przydatne przy wygraniu pokaźnej sumy w punktach, tyle tylko że takie można otrzymać nie później niż kilka dni po rozliczeniu kuponu.dzięki za szybką odpowiedź,
okej nic mi nie grozi, bo to legalny bukmacher, ale za tym idzie następne pytanie, jak udowodnić, że pieniądze pochodzą właśnie z tego źródła(STS)? wystarczy, że pokaże dowód przelewu, czy będę musiał bawić się z drukowaniem wygranych(certyfikaty, jak widzę też tam są, ale znikają, gdy zagram coraz to nowsze zakłady), a może coś jeszcze innego?
Wszystkie za darmo są ????Czy jest jakiś limit darmowych przelewów? Np. jeden w miesiącu darmowy a za resztę opłata. Czy wszystkie są za darmo ?
Identycznie jak u mnie.Zawsze tak samo ????W ciągu dnia, max. 5-10 minut i jest w depozycie.