intelowiec
Użytkownik
Ktoś może mi odpowiedzieć?Jak idzie od nich wypłata na konto bankowe, to jak jest ona opisana? STS czy jakoś inaczej?
Ktoś może mi odpowiedzieć?Jak idzie od nich wypłata na konto bankowe, to jak jest ona opisana? STS czy jakoś inaczej?
Wygląda to dokładnie tak:Ktoś może mi odpowiedzieć?
STAR-TYP SPORT ZAKŁADY WZAJEMNE SP. Z O.O. UL. PORCELANOWA 8 40-246 KATOWICE
20102025280000070203354586
WYGRANA ON-LINE
Czego mają się czepiać, że zapłaciłeś podatek?Ale chyba dużo ludzi pozakładało konta, więc nie będą się tego czepiać?...
obróciłem bonusem ale pieniadze z wygranej wpłyneły na konto bonusu a nie na depozyt. jest mozliwość ze one po jakis czasie przeniosą się na depozyt?Jezeli juz obrociles bonusem i pieniadze sa na Twoim "glownym" koncie, a nie na bonusowym to mozesz wyplacic normalnie.
A obróciłeś czterokrotnie sumę która wpłacałeś ? tzn wpłacając 10 zl , musisz obstawić za 40 zł, z tego co wiem, i wtedy tyle co ugrałeś przechodzi Ci na depozyt, z którego możesz wypłacić normalnie kasiorke.obróciłem bonusem ale pieniadze z wygranej wpłyneły na konto bonusu a nie na depozyt. jest mozliwość ze one po jakis czasie przeniosą się na depozyt?
Niestety, mam zablokowane PW - sam nawet nie wiem dlaczego, nvm.Ricky, Chciałem na PW ale nie działą.
Można wiedzieć jak Ci poszło ? :wink: ile czasu obracałeś sumkę ? Sporo Ci tego wyszło ?
Ja jestem w trakcie, a na koncie dalej mało i nie chce urosnąć - 150 zł
Panie Tomaszu. to znaczy, że to mała dodatkowa promocja dla graczy, którzy zarejestrowali się wcześniej. Wszystkim obniżyliśmy obrót do X3. Pozdrawiamy.
miałem taką samą sytuację, tylko że nie zdążyłem wypłacić. Pieniądze wróciły na bonus. Daj znak, czy dostałeś przelew.Tak tez uczynilem
Odrazu zlecilem wyplate i teraz czekam an realizacje.
Zastanawia mnie tylko to czy w razie bledu beda mieli mozliwosc sciagniecia ode mnie tej kasy spowrotem?
Tak czy owak mila perspektywa zarobienia kasy w tak krotkim czasie