>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

P 15

polskigracz

Użytkownik
Czy wpłata i wypłata musi pochodzić z tego konta na jakie jest założone konto w sts ?
Może brat założyć konto i skorzystać z mojego konta bankowego podczas wpłaty i wypłaty ewentualnej ?

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
dzisiaj koło godziny zrobiłem wpłate na konto i już mija prawie 30 minut i nie mam ciągle pieniędzy na koncie STS :/ , mieliście może wcześniej tak, że długo czekaliście na dojście tej kasy :/ i gdzie pisać jak nie będzie tych pieniędzy , do buka czy transferuj.pl ??
Dobra do usunięcia :p brak cierpliwości u mnie , doszła kasa po 30 minutach

intelowiec 81,2K

intelowiec

Użytkownik
Dzięki Panowie! :spokodfhgfh:

Trochę się martwię o tak oznakowaną transakcję na koncie, bo choć to legalne, to w tym kraju nigdy nic nie wiadomo...

Ale chyba dużo ludzi pozakładało konta, więc nie będą się tego czepiać?...

R 0

rachfus

Użytkownik
bonus
Witaj, Jesli zarejestrowałem się na stronie sts i dostałem tak zwany bonus to jesli np. na bonusie mam 10 złotych stawiam sobie jakies meczyki one wchodza i wygrana kwota np. to 20 zł. to ta kwota wchodzi teraz na konto bonusu i mam razem 30 złotych. i teraz jest mój problem, czy ja tych 30 złotych nie mogę normalnie wypłacić?? One są tylko na tym bonusie? czy normalnie mogę zlecić wypłate i pieniazki same wpłyna na konto??
czekam na odpowiedz.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Jezeli juz obrociles bonusem i pieniadze sa na Twoim &quot;glownym&quot; koncie, a nie na bonusowym to mozesz wyplacic normalnie.

R 0

rachfus

Użytkownik
Jezeli juz obrociles bonusem i pieniadze sa na Twoim &quot;glownym&quot; koncie, a nie na bonusowym to mozesz wyplacic normalnie.
obróciłem bonusem ale pieniadze z wygranej wpłyneły na konto bonusu a nie na depozyt. jest mozliwość ze one po jakis czasie przeniosą się na depozyt?

T 3

tom91ek

Użytkownik
obróciłem bonusem ale pieniadze z wygranej wpłyneły na konto bonusu a nie na depozyt. jest mozliwość ze one po jakis czasie przeniosą się na depozyt?
A obróciłeś czterokrotnie sumę która wpłacałeś ? tzn wpłacając 10 zl , musisz obstawić za 40 zł, z tego co wiem, i wtedy tyle co ugrałeś przechodzi Ci na depozyt, z którego możesz wypłacić normalnie kasiorke.

T 3

tom91ek

Użytkownik
Ricky, Chciałem na PW ale nie działą :S
mozna wiedziec jak Ci poszło ? :wink: ile czasu obracałeś sumkę ? Sporo Ci tego wyszło ?
Ja jestem w trakcie, a na koncie dalej mało i nie chce urosnąć - 150 zł

adebayorek 161

adebayorek

Użytkownik
Witam, ja natomiast mam inny problem.(?) A raczej zagwostkę,
otoz wplacilem kase wczoraj ok 21, i odrazu po zaksiegowaniu kasy dostalem bonus 200zl, wiec automatycznie sobie wyplacilem te wplacone pieniadze spowrotem na konto.
Dzisiaj kasa juz wrocila na moje konto, wchodze na konto internetowe stsu i co moim oczom sie ujrzalo? Kasa z bonusu zniknela natomist pojawila sie w okienku depozyt o wartosci 200zl. Wchodze na operacje na koncie i jest napisane: Bonus transfer na depozyt.
Wiec jest mozliwosc wyplaty bonusu pomimo braku jakiegokolwiek obrotu bonusem, czy to blad ze strony stsu? Bo sam nie wiem co mam o tym myslec ;))

Otrzymane punkty reputacji: +3
rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Wypłacaj szybko, jest to związane z wprowadzeniem nowego bonus. Nie wiem czy celowe, czy nie, ale to mało istotne chyba.

adebayorek 161

adebayorek

Użytkownik
Tak tez uczynilem ;)
Odrazu zlecilem wyplate i teraz czekam an realizacje.
Zastanawia mnie tylko to czy w razie bledu beda mieli mozliwosc sciagniecia ode mnie tej kasy spowrotem? ;)
Tak czy owak mila perspektywa zarobienia kasy w tak krotkim czasie ;)

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Ricky, Chciałem na PW ale nie działą.
Można wiedzieć jak Ci poszło ? :wink: ile czasu obracałeś sumkę ? Sporo Ci tego wyszło ?
Ja jestem w trakcie, a na koncie dalej mało i nie chce urosnąć - 150 zł
Niestety, mam zablokowane PW - sam nawet nie wiem dlaczego, nvm.

Osobiście obrót zrobiłem w 3-4 dni, grając pierwszy zakład tak zwanym all inem.
Nie ma sensu się bawić, przy ich podatkach, według mnie albo w tą albo w tą.

Zrobiłem dzięki temu all inowi dobry bankroll i potem poszło z górki.
Wypłaciłem ponad 700 złotych + depozyt czyli łącznie 1000 złotych. ;)

Zapytałem ich nt. przejścia środków z bonusu do konta bazowego.

Panie Tomaszu. to znaczy, że to mała dodatkowa promocja dla graczy, którzy zarejestrowali się wcześniej. Wszystkim obniżyliśmy obrót do X3. Pozdrawiamy.

czarrny 8

czarrny

Użytkownik
Tak tez uczynilem ;)
Odrazu zlecilem wyplate i teraz czekam an realizacje.
Zastanawia mnie tylko to czy w razie bledu beda mieli mozliwosc sciagniecia ode mnie tej kasy spowrotem? ;)
Tak czy owak mila perspektywa zarobienia kasy w tak krotkim czasie ;)
miałem taką samą sytuację, tylko że nie zdążyłem wypłacić. Pieniądze wróciły na bonus. Daj znak, czy dostałeś przelew.

Do góry Bottom