Nie. Historie operacji masz na swoim koncie STS.Czy przy wypłacie środków przychodzi jakies potwierdzenie na maila?
zwróć uwagę jak wpisujesz synek login: pierwsza litera adresu mail napisz z małej bo pewnie piszesz z dużej albo na odwrót.Witam ponownie
Mam pytanie odnośnie logowania. Nie umiem się zalogować na swoje konto mimo tego,że na 100% wpisuje poprawne hasło i e-mail! Miał ktoś podobną sytuację??
W weekend logowałem sie bez problemu, o co chodzi??
Witam wiem że kolega nie napisał tego w odpowiednim dziale ,ale mam taki sam problem , nie mogę się zalogować , nawet po zmianie hasła , po raz kolejny wyskakuje błąd logowania , że 3 razy zostało źle wpisane, to może ktoś podpowie ? Czy wina ich niedopracowanej strony ? i zaczekać?Witam ponownie
Mam pytanie odnośnie logowania. Nie umiem się zalogować na swoje konto mimo tego,że na 100% wpisuje poprawne hasło i e-mail! Miał ktoś podobną sytuację??
W weekend logowałem sie bez problemu, o co chodzi??
1 złoty.Ile minimum można przelewem wpłacać do STSa? ????
To będzie szło parę dni roboczych. Jak Ty to pomnożyłeś? Dopisywałeś zera na monitorze czy jak?Witam.
Ktoś się orientuje czy STS nie robi problemów z wypłatami większych kwot? W piątek wpłaciłem tam 500 PLN i w niedzielę wieczorem zleciłem wypłatę 9 tyś. Myślicie, że jest szansa by w poniedziałek były na koncie w PKO BP?
Teoretycznie mają na to 14 dni, jednakże szybkością wypłat mnie zaskoczyli jak na przelew bankowy. Robiłem znany myk, wpłacam 200 i od razu 200 wypłacam i co ciekawe wczoraj rano zleciłem wypłatę a dzisiaj wieczorem mam pieniądze na koncie. Jest to więc szybciej niż chyba we wszystkich internetowych bukach.To będzie szło parę dni roboczych. Jak Ty to pomnożyłeś? Dopisywałeś zera na monitorze czy jak?
no widocznie nie ma, mi nigdy nie szła dłużej niż 3 dni.Czyli na te wypłaty nie ma reguły ?