M
163
nie musisz mieć konta w transferuj, klikasz po prostu wpłata, potem inny bank, i generuje Ci dane do przelewu, a reszta postępujeszwitam, zarejestrowałem się tam i jak dobrze widzę nie ma we wpłacie dostępnego banku w którym mam konto.Otóż loguję się na stronie swojego banku i normalnie robię przelew? i czy musze miec konto na transferuj.pl czy bez tego się obejdzie? Pozdrawiam
Otóż loguję się na stronie swojego banku i normalnie robię przelew
Milion razy był ten temat poruszany. Poszukaj zanim zadasz bezsensowne pytaniePanowie wpłacilem wczoraj rano kase, zgarnąlem bonus i zleciłem wypłatę. Ile średnio czekaliście na przelew ?
Nie.Paysafecard da rade wpłacić czy nie bardzo? ????
Witam,
Orientuje się ktoś czy da radę wpłacać z moneybookers ?
Pozdro.
A wypłacić potem na moneybookers można?Tylko za pomocą transferuj.pl (odpowiednik przelewy24).
Bardzo dziękuję za odpowiedź.Nie. Tylko na zarejestrowany na twoim koncie rachunek bankowy.
Nie. Tylko na zarejestrowany na twoim koncie rachunek bankowy.A wypłacić potem na moneybookers można?
Przecież jest tam opcja jak Przelewy24 (TRANSFERUJ) .... I Kasę masz do 3 godzin. Jeśli twój bank jest dostępny.Wpłacał ktoś kasę do STS w weekend? Jest szansa że jak dziś zrobię przelew to kasę będę miał do jutra?