Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
No i wychodzi pośpiech STS-a ich informatycy nie sa najwyższych lotów więc potrwa awaria do jutra lub poniedziałku jak się buduje system bukmachera internetowego w oparciu o najtańsze i nie sprawdzone systemy wychodzi mały bubel... i tutaj mały klasyczny przykład tego. Poczekamy co teraz wymyślą ... może modernizację
Ja takie coś dostałem od nich
Szanowny Kliencie,
prosimy sprawdzić tytuł przelewu jeżeli jest on określony jako STS00000000 jest on niepoprawny i w takim wypadku pieniążki zostaną zwrócone na prywatne konto w ciągu 3 dni.
Przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiam
STS
witam, zarejestrowałem się tam i jak dobrze widzę nie ma we wpłacie dostępnego banku w którym mam konttóż loguję się na stronie swojego banku i normalnie robię przelew? i czy musze miec konto na transferuj.pl czy bez tego się obejdzie? Pozdrawiam
witam, zarejestrowałem się tam i jak dobrze widzę nie ma we wpłacie dostępnego banku w którym mam konto.Otóż loguję się na stronie swojego banku i normalnie robię przelew? i czy musze miec konto na transferuj.pl czy bez tego się obejdzie? Pozdrawiam