>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - Promocja 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Ok, a jak postawię za te bonusowe 1 zakład i od razu przegram to po zabawie, czy jakoś będę mógł przerzucić z 1 salda na 2 ?
A powiedz mi jaki to wtedy ma sens? dostajesz 200 zł za free i je przegrywasz, więc co ci dałoby ewentualne przerzucenie SWOICH pieniędzy do bonusu?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
A powiedz mi jaki to wtedy ma sens? dostajesz 200 zł za free i je przegrywasz, więc co ci dałoby ewentualne przerzucenie SWOICH pieniędzy do bonusu?
Taki to ma sens, ze obracam bonusem i mogę sobie odebrać stratę z ewentualnej wygranej.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Po pierwsze - nie masz starty przegrywając bonus, bo masz go za darmo.
Po drugie. Nawet jeśli te darmowe 200 zł liczysz jako stratę, to graj sobie i odrabiaj ją z pieniędzy na normalnym saldzie. Co ci dałoby przerzucenie tych pieniędzy z normalnego salda na bonusowe, które już wyzerowałeś?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Po pierwsze - nie masz starty przegrywając bonus, bo masz go za darmo.
Po drugie. Nawet jeśli te darmowe 200 zł liczysz jako stratę, to graj sobie i odrabiaj ją z pieniędzy na normalnym saldzie. Co ci dałoby przerzucenie tych pieniędzy z normalnego salda na bonusowe, które już wyzerowałeś?
Pytanie jest proste: czy mogę łączyć depozyt z bonusem, tak aby postawić 1 zakład na 800zł, okazuje się, że nie, więc jak postawię całe 200zł i je przegram TRACĘ bonus bo nie mam już na nim więcej środków i na mam jak obrócić. Tak więc oczywiście nie ma straty swoich środków, ale tracę BONUS. CZY TO TAK TRUDNO ZROZUMIEĆ ?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Ok fajnie ale jak to się ma do tego pytania na które odpowiadałem cały czas:
Ok, a jak postawię za te bonusowe 1 zakład i od razu przegram to po zabawie, czy jakoś będę mógł przerzucić z 1 salda na 2 ?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Już się zarejestrowałem i zadałem to pytanie supportowi STS, także tu już temat kończymy. Konkluzja jest taka, że w przeciwieństwie do innych buków można tylko obracać środkami z bonusu aby wyrobić obrót, to właściwie uniemożliwia jego szybki obrót, bo należałoby po 10zł się bawić, a nie można np jednorazowo wpłacić 800. To wszystko. W przypadku przegranej całej kwoty z bonusu TRACIMY bonus.

T 15

temp

Użytkownik
Adamo80 bonus dostajesz od razu po wpłacie (masz swoją wpłatę i dostajesz dodatkowo bonus za darmo). Obrócenie jest tylko po to, żeby to co ci zostanie z bonusa przerzucić na konto główne. Bonus obracasz z pieniędzy bonusowych (nie ze swoich!).
W przypadku przegranej całej kwoty z bonusa nic nie tracimy, bo graliśmy właśnie za ten bonus, a nie za swoją kasę.
Przerzucając swoją kasę na konto bonusowe wpakowałby się tylko w kłopoty, bo musiałbyś znowu obracać, tylko tym razem swoje pieniądze, a nie bonus.

A 0

adg04

Użytkownik
Już się zarejestrowałem i zadałem to pytanie supportowi STS, także tu już temat kończymy. Konkluzja jest taka, że w przeciwieństwie do innych buków można tylko obracać środkami z bonusu aby wyrobić obrót, to właściwie uniemożliwia jego szybki obrót, bo należałoby po 10zł się bawić, a nie można np jednorazowo wpłacić 800. To wszystko. W przypadku przegranej całej kwoty z bonusu TRACIMY bonus.
przerazajace skad sie biora tak uposledzone intelektualnie co mimo milionow postow na ten temat oraz regulaminu po polsku wciaz nie maja pojecia jakie sa zasady :grin::grin:

sajmon2010 7

sajmon2010

Użytkownik
Chciałem sie zapytać czy przelew moze wykonac osoba inna niz ta która zalozyla konto.Chce zalozyć konto na sts ale sam nie zrobie przelewu bo nie mam jak(nie mam konta, tak probuje od paru miesiecy zalozyc ale jakos okazji nie ma, i potrzeby nie bylo). Sadze ze moga byc problemy jak tutaj beda moje dane a przelew na inna osobe(to samo nazwisko ale to nie ja ;) .

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Przy zakładaniu konta musisz podac swój nr. konta bankowego. Jeśli go nie masz, nie stworzysz konta online. A wpisując tam konto bankowe kogoś innego sam sobie tylko stworzysz problemy.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
przerazajace skad sie biora tak uposledzone intelektualnie co mimo milionow postow na ten temat oraz regulaminu po polsku wciaz nie maja pojecia jakie sa zasady :grin::grin:
Radzę kolego opanować słownictwo i mnie nie obrażać. Mam konta u wielu buków, nawet takich o których nawet nie słyszałeś z formami płatności tak egzotycznymi, że nie umiałbyś wymówić ich nazw. Zastanów się jak ty byś się poczuł jak ktoś by cię tak nazwał. Był taki film Forrest Gump w którym główny bohater mówi, ze nie ma głupich pytań. mogą być tylko głupie odpowiedzi...
Wiem, że dla dzieciaków to jest niesamowita sprawa wpłacić 200zł, za chwilę wypłacić, a potem obracać bonusem przez 3 miesiące po 1zł (o przepraszam 5zł) bo 1zł jest u tych innych buków o których nie słyszałeś a tu 5zł. Widocznie sprawa jednak nie jest tak prosta jak tobie i tobie podobnym się wydaje bo na odpowiedź od supportu czekam od 12 godzin. Tak naprawdę dla kogoś kto chce szybko obrócić te 800zł to wcale przy początkowym kapitale 200zł nie jest takie proste. U wszystkich buków jakich znam jest taka zasada, że cała kwota depozytu i bonusu jest blokowana i można ją obracać, a w razie czego dopłacić. Tu jest inaczej i nie twierdzę wcale, że mniej korzystnie. Niewątpliwym plusem jest to, że gramy za friko, nie swoją kasą, tylko buka, a minusem, że jak przegramy zakłady postawione z bonusu, nie mamy jak odrobić tego, tak aby bonus odzyskać.
A moderatora bardzo proszę o wymoderowanie obraźliwych słów kolegi adg04 lub całego jego posta.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Rozumiem to, że chciałbyś postawić np. od razu 800 zł i mieć już obrócony bonus.
Ale nie rozumiem twojego rozumowania co do braku możliwości odzyskania przegranego (ewentualnie) bonusu, bo przecież możesz to zrobić z normalnego salda. Potraktuj te bonusowe 200zł bardziej jako freebet a nie typowy bonus stylu zagranicznych firm bukmacherskich

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Rozumiem to, że chciałbyś postawić np. od razu 800 zł i mieć już obrócony bonus.
Ale nie rozumiem twojego rozumowania co do braku możliwości odzyskania przegranego (ewentualnie) bonusu, bo przecież możesz to zrobić z normalnego salda. Potraktuj te bonusowe 200zł bardziej jako freebet a nie typowy bonus stylu zagranicznych firm bukmacherskich
Tak, tak zgadza się. Człowiek jest przestawiony na inny sposób myślenia i stąd takie zawirowanie. To rzeczywiście działa bardziej jako freebet. Problem jaki dostrzegłem jest niestety większy, mianowicie, też o czym zapomniałem, nasz wspaniały kraj zabiera 10% podatku tak od samego zakładu jak i wygranej, ten buk jeszcze dolicza 2% tak więc mamy 12% mniej od stawek zakładów i samych wygranych, co powoduje, że tak naprawdę w konfrontacji z bukami z po za Polski każdy ich kurs będzie dużo mniejszy. Tym nie mniej bonus jest darmowy, a darowanemu itd....
Dla buka miałbym jedną radę: chłopaki zwijajcie ten system online i zarejestrujcie inną spółkę na Malcie czy gdzieś gdzie nie ma podatków, nowa spółka niech podpisze umowę z obecnym STSem, a strona niech wygląda znajomo i to wszystko. Przy tym podatku oni nigdy nie będą konkurencyjni, a szkoda bo mamy własnego, polskiego buka.

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Trochę to nie tak.
1. Sts nie pobiera sobie 2%, tylko podatek od zakładów wzajemnych wynosi 12% (10% od od gier losowych)
2. Podatek jest pobierany od stawki zakładu (z resztą od czego nie byłby pobierany, wyjdzie wygrana taka sama).

C 2

chestter88

Użytkownik
Witam, czy wam też nie działa opcja &quot;wydrukuj&quot; na kuponach? Wyświetla sie po prostu biała strona, a przęgląd kuponów sts jest tragniczny, nie dość ze jak chce zrobic screena kuponu to musze zrobić 4 screeny i je łączyć bo strona kuponu wyświetla tyko 3 mecze jeśi chce zobczyć także kurs i EW a nie moge zmaksymilizowac strony. Tragedia ten sts. Pisałem 3 emaile w 3 różnych sprawach do dzis nie otrzymałem odpowiedzi (mineło ponad 2 tyg) a na fb STS non stop publikuje posty.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Trochę to nie tak.
1. Sts nie pobiera sobie 2%, tylko podatek od zakładów wzajemnych wynosi 12% (10% od od gier losowych)
2. Podatek jest pobierany od stawki zakładu (z resztą od czego nie byłby pobierany, wyjdzie wygrana taka sama).
Dziękuję za odpowiedź. No wszystko się zgadza. Pogubiłem się przy tych obliczeniach i na początku wyszło mi, że niezależnie od stawki jest jeszcze od samej wygranej, ale tak jak piszesz, podliczyłem dokładnie hipotetycznie wygrane i dokładnie tak jest. Pobierają od razu te 12% od stawki, a to co zostaje to już &quot;normalnie&quot; jest rozliczane jak w każdym buku. Przykładowo stawiamy 100zł po kursie 2.00, w buku bez podatków dostajemy w przypadku wygranej 200zł (100zł zysk). Tu tak naprawdę trzeba liczyć 100zł - 12% = 88zł po kursie 2.00 - w przypadku wygranej otrzymujemy 176zł (88zł zysk).

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Chciałem sie zapytać czy przelew moze wykonac osoba inna niz ta która zalozyla konto.Chce zalozyć konto na sts ale sam nie zrobie przelewu bo nie mam jak(nie mam konta, tak probuje od paru miesiecy zalozyc ale jakos okazji nie ma, i potrzeby nie bylo). Sadze ze moga byc problemy jak tutaj beda moje dane a przelew na inna osobe(to samo nazwisko ale to nie ja ;) .
Możesz stworzyć konto na siebie, zaś konto bankowe podać kogoś innego.
Zrobić zarówno wpłatę jak i wypłatę na to konto bankowe. Powinno dojść.
- Przynajmniej mi doszło bezproblemowo. Zarówno wpłata, jak i wypłata.
Przy zakładaniu konta musisz podac swój nr. konta bankowego. Jeśli go nie masz, nie stworzysz konta online. A wpisując tam konto bankowe kogoś innego sam sobie tylko stworzysz problemy.
Po co zabierasz głos nie mając żadnych informacji na powyższy temat?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Po co zabierasz głos nie mając żadnych informacji na powyższy temat?
6.3. W procesie rejestracji STS każdorazowa żąda:
6.3.1. Okazania ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty lub paszport), na podstawie którego
można zweryfikować tożsamość oraz wiek gracza. Na stronie http://www.sts.pl okazanie następuje
poprzez przesłanie przez potencjalnego uczestnika gry fotokopii dokumentu tożsamości za
pośrednictwem formularza rejestracyjnego lub na wskazany w formularzu adres mailowy STS. W
Punkcie STS okazanie następuję poprzez udostępnienie pracownikowi punktu dokumentu, w
celu weryfikacji przez niego danych osobowych i wieku potencjalnego uczestnika gry.
6.3.2. Podania numeru należącego do niego konta bankowego.
6.3.3. Wypełnienia formularza rejestracyjnego zawierającego dane osobowe tj. imię i nazwisko, adres
zamieszkania, nr PESEL, adres e-mail, itp.
6.3.4. Akceptacji oświadczenia o zgodności ze stanem faktycznym podanych w procesie rejestracji
danych oraz okazanego dokumentu tożsamości.
6.4. STS dokona anulowania procesu rejestracji w przypadku stwierdzenia, że podane w procesie
rejestracyjnym dane lub okazane dane okażą się nieprawdziwe lub nie będzie można dokonać na ich
podstawie weryfikacji tożsamości lub wieku potencjalnego uczestnika gry.
Jakieś tam mam. Tobie się udało, 100 innym może tez, ale zwrócisz mu 200 zł jeśli do niego przyczepą się za złamanie regulaminu?
Oczywiście, że nie zabiorą ma kasiory nawet jak co pójdzie nie tak, co najwyżej dostanie jej zwrot.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom