co to jest ten certyfikat wygranej? ze mozna odebrac kase u buka naziemnego?
Nie wiem do czego pijesz, obracam 5 bonus w sts, na każdym jestem powyżej 1k do przodu, więc to że nie wiem co to jest jakiś certyfikat nie znaczy że nie umiem stawiać. Nigdzie na stronie sts nie jest wyjaśnione. Właśnie taki ignorant i hipokryta chce ogrywać buków i wypowiada się na forum nie mając zielonego pojęcia o czym pisze. ????i wlasnie takie geniusze intelektualne chca ogrywac bukmacherow ;D
Pisało parę stron wcześniej do 5 dni....Od środy czekam na zwrot depozytu na konto wbk bank zachodni. Ile czekaliście na kase w tym banku? Wiem, że to dopiero 2 dni, ale liczyłem, że dojdzie przed weekendem.
Przełącz tam na górze ze środków depozytowych, na środki bonusu.A gdy próbuje postawić mecz, pojawia się informacja, że nie mam środków na koncie.
Skąd ta informacja? - Oczywiście jeśli wpłaciłem wcześniej, obracać mogę bez problemu?27 marca koniec bonus 200 złotych...
Podali na fanpage'u na facebooku ????Skąd ta informacja? - Oczywiście jeśli wpłaciłem wcześniej, obracać mogę bez problemu?
Drodzy Gracze!
Z dniem 27 marca kończy się obecna promocja bonusowa! Jeśli jesteś zarejestrowanym Graczem, jednak nie zasiliłeś jeszcze konta i nie otrzymałeś bonusu powitalnego dziś masz ostatnią szansę, żeby go odebrać! Nowa promocja bonusowa będzie skierowana wyłącznie do nowo zarejestrowanych Klientów.