Wspolczuje, ale co to ma wspolnego z tematem? To ma byc rada zeby u nich nie grac czy jak....coś ostatnio mam pecha do bet365 ???? 2x wpłaciłem do nich po 500zł i za każdym razem przegrałem ;(
musisz wysłać im dowód zanim wypłacisz środki z konta .A ja na bet365 na razie nie narzekam. Oferta bardzo dobra , przejrzystość strony trochę marna ale można wytrzymać. Jeszcze nie wypłacałem i mam takie pytanie ; Czy zawsze wymagają dokumentów przed wypłatami bo jeśli ta weryfikacja rzeczywiście trwa tak długo to kiepsko.
Ja bym tak nie kombinowal, a supportu tez sie o to nie pytal. Proponuje wplacic druga stowe do innego buka gdzie tez daja 100% bonus i obrocic na zdarzenia przeciwstawne bez kombinowania i podejrzen.Już ja się postaram aby były same undery ( chcę w ten sposób obrócic bonus ) Dlatego pytam się czy takie stawianie jest możliwe i nie zablokują mi konta ? Nie jest to sposób który daje mi na 100 % obrót bonusa , ale przy odpowiednim dobraniu drużyn daje spore szansę , więc nie powinni mi zaablokować konta , jak myślicie ? Może napisać tam do supportu ? Poradźcie mi
Odniose sie tylko do tej czesci Twojej wypowiedzi. Kiedys mialem ten sam problem i rozmawialem z babka przez telefon w tej sprawie. Tlumaczyla mi, ze jak sie wplaca kase aby otrzymac bonus, to trzeba po jego obroceniu wyplacic ta sama droga, ktora sie wplacalo. Dotyczy to (jak mi tlumaczyla) tylko wplat/wyplat bonusowych. Nie wiem czy Twoja wyplata byla powiazana z bonusem, ale jesli tak, to stad pojawil sie problem.ostatnio rozmawiam o wypłacie na konto bankowe (wpłacałem przez mb i raz przez konto bankowe) i myślałem że problemów z wypłatą na konto nie będzie... Niestety przerosło to możliwości supportu - Pani napisała, że analiza konta potrwa chwilę i wyślę mi odpowiedź na e-mail i SAMA zakonczyla rozmowe ze mna...