No proszę... jaka miła obsługa. Trafiłeś na dobrego pracownika. Nie gadajcie z Panią Lilianą.
Edytowałem Twój numer telefonu. Chyba nie chcesz żeby jacyś mianiacy co tu przeczytają dawali Ci głuche telefony itp.
Albo tu jakiś błąd jest albo ADRES 1 ADRES 2 i ADRES 3 są alfanumeryczne... Więc nie wiem jak mam wpisać numer klatki i mieszkania...w to pole musisz wpisac ulice zamieszkania chyba inaczej sie nie da pozdro
najlepiej jak czat jest dostepny to zagadaj tam,ale te babki sa tam troche niedorobione hehAlbo tu jakiś błąd jest albo ADRES 1 ADRES 2 i ADRES 3 są alfanumeryczne... Więc nie wiem jak mam wpisać numer klatki i mieszkania...
nie ma , nie maAlbo ja nie widze albo w bet365 nie ma wyszukiwarki zakładów ;/
nie, poza tym list się weryfikuj w MB w bet 365 co najwyżej skan dowoduElo, elo przy wypłacie z Bet365 do money trzeba jakoś weryfikować dane oprócz tego listu???
list na adres domowy ? tzn list pocztowy? Nie, jak się rejestrowałem to nie było czegoś takiego . Na meila oczywoście że tak tuż po rejestracji jakieś meily doszły ale nie pamiętam dokładnie co tam w nich byłoMi chodziło o list, który się weryfikuje w Bet365. Do Ciebie nie doszedł???
Od pewnego czasu zmieniła się dość mocno polityka weryfikacji w bet365.list na adres domowy ? tzn list pocztowy? Nie, jak się rejestrowałem to nie było czegoś takiego . Na meila oczywoście że tak tuż po rejestracji jakieś meily doszły ale nie pamiętam dokładnie co tam w nich było