Witam.
A mnie spotkało cos bardzo przykrego z ich strony.
Kiedyś miałem konto w Euro ale ze dwa miesiące temu zmieniłem konto z Euro na PLN.
Wczoraj zasiadłem sobie do gry
live koszykówki, patrze a tu przyjmuje mi po 27 zl na zakład, gdy równoczesnie znajomemu będącemu w kontakcie ze mną na gg przyjmowało 2700.
Wynika z tego to że moje konto zlimitowane jest do 1% stawki maksymalnej! Jest to sytuacja o tyle dziwna, bo z tego co udało mi się podliczyc to ja na tym koncie nie jestem wogóle do przodu (pln), a na koncie w Euro też uważam że byłem w okolicach 0 max.
"Witam serdecznie.
Zauważyłem dziś dziwną rzecz na moim koncie. Otóż obstawiając zakłady
live mogłem postawic max 27 pln wówczas gdy moi koledzy z którymi sie jednocześnie kontaktowałem mieli limit max stawki na 2700. Oznacza to że mam konto zlimitowane do 1 % ! A przecież historia mojej gry jest bardzo krótka, nie dokonywałem żadnych wypłat z konta u Państwa a do tego uważam że wiecej przegrałem niż wygrałem.
Jakiś czas temu zmieniałem walute z EURO na PLN i byc może przy tworzeniu konta w PLN cos się stało że mam limit 1-procentowy... Czekam na odpowiedź."
Dostałem następującą odpowiedź:
"Uprzejmie informuję, iż Pańskie limity online zostały ponownie sprawdzone. Niestety w chwili obecnej decyzją traderów pozostaja one bez zmian."
Odpisałem:
"Bardzo proszę o ponowne
sprawdzenie limitów na moim koncie przed jak i po zmianie waluty. Przed zmiana waluty konto w euro bylo zarejestrowane na login ***, po zmianie waluty na PLN konto jest na login ***, na nowym jak i na starym koncie jestem przekonany że jestem na minusie po przegladnięciu historii. Tym bardziej limit 1 % to jakieś nieprzyjemne nieporozumienie i mam nadzieje że uda nam się to załatwic w miare szybko i w przyjemnej atmosferze.
I dostałem ponowną odpowiedź:
"Uprzejmie informuję, iż Pańskie limity online zostały ponownie sprawdzone. Niestety w chwili obecnej decyzją traderów pozostaja one bez zmian.
Jest to decyzja ostateczna w tej sprawie i nie jest ona pomyłką.
Ewa Pachuca . "
nie grałem ani wielkimi stawkami, ani nie kręciłem nic. Bonusów nie wyłudzałem, nie zrobiłem niczego co by mogło spowodowac, że należy mi się limit.
Nie wiem jak mam z Nimi dalej walczyc ????
Jeśli ktoś miałby jakis pomysł czy cos w podobie to chętnie posłucham ????
pozdro