D
0
dziubek_juve
Użytkownik
ja zawsze zlecałem na pełnomocnika i jakoś dochodziło a teraz lipa :/ ...chyba też zadzwonie na mlinie...
Poprostu napisz do nich maila napewno ci odpisząNo więc co do mojej sprawy z wypłatą to tak. Pani z Mbanku zadzwoniła do mnie w sprawie tej reklamacji już na drugie dzień po jej złożeniu więc duży PLUS. Powiedziała niestety że oni dostali przelew z tego banku 29 listopada i on został zrwrucony do STARBETU!!!! Więc Starbet ma tą kase na swoim koncie i on nas oszukał(przynajmniej mnie). Pani z Mbanku kazała się z nimi kontaktować ale chyba nic nie wskuram.
to dlaczego z konta nic nie odjelo ? ????zaakceptowali przelew
Poczekaj do rana ;-) Mi zabrali zaraz po zatwierdzeniu wypłaty ale kumplowi na drugi dzień rano.to dlaczego z konta nic nie odjelo ? ????zaakceptowali przelew
a jak go wklepales to dziala Ci??Właśnie dostałem voucher do STARBET na 5 euro od TODOAPUESTAS, na pocztę yahoo bo na polskie serwery nie przysyłają. Promo więc nadal aktualne, jakby ktoś jeszcze chciał skorzystać :jupi:
Działa. 5 euro już jest na koncie :spokodfhgfh:a jak go wklepales to dziala Ci??Właśnie dostałem voucher do STARBET na 5 euro od TODOAPUESTAS, na pocztę yahoo bo na polskie serwery nie przysyłają. Promo więc nadal aktualne, jakby ktoś jeszcze chciał skorzystać :jupi: