>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Witam. A po jakim kursie pieniądze zostaną wypłacone ze Starbet na MB lub za Starbet na Inteligo ?

Pozdrawiam,
AllenIverson

alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Witam. Ale to jest normalny ten kurs, który podają np. w TV czyli teraz wynosi bodajże 3,90 czy jakaś inna odmiana, bo są różne rodzaje w zależności do czego ma służyć.

Pozdrawiam
AllenIverson

alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Witam. Ja zrobiłem tak że na maila wysłałem im wszystkie dane potrzebne do wypłaty na konto i jak coś to najwyżej wpłace z MB na starbet i z powrotem wypłace. Narazie czekam na odpowiedź, tym razem powinno być wszystko ok, bo dane w banku i w Starbecie są takie same.

Pozdrawiam
AllenIverson

D 0

dandi1

Użytkownik
Witam. Ja zrobiłem tak że na maila wysłałem im wszystkie dane potrzebne do wypłaty na konto i jak coś to najwyżej wpłace z MB na starbet i z powrotem wypłace. Narazie czekam na odpowiedź, tym razem powinno być wszystko ok, bo dane w banku i w Starbecie są takie same.

Pozdrawiam
AllenIverson
oni maja jakis dziwny bank w tym sopocie ???? milenium i skok nie przyjmuja od nich obecnie przelewow ale w lato przyjmowali ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeżeli macie pytania odnośnie bukmachera STARTBET zapraszam do działu Pozostali Bukmacherzy Internetowi

Promocja zakończona!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom