>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
K 0

kerek

Użytkownik
ja 3 stycznia porobilem to wszystko jak na 32stronie uzytkownik napisal na gorze,.. i 6 stycznia dostalem kod wiec powinno byc ok: &gt; Kod wpisalem na starbet i mam 5eu wiec dziala..
Też tak zrobiłem &quot;teraz&quot; zobaczymy czy przyjdzie ????

Ps.a przyszło Ci jakieś potwierdzenie po wysłaniu do nich maila?
zalozylem konto na tym todospaearuus cos tam cos tam: D przyszedl do mnie od nich mail z linkiem aktywacyjny, kliknalem.. pozniej wyslalem do nich maila i nic wiecej od nich nie dostalem, pozostaje tylko czekac.. Hmmm,.. a co by bylo jakbym taki kod uzyskal pare razy i na jedno konto caly czas wbijal? Przeszloby? Czy oni dany kod przypisuja do danego konta?

a wlasnie ile zjada kasy przez ten przeleW?

S 0

szwedu

Użytkownik
ja 3 stycznia porobilem to wszystko jak na 32stronie uzytkownik napisal na gorze,.. i 6 stycznia dostalem kod wiec powinno byc ok: &gt; Kod wpisalem na starbet i mam 5eu wiec dziala..
Też tak zrobiłem &quot;teraz&quot; zobaczymy czy przyjdzie ????

Ps.a przyszło Ci jakieś potwierdzenie po wysłaniu do nich maila?
zalozylem konto na tym todospaearuus cos tam cos tam: D przyszedl do mnie od nich mail z linkiem aktywacyjny, kliknalem.. pozniej wyslalem do nich maila i nic wiecej od nich nie dostalem, pozostaje tylko czekac.. Hmmm,.. a co by bylo jakbym taki kod uzyskal pare razy i na jedno konto caly czas wbijal? Przeszloby? Czy oni dany kod przypisuja do danego konta?

a wlasnie ile zjada kasy przez ten przeleW?
Ja przelałem na konto 2X po 20E i nic nie zjadało tylko bank przeliczył na złotówki ????

D 0

dandi1

Użytkownik
witam wszystkich . mieisac temu zlecilem pierwsza wyplate ze starbet o wysokosci 42euro jednak po 5dniach zawiadomili mnie ze moj Bank nie przyjal ich pieniedzy . Dwa tygodnie temu drugi raz probowalem wyplacic znow cancelled poniewaz ten sam powod . Kontobankowe mam w Skoku . W lipcu wyplacalem i kasa doszla . Bylem w banku i powiedziano mi ze wszystko poiwnno byc ok , chyba ze sa problemy z przewalutowaniem z euro na pln . Moje pytanie brzmi co mam robic aby wyplacic pieniazki , ma ktos konto w Skok moze ??
Za kazda pomoc bardzo dziekuje ???? ???? ????

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Może tak jak np. ja jesteś zarejestrowany w starbecie na siebie a konto masz np. na mame i tu pojawia się problem np. ja taki miałem że odbiorca przelewu zagranicznego musi się zgadzać. W mbanku np. pani mi powiedziała że nie patrzą na numer konta w pierwszej kolejności tylko na odbiorce przelewu i jeżeli się nie zgadza od razu odsyłają kase do zleceniodawcy. Może u Ciebie jest to samo. :mrgreen:

D 0

dandi1

Użytkownik
Może tak jak np. ja jesteś zarejestrowany w starbecie na siebie a konto masz np. na mame i tu pojawia się problem np. ja taki miałem że odbiorca przelewu zagranicznego musi się zgadzać. W mbanku np. pani mi powiedziała że nie patrzą na numer konta w pierwszej kolejności tylko na odbiorce przelewu i jeżeli się nie zgadza od razu odsyłają kase do zleceniodawcy. Może u Ciebie jest to samo. :mrgreen:
dzieki za wypowiedz , ale wczesniej pisales juz to ???? Dane sie zgadzaja ????

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
dzieki za wypowiedz , ale wczesniej pisales juz to ???? Dane sie zgadzaja
No pisałem ale myślałem że jesteś z tych co nie czytają poprzednich stron tylko zadają pytania :mrgreen: A co do tego przelewu to najlepiej nagadaj z nimi mailowo i się dowiedz co i jak. A jeżeli już to zrobiłeś to pozostaje chyba tylko przelew na inne konto :;/:

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
No, zrobiłem idealnie tak samo jak na stronie 32 opisane. Mam nadzieje, ze sie zlapie na bonus. Maila mam w gmailu. Czekamy, czekamy ...

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Wczoraj wieczorem się zarejestrowałem a dziś wieczorkiem dostałem kod.
Pocztę mam na o2.pl.
Promocja jeszcze działa, 5 ojro już w kuponach ;)

emde 0

emde

Użytkownik
Zgadza się wysłałem 2 mail&#39;e jeden z poczty na wp.pl a drugi z poczty na inbox.com ▶ Przyszedł tylko na inbox :jezora: Chyba nie lubią polaków :p

S 0

szwedu

Użytkownik
Potwierdzam wysłałem do nich maila 8 a dziś dostałem bon na 5 ojro ???? poczte mam na gmail.com

Wpisałem i 5 ojro odrazu na koncie ????

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Prośbę o bonus 5 ojro wysłałem 10.1.07 o 17:24, jest 13.1.07 godzina 19:43 ... Chyba już kicha, a nie promocja ... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom