>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway granie i cała reszta.

H 1K

horosz

Użytkownik
# 130.

Wolverhampton Wolves (-10) : Poole Pirates, Bet.365, @ 2.20 po 8 biegu
za 30 j

Wilki ostatnio bardzo dobrze na swoim torze. Wierzę, że Fredka Lindgren w końcu zapunktuje na swoim poziomie. Do tego mamy Woffindena, Thorsella ,Mastersa czy nawet Karlsson - wszyscy średnia powyżej 2.0 pkt/bieg. Dodatkowo Howarth, który również potrafi jechać. U Piratów możliwe są nawet 2 dziury np. Buczek, Kurtz lub Ellis i jest pozamiatane. Andersen z tego co wiem również dzisiaj nie jedzie. Po takim kursie warto grać

#131.

US OPEN

Pliskowa @ 1.80
za 13 j

✅ 10,45

H 1K

horosz

Użytkownik
Martin Vaculik, Bet.365, over 7, @ 1.75
za 20 j
(2*,2*,2* i taśma - no pech jak nie wiem. Był dzisiaj szybki. Tam gdzie jechał nie przegrał z rywalem ale niestety buki nie zaliczają bonusów ???? )

W tym roku w tej Szwecji różnie, średnia pod 2 punkty ale czegoś czasem brakowało. Ale na logikę over 7 to świetna propozycja bo Martin ostatnio jedzie cuda... w sensie jego motocykle. Ostatni weekend świetny i dzisiaj liczę na jego postawę.

Peter Kildemand under 11, Bet.365, @ 1.90

za 10 j
jednak minus.

Trochę na czuja. Ma na kim tracić punkty na tym wyjeździe.

Dudek (-1) : Lindback (+1), Bet.365, @ 1.80\
za 20 j
✅ 18 j

Duzer&#39;s jedzie u siebie pod komplet. Ostatni występ w Toruniu to wpadka i wielki klops ale dzisiaj wraca na swoje tory.
Albo zmiana zdania i zagram doubla na te spotkania oczywiście za małą stawkę.

Dackarna @ 1.61
Rospiggarna @ 1.95

@ 3.15
za 10 j

✅ 21,5 j

H 1K

horosz

Użytkownik
US OPEN:

Karolina Pliskova wygra 2:0, Bet.365, @ 2.00
za 20 j

✅ 20 j

Idę dzisiaj w stronę Karoliny. Jest to zawodniczka, które imponuje formą i gra turniej życia. W ostatniej rundzie z Venus wygrała 2:1 udowadniając świetne przygotowanie kondycyjne i przede wszystkim zimną krew mimo, że straciła 3 piłki meczowe i spotkanie mogła zakończyć ciut prędzej. Mi zaimponowała i to bardzo. Mocny serwis, dobrze ułożona ręka, umiejętność gry po kątach. Ona czuje, że może osiągnąć wiele w tym turnieju i dzisiaj wyjdzie zmotywowana na MAX. Liczę na 2:0.

H 1K

horosz

Użytkownik

Patryk Dudek over 9, Bet.365, @ 1.57
za 30 j

✅ 17,1 j​
Bardzo ciekawy kurs. Dackarna po wczorajszym bardzo dobrym spotkaniu dzisiaj jedzie na wyjeździe. Patryk może być tutaj liderem z dodatkowym startem z pod taśmy. W parze z Gomólskim, który na wyjeździe nie musi zabierać Duzersowi punktów - jak np. wczoraj Wczoraj również było widać u niego zaangażowanie - dzisiaj też nie powinien kalkulować. Jak Protas? Liczę na kolejną dwucyfrówkę.

Niels K. Iversen over 9, Bet.365, @ 1.66
za 15 j​
Dawno nie grałem Nielsa i dzisiaj w końcu spróbuje. Własny tor, ustawiony pod ,,13&#39;&#39; to są główne argumenty. Ostatnie solidne spotkania, czy to w Poznaniu czy wczoraj mogą mu dobrze zrobić. Dodatkowo nie zapominajmy, że 2x jedzie z Cyferem, 1x z Anderssonem i 1x Lindbackiem - więc w 3 pierwszych biegach nie powienien nic tracić na rzecz kolegów. Indianie po blamażu muszą się podnieść i Iversen powinien to pociągnać - przynajmniej do dwucyfrowego wyniku.
Piotr Protasiewicz (-2) : Maciej Janowski (+2), Bet.365, @ 1.95
za 10 j

✅ 9,5 j​
Ostrożniej ale próbuje. Za dużo naoglądałem się Protasa w ostatnich spotkaniach w Szwecji żeby nie spróbować. Jedzie kosmiczne dno ale jak kibic Falubazu jestem w stanie mu wybaczyć z wiadomych względów . Piotrkowi wpadają zera, i dzisiaj jeżeli wpadnie jedno lub dwa to może być pozamiatane. Maćka stać na ok. 6-8 pkt.

Jason Doyle : Greg Hancock, Bet.365, @ 1.90
za 10 j

Hancock z dodatkowymi startami jest w stanie zrobić dzisiaj nawet ok. 15 punktów. Oczywiście nie musi ale za dużo takich spotkań pamiętam żeby nie zaryzykować. Oczywiście trudny tor, trudny przeciwnik i bardzo ciężkie zadanie ale kto jak nie on ? Za Jonssona pewnie pojedzie Z/Z ale i tak spróbuje. Spore ryzyko w zakładzie ale duże przeczucie.

Wszystko na dziś ????
EDIT: Dokładam jeszcze 2 kupony z angielskiej Elit League ???? . Tym razem bez większej analizy. Stawiam na gospodarzy spotkań, którzy są w stanie to zrobić. Jednak wiadomo jaki jest żużel.
1. Adam Ellis over 7, Bet.365, @ 1.72 za 16 j
Nieszczęsne bonusy...
2. Matej Zagar over 10, Bet.365, @ 2.05 za 10 j

H 1K

horosz

Użytkownik
Tworzę małą taśmę z LM już dzisiaj póki kursy w miarę się trzymają ????

Manchester City, @ 1.50
Borussia Dortmund @ 1.33
Juventus (DNB) @ 1.25
Real Madryt @ 1.22
Barcelona (-1) @ 1.22
Bayern M. (-1) @ 1.20

AKO 4.48
za 10 j

H 1K

horosz

Użytkownik
US OPEN:

#150.

Typ: Karolina Pliskova + 5,5 gema, BET 365, @ 1.66
za 10 j

✅ 6,6 j

#151.

Typ: Karolina Pliskova wygra, BET 365, @ 5.00 :jupi:
za 5 j

✅ 20 j

Otrzymane punkty reputacji: +8
H 1K

horosz

Użytkownik
US OPEN:
Pliskova wygra, Bet.365, @ 2.50
za 15 j

Konjuh, Serena na rozkładzie po pewnym 2:0. Wcześnie bój z Venus (2:1), w którym moim zdaniem pokazała największy charakter, zimna krew i to był jej dzień i mecz. Teraz napędzona niesamowicie. Czemu ma przegrać z Kerber ? jeżeli podtrzyma dyspozycję to ma wielkie, wielkie szanse osiągnąć życiowy sukces. Dużo osób piszę o tremie czy spinie - ale Karolina wydaje się nad tym całkowicie panować. W tym meczu ponownie wyjdzie na maxa zmotywowana i nawet jeżeli będzie potrzeba gry 3 seta - jest na to przygotowana (również fizycznie). Przez moment nawet kusiło mnie pogranie na 2:0 (@5.50) ale zagram czysty win.
W tym turnieju już 3-krotnie grałem Pliskovą i mam nadzieję, że ponownie będę zadowolony. Powodzenia !

H 1K

horosz

Użytkownik
Speedway, GP NIEMIEC

M.J.Jensen : Harris, Bet.365, @ 1.40

Lindback : Iversen, Bet.365, @ 1.50
AKO @ 2.09

Za 10 j​

Harris w GP to kolekcjoner ,,0&#39;&#39; - przynajmniej w trzech ostatnich rundach. Jensen też szału nie zrobi ale no idę w jego stronę.
W drugiej parze nie przekonuje mnie Iversen. W Gorzowie na swoim torze położył GP a tylko w jeden rundzie zrobił więcej niż 10 pkt. Lindback ostatnie w GP również słabiej ale mam przeczucie że dzisiaj powalczy. Iversen już chyba czuje, że w tym roku wypada z cyklu.

Lindback over 8, Bet.365, @ 1.83​

za 10 j

Tak jak wyżej.

Lindback wygra, Bet.365, @15.0​

za 5 j​

I tutaj tylko przeczucie i fajny kurs. Za małą stawkę co bym nie żałował.

Matej Zagar over 6, Bet.365, @ 2.45​

za 10 j​

Głównie z uwagi na kurs. Jeżeli tor mu podpasuje to włączy się w walke o półfinały.

Woffinden over 9, Bet.365, @ 1.75​

za 10 j​

Jeżeli chce się włączyć w walke o IMŚ to musi odrabiać straty właśnie na takich torach. Liczę na dobry występ i awans do finału.​

H 1K

horosz

Użytkownik
MOTO GP 2.

Alex Rins - miejsce na podium, BET 365, @ 2.50
za 10 j

✅ 15 j

MOTO GP

Valentino Rossi wygra, BET 365, @2.25
za 15 j

Doviziozo : Vinales, BET 365, @1.57
Pedrosa : Crutchlow, BET 365, @ 1.61[

AKO @ 2.53
za 10 j

✅ 15,3 j

H 1K

horosz

Użytkownik
I Liga żużlowa.

Orzeł Łódź (-26), BET 365, @ 1.57
za 40 j

✅ 22,8 j ????

Orzeł Łódź (-14) po 8 wyścigu, BET 365, @ 1.66
za 25 j

✅ 16,5 j

W Rzeszowie brak Covattiego i Nichollsa, którzy nie docierą na zawody. Grać szybko. Orzeł miażdzy w lidzę, dzisiaj będzie podobnie ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
Do góry Bottom