>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Speedway granie i cała reszta.

H 1K

horosz

Użytkownik
Ekstraliga - półfinały

Patryk Dudek (-1) : Chris Holder (+1), Bet.365, @1.57

za 100 j (wyjątkowo, ryzykownie, łamiąc zasady)

11:10. Patryk 11+1, kolejny raz jeden bonus krzyżuje plany. ???? Szkoda wielka ale takie jest ryzyko i granie takimi stawkami. Dobrze, że wpadło coś z MOTO GP i fajnie, że Orzeł pozwolił zarobić i uniknąłem blamażu. Jednak szkoda tego typu i zerówki Duzers&#39;a w ostatnim biegu. Od jutro czas budować powolutku budżet bez wariacji.

Dzisiaj po ostatnich słabych turniejach wybieram 1 typ (ewentualnie 2, który dojdzie). Patryk ufam Tobie. Co tu dużo mówić. Patryk będzie chciał się zrewanżować wszystkim za ostatni występ w Toruniu i nie widzę dzisiaj innej opcji jak jazda pod komplet. 2 dni treningów gdzie wszystko wyglądało świetnie. Holder to dla mnie najsłabszy lider wśród torunian. Hancock i Vaculik mogą namieszać. Holder przy W 69 jeździł różnie choć zazwyczaj kręcił około 10 punktów. Ostatni występ 19.06.2016r. to 6 punktów.

H 1K

horosz

Użytkownik
Tutaj będzie podsumowanie tygodnia. Ale i lecę z typami na dzisiejszy żużlowy dzień. ???? Czas zapomnieć o tym co było.
Dzisiaj wszystko niżej wymienione grane po 15 j
1. Mikael Max (+2) : Max Fricke (-2), Bet.365, @ 2.00

Moim zdaniem najfajniejszy typ na dziś, po bardzo fajnym kursie. Po jednej stronie Max, który potrafi na swoim torze wygrać z każdym - po drugiej stronie Fricke, który jedzie wyraźnie słabiej i mniej niż parę tygodni temu.

2. Lindback under 11, Bet.365, @ 1.85

Moim zdaniem trochę za wysoko ustawiona linia. Średnia na własnym torze imponująca ale ostatnio jedzie trochę słabiej. Ostatnie GP to potwierdziło. Przeciwny również nie są jacyś mega słabi. Hancock, wracający Pawlicki czy nawet Kildemand mogą go pokonać.
3. Mirosław Jabłoński (+1) : Fredrik Engman (-1), Bet.365, @ 1.80
Z przeczucia. Mirek ostatnio potrafił w Szwecji pojechać.
4.Hancock (-1) : Lindgren (+1), Bet.365, @ 1.57
Tu nie trzeba nic mówić o formię Grega. Osobiście chwyciłem ten typ po 1.57 zaraz po ustawieniu linii - teraz możecie brać po 1.44.

H 1K

horosz

Użytkownik
Belle Vue Aces (-4) : Poole Pirates (+4), Bet.365, @ 1.80
za 30 j

Ostatni bieg 1:5 dla Piratów... ehhh

Na 12 spotkań Asy na swoim stadionie przygrywają tylko dwukrotnie. Reszta spotkań to najczęściej pewna jazda i wysokie zwycięstwa. Piraci jak zwykle mocni ale już wiele razy zawodzili w takich wyjazdowych meczach. Asy bez Fricke ale i tak mają mega pakę i na swoim stadionie wymiatają. U Piratow najlepszą wyjazdową średnią ma Holder 1,8 pkt/bieg. A do tego pułapu zbliża się lub przekracza prawie cała drużyna Asów (na swoim obiekcie). Zagar, Cook, bracia Worralowie, Hoougard też może pojechać. Nawet Nicholls budzi się na swoim torze.

Clegg (-1) : Woryna, BET 365, @1.83
za 15 j

Ile razy Woryna już na wyjazdach woził ogony ? wiele. Clegg średnia przyzwoita, na swoim stadionie pojawiał się regularnie, średnia 1.4 pkt/bieg. Obydwaj w miarę jeżdzą u siebie, i padakę na wyjazdach. Oby dzisiaj było podobnie

H 1K

horosz

Użytkownik
Piraterna (-10) @ 1.75
Dackarna (+10) @ 2.10
AKO 3.67

za 6.65 j

Symboliczna stawka, pełen chill dzisiaj - dla lepszego śledzenie wyników. Wydaje mi się, że Piraterna u siebie może być tylko mocniejsza po tym jak pewnie wrócił Pawlicki. Hancock również pojedzie lepiej niż wczoraj. Indianie wiadomo wczoraj fenomenalnie ale na wyjeździe będzie gorzej. No i Cyfer nie zrobi tutaj 9 punktów.
Dackarna +10 ma prawo się obronić jeżeli nie zawiodą liderze. Zresztą nic mnie nie zdziwi. Dlatego dzisiaj delikatnie i bez szaleństwa.

H 1K

horosz

Użytkownik
Rzuty rożne: Borussia (-1), Bet.365, @ 1.90
za 40 j

Świetny kurs. Jakoś mam obawę grać w stronę bramek bo to jest pierwsza runda - z jednej strony chęć wykazania się i dobrego startu - a z drugiej mogą wyjść trudy ,,wejścia&quot; w tę fazę pucharową. Piszę tutaj o drużynie z Dortmundu bo żaden wynik mnie nie zadziwi. Jednak mam przeczucie, że Legia początkowo utrzyma wynik, nie wykluczam bezbramkowego remisu w pierwszej połowie. Wiadomo - trochę szczęścia jednych, pecha drugich. W takim wypadku jednak Borussia konsekwentnie będzie budować przewagę - bo będzie ją mieć (nie oszukujmy się) a wtedy będą wpadać rożne. W innym wariancie - ten typ może być zamknięty już bardzo szybko - w przypadku szturmu drużyny z Niemiec. Tak czy siak - to powinno wejść ! a po takim kursie @ 1.90 aż żal nie spróbować.

+ over 8 rożnych (@1.53) za 40 j

✅ 21,2 j

H 1K

horosz

Użytkownik
Tworzę małą taśmę z LM już dzisiaj póki kursy w miarę się trzymają ????

Manchester City, @ 1.50
Borussia Dortmund @ 1.33

Juventus (DNB) @ 1.25
Real Madryt @ 1.22
Barcelona (-1) @ 1.22
Bayern M. (-1) @ 1.20

AKO 4.48 (3.58)
za 10 j

✅ 25,8 j

H 1K

horosz

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, Challenger Banja Luka
Mecz: Belloti : Andujar (12:30)
Typ: Andujar
Kurs: 1.33
BET 365

Dyscyplina: Tenis, Challenger Szczecin
Mecz: Janowicz : Napolitano (19.00)
Typ: Janowicz
Kurs: 1.20
BET 365
z czym do ludzi. ????
Dyscyplina: Tenis, Challenger Caro
Mecz: Escobedo : Shane (19.00)
Typ: Escobedo
Kurs: 1.25
BET 365

AKO 2.00
za 7,20 j

H 1K

horosz

Użytkownik
MŚ U21 - II runda - Pardubice
Adam Ellis : Josh Bates, BET 365, @ 1.72
za 25 j

Dwaj młodzi, którzy rzadko starują poza wyspami. Jednak dla mnie Adam to większy potencjał, większe objeżdzenie i większa chęć bo ostatni finał mu nie wyszedł - wykluczenie i taśma utrudniła mu pozytywny występ. O ile utrzyma nerwy na wodzy powinno być dzisiaj lepiej. Bates tylko w Coventry spisuje się dobrze, wyjazdy wyraźnie kuleją. U Adama również są wyjazdowe śliwki jednak o wiele rzadziej sie przytrafiają.

H 1K

horosz

Użytkownik
Man City @ 1.28
Everton 1X @ 1.14

Barcelona @ 1.22
Atletico Madryt @ 1.18

M. United X2 @ 1.14
Napoli @ 1.25
Bayern Monachium (-1), @ 1.28
Borussia, @ 1.12

PSG @, 1.40
Monako 1X, @ 1.18

AKO 7.25
za 5 j

Kupon na szczęście udało mi się zamknąć przy 1:1. W dalszej części United przegrało mecz. Wielkie szczęście

✅ 28 j

H 1K

horosz

Użytkownik
SEC - Rybnik.
Mocno zamoczony tor, wręcz walka z pogodą ale jest decyzja, że zawody dojdą do skutku. W związku z tym gram tylko delikatnie Vaclav Milik win, BET 365, @ 15.00. W takich warunkach może wydarzyć się wszystko a Czech to dobry startowiec. Może akurat osiągnie zyciowy sukces. Za 2,7 j
Blisko, blisko, bliziutko. 2 miejsca Milika. Brawo.

H 1K

horosz

Użytkownik
Snooker.
Wilson : Holt, BET 365, @ 2.75
za 6.67 j
[/b]

✅ 11,67 j
......................................................................................

Ronnie O&#39;Sullivan : Liang Wenbo
Suma framów: over 6.5, BET 365, @ 1.40

+
[Mark Selby (-2.5) : Sijun, BET 365, @ 1.72
+
Stuard Carrington : Zhuang, BET 365, @ 1.22
AKO 2.96
za 5 j

✅ 9,77 j

H 1K

horosz

Użytkownik
Snooker (13.30)
1. Maguire @ 2.20
2. Perry @ 1.44
3. Williams @ 1.28 :sad:
4. Trump @ 1.20
AKO 4.90
za 10 j
Troszkę ryzykownie. Opieram typ na Stephenie M. którego dyspozycja jest nieprzypadkowa i postawi się dzisiaj mocno. Czy wygra ? ma duże szansę, kurs zachęcający. Pozostała trójka to faworyci jednak ta impreza również jest bogata w niespodzianki i coś może nie wpaść. Jednak AKO bardzo fajne i przy odrobinie szczęścia może wpaść

H 1K

horosz

Użytkownik
Żużlowa Elit League
Spróbujmy dzisiaj coś pograć. Dwa zacne pojedynki, można powiedzieć prestiżowe.

1. Bjarne Pedersen over 4, Bet.365, @ 1.80
za 15 j

Bjarne u siebie solidnie, średnia 2.19pkt/bieg. Jedynym mankamentem jest to, że przy takiej stawce wśród własnych kolegów pojedzie dziś 4krotnie ale mimo to linia bardzo niska. Warto śpróbować.

2. Craig Cook over 6, Bet.365, @ 1.83
za 15 j

Jedzie pod ,,5&#39;&#39;, średnia wyjazdowa 1,8 a dzisiaj być może i 5 startów. Podobnie jak wyżej. Warto.
3. Craig Cook (+2) : Richard Lawson (-2), Bet.365, @1.72
za 15 j

Lawson mimo, że u siebie jedzie bardzo dobrze, upatruję tutaj szansę. Głównie dzieki temu (-2) oraz temu że, Richard jedzie w parze z Kennettem, który u siebie śmiga pod średnia 2.8 pkt.bieg.

4. Ritche Worrall (-1) : Lewis Kerr, Bet.365, @ 1.90
za 15 j

No cóż. Kerr u siebie średnia 1.3 pkt/bieg, nie wiem czy w tym sezonie zanotował jakiś świetny występ a Worrallowi się to zdarzało. Tak czy siak średnia wyjazdowa 1,6 pkt/bieg - i myślę, że ma szansę pokryć to (-1).

5. Lakeside @ 1.45
Poole @ 1.10
za 10 j
AKO 1.60

Przy Poole nie ma żadnych wątpliwości, co do Lakeside to mają przewagę w seniorach i mam nadzieję, że to wykorzystają. Plus aut własnego toru, który w tym sezonie jest pewnym plusem dla Młotów. Oczywiście Asy potrafią zaskakiwać - wszyscy wiemy jak jest, szczególnie w tej nieprzewidywalnej lidze.
Powodzenia i oby szczęśliwie.

H 1K

horosz

Użytkownik
Snooker
1. Barry Hawkins : Stephan Maguire (-1,5), BET 365, @ 2.37
za 10 j

2. Judd Trump (-2,5) : Micheal White, BET 365, @ 2.10
za 10 j

3. Ding Junhui : Mark Allen (+1,5), BET 365, @ 1.72
za 10 j

4. Ryan Day : Mei Xiwen, over 7.5 fream&#39;ów BET 365, @ 1.83
za 10 j

5. Eksperymentalnie ,,faworytów&quot; - nikłe szansę ale czasem taśmę trzeba zrobić ;)
Maguire @ 1.80
Trump @ 1.30
Selby @ 1.25[/color]
O&quot;Sullivan @ 1.20
Bingham @ 1.50
Day @ 1.44
Junhui @ 1.57
Higgins @ 1.66
AKO 19.91
za 10 j

Do góry Bottom