>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Speedway granie i cała reszta.

H 1K

horosz

Użytkownik
TENIS, US OPEN​

1. Chardy : Dimitrov, Bet.365, @1.25

Jeden jak i drugi w poprzedniej rundzie 3:0, jednak w tym pojedynku faworyt jest jeden. Dimitrov w turnieju powinien się bardziej napędzać. Chardy może myśleć nad urwaniem gema, ale jak dla mnie pewne zwycięstwo Bułgara.
2. Zverev : Evans, over 3.5 seta, Bet.365, @ 1.72
Obaj w poprzedniej rundzie wygrywali 3:1, tracąc seta. Dzisiaj może być podobnie. Evans nie jest aż tak słaby by poddać wszystkie sety a ja liczę już na miłą niespodziankę od początku spotkania.

3. Troicki : Donaldson, over 3.5 seta, Bet.365, @ 1.50

Zawodnicy trochę na innych biegunach bo Troicki wczoraj męczarnia z Rumunem gdzie wygrał tylko dzięki konsekwentnej grze w drugiej części spotkania. Natomiast Donaldson pewnie i to z Goffinem.
AKO @ 3.23
ZA 7 J

Otrzymane punkty reputacji: +1
H 1K

horosz

Użytkownik
US OPEN
#102.

Pablo Carreno Busta 1.40
Thiem 1.083
Simon 1.20 ???? kolejny raz brakuje jednego ogniwa :-(
Kyrgios 1.10
Del Potro 1.33
Pliskova 1.05
Halep 1.16
Babos 1.22
Radwańska 1.050
Serena Williams 1.025

Nestor/Pospisil 1.14
Xu/Zheng 1.33

AKO 6.56
za 7 j

H 1K

horosz

Użytkownik
Elite League

Adam Ellis : Steve Worrall, Bet.365, @ 1.72
za 15 j

No cóż. Kto śledzi moje typy wie, że lubię pograć Ellisa. Chłopak w parze z Holderem, dzisiaj w końcu na własnym obiekcie więc powinien zanotować kolejny dobry występ. Nie raz i nie dwa udowadnia, że często ma taki dzień, że nawet Holder nie zabiera mu punktów. Jego średnia domowa wzrosła obecnie do, uwaga - 2.35 pkt/bieg. Jak na wyjazdach bywa różnie i sam się przekonałem, że czasem ma trudności tak u siebie jest bardzo solidny. Steve Worrall ? również ambitny zawodnik, na wyjazdach średnia 1.67 pkt/bieg więc sporo mniej. Podobnie jak Adam jedzie z silnym kolegą z drużyny - Zagarem. Potencjał na zabieranie punktów więc podobny, no może troszkę na plus dla Worralla. Ale cała reszta w stronę Ellisa. Zawodnicy spotkają się na torze 2x ze sobą bezpośrednia rywalizując z wewnętrznych pól - już w tych biegach Adam2 może odskoczyć.

#104​

Poole Pirates (-10) : Belle Vue Aces, Bet.365, 1,83

za 10 j​

Wiem, że Asy potrafią zaskakiwać i jadą równo. Jednak stawiam na gospodarzy, gdzie dzisiaj gościnnie jedzie K.K i również powien zrobić swoje. Asy ogólnie mogą odpalić ale musiałby pojechać każdy, a mają dziury (Nicholls) oraz już troszkę mniej równego Zagara.

3. Szymon Woźniak over 5, Bet.365, @1.72​

za 8 j

Ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczył. Dzisiaj jego drużynę czeka bardzo ciężkie zadanie ale ma szansę powalczyć. Jeżeli dostanie dodatkowy bieg to jestem w miarę spokojny. Kurs bardzo fajny.

H 1K

horosz

Użytkownik
Dzisiaj w Lublinie odbędzie się mecz towarzyski POLSKA : DANIA. Obsada turnieju jest bardzo ciekawa co stanowi nie lada gratkę dla spragnionych żużla kibiców w Lublinie

Składy wd. Sportowefakty

POLSKA:
9.Protasiewicz
10. Zengota
11. Janowski
12. Przemek Pawlicki
13. Zmarzlik
14. Kołodziej

Dania:
1. M.J.J
2. N. Pedersen
3. B. Pedersen
4. Thomsen
5. Madsen
6. Kildemand

#108​

POLSKA (-8) : Dania (+8), Bet.365, @ 1.90[/CENTER]
za 15j​

Gram dzisiaj w kierunku Polaków. Wiadomo jak czasem przebiegają takie turnieje - mniejszy ciężar gatunkowy czego konsekwencją może być różne podejście zawodników czy testy sprzętu przed PlayOff.

Polacy występują dzisiaj bardzo silnym składem, gdzie każdy zawodnik może pojechać świetnie. Protasiewicz na kadrę zawsze motywuje się niesamowicie, w tym roku miał/ma sporo żalu do trenera Cieślaka o brak angażu na DPŚ więc może być nastawiony ofensywnie. Sprzęt na Falubaz ma odstawiony ale tak na prawdę każda jednostka w tym roku jedzie. Janowski wraca na dobre tory, przed PO takie zawody mogą mu się wręcz przydać. Zmarzlik to już jest TOP. Mimo, że trafiają mu się słabsze biegi, over 10 praktycznie pewny.
Do tego mamy solidnego Przemka Pawlickiego, Kołodzieja który w tym sezonie nie ma nic do stracenia i Zengotę, który coś dorzuci.

Dania... no cóż. Ogólnie każdemu z tych zawodników można w tym sezonie coś zarzucić. M.J.J nie jest gwarancją punktów w takiej obsadzie. O Pedersenie już nie ma co pisać bo jest kompletnie nieobliczalny - podobnie jak Madsen czy Bjarne. Powracający do formy Kildemand czy ambitny Thomsen również mnie nie przekonują. Duńczyków stać na 38-40 punktów. Oczywiście jest to turniej towarzyski - więc grane raczej bez szaleństw.

H 1K

horosz

Użytkownik
Elite League​

Hougaard (-1) : Woryna (+1), BET 365, @ 1.72
za 8 j

✅ 5,76 j​

Hougaard na swoim torze jedzie dobrze. Jego średnia 1.8 pkt.bieg. Jednak w tym typie gram raczej przeciwko Worynie bo nie wierzę, że na wyjeździe będzie w stanie rywalizować z Patrickiem. Woryna na wyjeździe to przedział 4-5 pktów, zresztą średnia to 1 pkt/bieg.

Steve Worrall (+3) : Jason Garrity (-3), Bet.365, @ 1.66
za 8 j​

Garrity to bardzo dobrze rokujący zawodnik, pamiętam jego świetne mecze - jeszcze w tamtym sezonie gdzie potrafił na niezłej kopie pojechać pod komplet. Jednak teraz na wyjeździe gdzie nie powinien zrobić dwucyfrówki. Steve solidnie i przede wszystkim zaliczka (+3) jest zachęcająca. Zrobi 8 pkt i będzie pozamiatane

H 1K

horosz

Użytkownik
US OPEN:

Mecz: Isner : Edmund
Godzina: 23.30
Typ: over 3.5 seta
Kurs: 1.53
za 20 j

✅ 10,6 j

Otrzymane punkty reputacji: +6
H 1K

horosz

Użytkownik
# 112.​

Dyscyplina: Piłka nożna, Centralna Liga Juniorów
Godzina: 11.00
Mecz: Arka Gdynia U19 : Zagłębie Lubin U19
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.57​

Dyscyplina: Piłka nożna, Centralna Liga Juniorów
Godzina: 12.00
Mecz: ŁKS Łódź U19 : Polonia Warszawa U19
Typ: Polonia Warszawa DNB
Kurs: 1.53
BET 365

AKO @ 2.40
za 12 j​

H 1K

horosz

Użytkownik
GP Challenge​

#113.​

1. Patryk Dudek win, Bet.365, @ 4.50​

za 7 j​

✅✅✅
24, 5 j​

Świetny sezon. Ilość wygranych zawodów indywidualnych jest imponująca, gdzie potrafił zdobyć Mistrza Polski z kompletem punktów. Ta impreza jest dla Patryka priorytetowa. Dużo się o tym mówi zarówno w Zielonej Górze jak i w teamie Patryka. Takie zawody wyzwalają często duże emocje i mobilizacje. Ale Patryk dobrze spisuje się w takiej roli i przy odrobinie szczęścia może dzisiaj osiągnąć zwycięstwo w całym turnieju i awans do GP. Z osobistej sympatii tego mu życzę i trzymam dzisiaj kciuki bo mu się należy. Jestem pewien, że dzisiaj w Vetlandzie ma swoje najlepsze jednostki silnikowe. Zresztą po treningu Team jest zadowolony. Dla statystyków można podać, że w tym roku w lidze w Vetlandzie zdobył 12 pktów w 4 startach (3,3,3,3).

#114​

Patryk Dudek : Fredrik Lindgren, Bet.365, @1.40

Piotr Pawlicki : Kenneth Bjerre, Bet.365, 1.50

Kto by się spodział, że Bjerre otrze się o awans. :/ Piotrek słaba. Wycofał się przed ostatnim biegiem z zawodów, szkoda że na zwrot nie ma co liczyć :/

AKO 2.09

za 30 j​

Tak jak wyżej. Lindgren mimo całej sympatii ostatnio spuścił trochę z tonu. Dobre GP w Gorzowie ale reszta zawodów bardzo słabo.

Piotrek wraca po upadku w GP. Po odpoczynku dzisiaj walczy o TOP 3 i awans

H 1K

horosz

Użytkownik
MOTO GP - Kwalifikacje (14.30)
# 115.
Wygra: Marc Marquez
Kurs: 3.75
za 5.87

Upadek. Nie spodziewałem się aż takiego deszczu. :/

Z taką przewagą w generalce nie musi się ,,zabijać&quot; na zawodach. Ale wygranie kwalifikacji i pierwsze pole startowe jak najbardziej go interesuje.

H 1K

horosz

Użytkownik
Kolejny raz próbuje US OPEN.
Thiem 1.28
Dimitrov 1.28
Del Potro 1.22
Murray 1.006
Wawrinka 1.11
Nishikori 1.10

Kyrgios 1.083
Radwańska 1.20
S. Williams 1.050

Pliskova 1.28
V. Williams 1.33
Halep 1.10

AKO @ 6.39
za 10 j

W końcu wchodzi :cool:

✅ 71,15 j (z uzględnieniem bonusu w BET 365)

Otrzymane punkty reputacji: +8
H 1K

horosz

Użytkownik
#117.​

Oskar Fajfer under 11, Bet.365, @ 1.75
za 12 j​

W Częstochowie zrobił 13 pktów ale to nie musi o niczym świadczyć. Dzisiaj kolejny pojedynek dla zawodników z Gdańska i o wiele bardziej specyficzny tor w Rzeszowie. Przy jednej wpadce o którą nie trudno może zapomnieć o pokryciu takiej linii.

H 1K

horosz

Użytkownik
#118.​

Polonia Piła : Orzeł Łódź, Bet.365, @ 1.75
za 15 j​

Bardzo ciekawy pojedynek w Pile. Pojedynek gdzie wszystko może się wydarzyć i ogólnie sportowo 50/50. Jednak idę w stronę gospodarzy, którzy w tym sezonie przegrali tylko z Lokomotivem na swoim podwórku (gdzie Kilokarpia przywiózł 15 pkt ). Pozostałe spotkania pewnie dla pilan, niektóre bardzo wysoko. To nie jest przypadek.

Jeżeli chodzi o gospodarzy to mamy (pkt/bieg):

Szczepaniak (2,26) / Świst (1,72) - bardzo solidna para. Ktoś się kiedyś ze mnie śmiał już, że Śwista nazwałem liderem. Jednak według mnie jest bardzo solidny i pomimo wieku jeździ wszędzie, nawet na wyjazdach (patrz:Gollob), wiem że I liga. Szczepaniak może wygrać z każdym.

Pedersen (2.08) / Tarasienko (2.04)
- kolejna solidna para, średnie mówią same za siebie.

Z juniorami jedzie Norbert Kościuch (2.25).

Moim zdaniem ta (5) seniorów utrzyma pozytywny wynik do końca spotkania. Mimo to spotkania będzie emocjonujące i bardzo możliwe emocje do ostatniego biegu.​

H 1K

horosz

Użytkownik
#120.
1. Falubaz @2.25
Sparta @1.60
AKO 2.60
Za 25 j

2. Patryk Dudek over 10, @ 2.05
Za 25 j

3. Jason Doyle over 9, @ 1.66
Za 25 j

4. Tomasz Jędrzejak under 7 @ 2.00
Za 10 j
5 Bartosz Zmarzlik over 11, @ 2.00
Za 10j

6. Vaculik (-3) vs Hampel. @ 2.37
Za 10 j

Wszystko BET 365. Bez analiz bo jestem w drodze do Torunia. Z fartem ????
e/ No niestety bardzo słaby dzień. Sparta Wrocław fatalnie, łomot jakich mało - strata 20 punktów, nikt nie wie co się stało. Szkoda, że zawody zostały przerwane bo kupony na Zmarzlika i Jędrzejaka wchodziły, a tak są zwroty. Falubaz również słabiutko i cud, że zrobili te 40 punktów. Patryk Dudek wielki zawód - cały sezon mega forma, przychodza PO i padaka. Niestety. Nie potrzebnie było szaleństwo ze stawkami w dniu wczorajszym bo dzieki temu na koniec wyskoczył spory minus.

H 1K

horosz

Użytkownik
STATYSTYKI TYGODNIA (29.08 - 05.09)
YIELD TYGODNIA: ⛔ 31,35 %​

⛔ 167,66 j​

Budżet startowy - 200 j
Budżet obecny - 226,22 j

No cóż. Najgorszy był wczorajszy dzień gdzie półfinały ekstraligi nie dały mi zarobić. Sparta Wrocław została zdruzgotana na swoim torze przegrywając 20 punktami, mecz zostaje przerwany i kupony, który miały wejść zanotowały zwrot. Najwięcej przejechałem się na Falubazie bo nic nie wskazywało tak słabego wystepu. Fakt - kupon na zwycięstwo był ryzykowny. Bardziej zawiódł mnie Patryk D, który wczoraj zabrał pieniążki, które uzyskałem prędzej za jakiego win w Vetlandzie. Dobrze, że wpadła jedna taśma z US OPEN bo była by tragedia.

H 1K

horosz

Użytkownik
Snooker [Six Red World Championship]​

Godzina: 13.30
Wszystko BET 365

Ben Wollaston : Kritsanut Ler&#39;horn, @ 1.36
????
Thepchaiya Un-Nooh : Lukas Kleckers, @1.28
Joe Perry : Ivan Kakovsky, @ 1.071
Stuart Bingham : Babar Masih, @ 1.083

AKO 2.03