Wracamy do żużla
Dzisiaj runda SEC w Togliatti
WSZYSTKIE TYPY - BET 365
Vaclav Milik : Jonas Kylmakorpi
Typ: Vaclav Milik
Kurs: 1.66
Martin Vaculik : Nikcy Pedersen
Typ: Martin Vaculik
Kurs: 1.53
AKO @ 2.55
za 18 j
Gram doubla dosyć mocno.
Milik to krótko mówiąc objawienie naszej Ekstraligi, gdzie notuje 11 średnią ze średnią punktową powyżej 2 pkt/bieg zarówno w Poznaniu jak i na wyjazdach. W tym sezonie pokazuje, że potrafi solidnie pojechać również indywidualnie w takich zawodach jak
SEC. 8 punktów w Gustrov, 9 punktów w Daugavpils to dobry wynik. Czech jedzie równo, w 10 biegach wpadło mu tylko jedno ,,0''. Natomiast Jonas zaliczył drugie miejsce w Daugavpils ale to głównie ze świetnej znajomości toru. Tutaj powinno być inaczej. Typ jak i kurs świetny.
Vaculik traktuje
SEC priorytetowo. Warto wspomieć, że w 2014r. notował w Togliatti drugie miejsce gdzie w finale został wykluczony. Nicki w tym sezonie to cień samego siebie. Przez jakiś czas myślałem, że ten
SEC jest jedyną okazją do powalczenia z honorem w tyn sezonie ale na dzień patrzę chłodną głową i dla Nickiego nie widzę szans w pojedynku z Vaculem.
Nicky wygrał tam w 2014 ale chyba każdy człowiek śledzący
speedway wie, że w jego przypadku nie bedzie mieć to żadnego przełożenia.
Andrij Lebedev over 5
Kurs: 1.90
za 10 j
Over do pokrycia a kurs bardzo zachęcający. Poczas
SEC w 2014r. na tym torze przywiózł 8 punktów.
Peter Ljung over 4
Kurs: 1.66
za 10 j
Ostatnio w
SEC zawiódł ale konsekwentnie gram w stronę Szweda. Linia ułożona 1-2 punkty za nisko.
Wygra: Martin Vaculik
Kurs: 13.00
za 3 j
Ryzykowny ale za niską stawkę czemu nie ? Na Vaculika taki kurs? ja próbuje.
Emil Sayfutdinow : Grigori Łaguta
Typ: Emil Sayfutdinow
Kurs: 1.80
za 15 j
Jedni z faworytów dzisiejszej imprezy. Zakład z typu 50/50 ale mam przeczucie, że Emilowi wyjątkowo zależy na tych zawodach. Grisza jest nieobliczalny. Może trzasnąć komplet a jeżeli się pogubi to może być padaka.
Tyle na dziś. Zawody o godzinie 15.00
Cóż tu pisać. Sayfutidnow woli się kłaść a co do jego chęci wygrywania - to nie podjeżdza nawet do ostatniego biegu. Ljung niestety słabiutko. Vaculik fatalnie... w decydującym biegu wymachuje nogami walcząc o 1 miejsce. Ostatecznie przyjeżdza ostatni. Fatalne dla mnie zawody - od samego początku
Cały turniej b
27 j