unicaja
Użytkownik
Wracając do naszych wczorajszych rozważań to jak oceniacie dzisiejsze słowa wrocławskiego coacha Cieślaka?
A powiedział tak:
Na marginesie wielkie :browar565: dla TVP za plany transmisji jutrzejszego meczu. Muszę się przyznac bez bicia, że w taki scenariusz nie wierzyłem. A tu proszę dzień powszedni, w dodatku godzina późna. Dla mnie bardzo przyjemna niespodzianka
A powiedział tak:
Głównie mam na myśli oczywiście wytłuszczony fragment wypowiedzi naszego narodowego "Polewaczkowego". Czyżby zatem półfinały Zielonka - Toruń i Leszno - Wrocek... A co za tym idzie z coraz większym zaciekawieniem będę oczekiwał na linię dodatniego handi do pokrycia dla Sparty. Ciekawie się dzieje w tej naszej elicie.Przyrzekam, że w Toruniu, podobnie jak w Gorzowie, nie będzie żadnych kalkulacji. Chcemy wygrać z Unibaksem po raz drugi.
W półfinale chciałbym z moimi chłopcami uniknąć teraz konfrontacji z Falubazem. Obrońcy tytułu złapali drugi oddech, odzyskali właściwy rytm. A Unia Leszno, najlepszy team rundy zasadniczej, ma chyba lekką zadyszkę
Na marginesie wielkie :browar565: dla TVP za plany transmisji jutrzejszego meczu. Muszę się przyznac bez bicia, że w taki scenariusz nie wierzyłem. A tu proszę dzień powszedni, w dodatku godzina późna. Dla mnie bardzo przyjemna niespodzianka