niccolo7
Użytkownik
Ja z kolei uważam, że Toruń spokojnie zdobędzie brązowy medal. Moim zdaniem Sparta może liczyć jedynie na skuteczną jazdę Rudego i Maćka, bo co do reszty mam wątpliwości. Kenio ma ostatnio wyraźną zniżkę formy, być może spowodowaną tym, że nic wielkiego nie może już w tym sezonie wywalczyć i po prostu zaczął odpuszczać. Poza tym, podobnie jak drugiemu Dunowi, Madsenowi MotoArena raczej mu nie leży i nie notował tu dobrych wyników, więc ja za bardzo nie liczyłbym na niego. Jeszcze mniej spodziewam się po wspomnianym Leonie, który w ogóle nie ogarnia jazdy po toruńskim owalu. Zapunktować może jeszcze Świder, bo nie wiem czego się spodziewać po Anderssonie, który miał niewiele okazji by ścigać się u pierników. Pozostaje jeszcze Jeleń, ale to raczej startowiec i po słabym starcie skupia się przeważnie na zajęciu strategicznej pozycji na tyłach wroga, więc tym bardziej nie wierzę w jakiś jego przebłysk.
Co prawda po drugiej stronie też można znaleźć słabsze ogniwa, jak np. Jagoda, który ma fatalny sezon oraz Miedziak, który też ostatnio zawodzi. Niemniej jednak myślę, że stać ich na przywiezienie chociaż kilku "oczek", bo przecież jadą u siebie. Reszta drużyny prezentuje się już lepiej, bo Sullivan jest prawdziwym jej liderem i spokojnie powinien zrobić dwucyfrówkę. Holdera również stać na niezły wynik, a Andersen zdaje się powoli pokazywać, że coś tam jeszcze potrafi jeździć, szkoda jedynie, że tak późno ???? . Nie wiem co sądzić o juniorach, bo Emil ma papiery na jazdę, ale raczej nie powtórzy swojego poprzedniego wyniku z meczu przeciwko Sparcie. W razie czego zastąpić go może Ward i mam nadzieję, ze będzie to robił skutecznie.
Generalnie stawiałbym na wynik, który podpowiada rozum van_der_vaarta :grin:, ale w każdym razie medal powinien zostać w Toruniu.
Co prawda po drugiej stronie też można znaleźć słabsze ogniwa, jak np. Jagoda, który ma fatalny sezon oraz Miedziak, który też ostatnio zawodzi. Niemniej jednak myślę, że stać ich na przywiezienie chociaż kilku "oczek", bo przecież jadą u siebie. Reszta drużyny prezentuje się już lepiej, bo Sullivan jest prawdziwym jej liderem i spokojnie powinien zrobić dwucyfrówkę. Holdera również stać na niezły wynik, a Andersen zdaje się powoli pokazywać, że coś tam jeszcze potrafi jeździć, szkoda jedynie, że tak późno ???? . Nie wiem co sądzić o juniorach, bo Emil ma papiery na jazdę, ale raczej nie powtórzy swojego poprzedniego wyniku z meczu przeciwko Sparcie. W razie czego zastąpić go może Ward i mam nadzieję, ze będzie to robił skutecznie.
Generalnie stawiałbym na wynik, który podpowiada rozum van_der_vaarta :grin:, ale w każdym razie medal powinien zostać w Toruniu.