a to było do mnie ??Nie wiesz o czym piszesz koleszko...
Na schudnięcie jest tylko jeden sposób-trzeba ćwiczyć,nieważne co biegi,siłka,pływanie.Wszystkie te preparaty typu l karnityna,zielona herbata i inne magiczne shity to jedna wielka ściema.A6W chyba najlepszy sposób na schudnięcie i sześciopak na brzuchu,sam 3 razy zrobiłem cały cykl i efekty zawsze są zajebiste,raz na 3 miechy każdemu się to przyda,choć przez pierwszy tydzień lub 2 to można się zniechęcić tak mięśnie piwne bolą,ale potem już jest z górki.
Bzdura, po co się wypowiadasz jak nie ogarniasz kwestii.Wszystkie te preparaty typu l karnityna,zielona herbata i inne magiczne shity to jedna wielka ściema
dokładnie, forum o sporcie, więc przykład ze sportu. tenisistom zmierzyli poziom tkanki tłuszczowych w obu rekach. na jednej i drugiej ten poziom był identyczny, choć jedna z nich była regularnie obciążana i ma większe mięśnie to i tak tkanka tłuszczowa była na takim samym poziomie. Tak więc cwiczeniami na brzuch takimi jak A6W mozna jedynie zbudowac miesnie brzucha ale na pewno nie da rady nimi zrzucic tkanki tluszczowej.To było do Shena gość nie ma pojęcia co pisze. Po pierwsze ASW nie powoduje spalenia tłuszczu, rozwija tylko mięśnie brzucha,
Na basenie można fajnie się wyrzeźbić, ale do schudnięcia również polecam.Basenu na schudnięcie to ja raczej bym nie polecił, jak zaczynałem pływać kilka miesięcy temu to też zamiarem schudnięcia, co drugi dzień pływałem ~50min pływania, na dystans wychodził kilometr z hakiem(co 200m przerwa) i zamiast zrzucić trochę tłuszczu rozbudowałem sobie barki, ramiona, plecy.
Na typowe zrzucenia brzuszka jednak imo najlepsze jest bieganie bo na rowerze musisz zrobić spory dystans zanim zaczniesz cokolwiek przepalać.
6 weidera jest dobra ale tylko na rzeźbę siły mięśniowej nie wyrobisz. ogólnie nie polecam.Ogolnie na miesnie brzucha polecam 6 Weidera robioną jak należy bez ułatwien ????
Tu masz wszystko:Sprawa wygląda następująco. Raczej żadnych specjalistycznych ćwiczeń kulturystycznych nie robiłem, a pomyślałem, że warto troche przypakować. Ogólnie z moją masą szału nie ma, jestem dość szczupły. Mógłbym zacząć chodzić na siłkę, ale z uwagi na to, że po drugiej stronie ulicy mieszka kumpel, który ma troche sprzętu tj. sztangi, hantle, dwie ławeczki szkoda mi bulić co miesiąć nawet te kilka dyszek, gdyż moge u niego ćwiczyć te 3 razy w tygodniu. Więc moje pytanie nasuwa się samo. Od czego zacząć? Wytłumaczcie mi tak kawa na ławę, bo nie chcę bezmyślnie machać sztangą, bo to szczególnie bez odpowiedniej techniki może mi tylko zaszkodzić.A tak wogóle, to nie było mnie miesiąc na forum i się troche pozmieniało. Gdzie jest słynny HP bukmacherski?
50gr płatków owsianych, 2-3 miarki odżywki białkowej, łyżka masła orzechowego, łyżka miodu, 1 banan, mlekoMam takie pytanie czy ma ktoś jakieś ciekawe przepisy na koktajle węglowodanowo - białkowe ??
Raket Fjul i Dabyl Blasta ???? Sorry, nie mogłem się powstrzymać.Mam takie pytanie czy ma ktoś jakieś ciekawe przepisy na koktajle węglowodanowo - białkowe ??
2 miechy robiłem i efekty mizerne Ale to chyba wina dodatkowej "zimowej oponki" która urosła grubo ponad normę ????Ogolnie na miesnie brzucha polecam 6 Weidera robioną jak należy bez ułatwien ????