Wiem to na wlasnym przykladzie ze nie zawsze to pomaga ???? Tymbardziej jak sie czeka 4 miesiace na tomokomputer bo lekarz nie umie skierowania napsiac, badz jak sie lekarza uczy ????Najlepiej przejdź się do lekarza
W dni treningowe 10g , w NT 5g wiecej nie trzeba.Kreatyne sama jako monohydrant codziennie.
W dni NT raz na tydzien mozesz isc. Ja nie preferowałem bo byłem ektomorfikiem i słabo masqe łapałem. Skoncentruj sie na diecie poprawnych cwiczeniach ( plan ), suple, jesli cwiczysz wiecej niz 6-8 miechów i czujesz stagnacje to wez krete... Pozdrawiam i rosnij:-Da basen po siłce to dobrze czy źle? bo gdzieś tam czytałem, że nienajlepiej.
Dobry trening to nie zawsze trening po którym nie ma sil na nic szybko mozna sie "zajechac".E no basen po silce to chyba lekka przesada
Po silce aeroby ewentualnie, na nic wiecej nie ma sily, bynajmniej nie powinno xD
Przecież to napisałem 2-3 posty wyżej:-D 1 w tyg basen nie zaszkodziMajkell za przeproszeniem ???? wiem o tym, nie siedze w tym od roku czy dwoch ???? (z kolei nie mowie tez ze jakis zawodowiec, ale swoje przezylem), ale w kwesti energetycznej a tymbardziej co do regeneracji to chyba nie ma najlepszego wplywu basen po treningu ... no moze raz w tygodniu na maxa ... ale ja bym nie robil ... chyba ze ktos cwiczy zeby masy nie miec ???? xD
Nie bierz 10 g bo organizm i tak to wydali, maxymalnie mozesz w sibeie wpompować 6g kreatyny to stanowic bedzie 350% wiecej niz amsz w organizmie, kazdy wiekszy nadmiar jest wydalany.W dni treningowe 10g , w NT 5g wiecej nie trzeba.
Z kąd takie info? jak cos to na priv daj link do str na której to piszeNie bierz 10 g bo organizm i tak to wydali, maxymalnie mozesz w sibeie wpompować 6g kreatyny to stanowic bedzie 350% wiecej niz amsz w organizmie, kazdy wiekszy nadmiar jest wydalany.
A myslisz ze skad ja jestem:jezora: cwicze juz chwile i mam "jakies" pojecie o tych spr. Ty widze nie masz wogole:-D i sie nie kłocimy tylko rozmawiamy ????Dobra nie kłóćcie się bo obydwaj za wiele wiedzy w tym temacie RACZEJ nie macie.
SFD.pl tam są opinie ekspertów, i zawodowców, tam warto żajrzeć.
No to witaj w klubie, wydaje mi się ze większe pojęcie niż TY, też ćwicze kilka lat ale nie mogę powiedziec że się na tym znam, bo jak wiadomo my to robimy rekreacyjnie, nikt tu nie robi tego zawodowo:jezora:A myslisz ze skad ja jestem:jezora: cwicze juz chwile i mam "jakies" pojecie o tych spr. Ty widze nie masz wogole:-D i sie nie kłocimy tylko rozmawiamy ????
jak najbardziej tak :spokodfhgfh:Spróbuj, skończ i będziesz wiedział. Bez eksperymentów nie byłoby postepu
Jeżeli mam zrobić 6 powtórzeń to przy ćwiczeniu nr 1 , nr 3 to tyczy się 6 powtórzeń na lewa i prawą nogę czy po 3 na każdą?