zdarzyłem zagrac Sosnowiec Niveta wczoraj, dzis juz w betsafe tego niema
07.11.09, 14:45 Ekstraklasa
Śląsk Wrocław - Piast Gliwice
Typ: Śląsk Wrocław
Kurs: 1.6 unibet
Stawka: 5/10
"Epidemia w drużynie! Piast chce przełożyć mecz" Wielkie braki w drużynie gości.
Skorzystał ktoś? Chciałem się dowiedzieć gdzie graliście i jakie były limity?Włókniarz Zelów - Stal Niewiadów 3-1
Typ: Włókniarz Zelów
Kurs: 1.75 tobet
Stawka: 7/10
ok dzięki za informacje... Niech się ktoś wypowie kto grał za więcej bo chce wiedzieć jakie dają limity na te ligi.ja skorzystalem tylko dolozylem jeszcze do tego 2 mecze dzieki wielkie i nie wiem jakie byly limity bo ja gralem za 60 zl trebel w tobet pozdrawiam zycze wiecej takich typow
A Ty tego nie zagrałeś ???? ? przecież stawkowałeś 7/10 ????Skorzystał ktoś? Chciałem się dowiedzieć gdzie graliście i jakie były limity?
Na 4 lige przyjmuje około 700-750 zł max, przynajmniej u mnie. Nie wiem jak z 3 ligą.A Ty tego nie zagrałeś ???? ? przecież stawkowałeś 7/10 ????
Grałem ale nie za tak dużą stawkę bo nie maiłem tyle w sieci... A jak bym nie grał to co?A Ty tego nie zagrałeś ???? ? przecież stawkowałeś 7/10 ????
Dzięki Prasa za odpowiedzNa 4 lige przyjmuje około 700-750 zł max, przynajmniej u mnie. Nie wiem jak z 3 ligą.
W naziemnych oferują takie niskie ligi? W jakich?U nas np. zależnie od spotkania, ale najlepiej rozdzielać w naziemnych w Tobecie zagrałem max za 700 zł ;]
Zdarza się, że oferują, szczególnie 3 ligę.W naziemnych oferują takie niskie ligi? W jakich?
zaszyłeś się ? :jezora: ostateczny koniec z nałogiem? czy strach przed aferą hazardową ?ja i tak zakończyłem granie u bukmacherów wszelakich, wszędzie pozamykane konta żeby nie kusiło, więc po prostu Wam to informacyjnie przekazuję ???? Dlatego nie szukałem też nigdzie wyższych kursów