>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
nivet 277

nivet

Użytkownik
I dobrze ale nieopłacalne bety też nie są dobre....

Grane w poniedziałek i zaraz po tym kursy poleciały i bez sensu wydawało mi się to tu podawać,

rumak57 271

rumak57

Coach
ja skorzystalem tylko dolozylem jeszcze do tego 2 mecze dzieki wielkie i nie wiem jakie byly limity bo ja gralem za 60 zl trebel w tobet pozdrawiam zycze wiecej takich typow

fabek 0

fabek

Użytkownik
ja skorzystalem tylko dolozylem jeszcze do tego 2 mecze dzieki wielkie i nie wiem jakie byly limity bo ja gralem za 60 zl trebel w tobet pozdrawiam zycze wiecej takich typow
ok dzięki za informacje... Niech się ktoś wypowie kto grał za więcej bo chce wiedzieć jakie dają limity na te ligi.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
ja i tak zakończyłem granie u bukmacherów wszelakich, wszędzie pozamykane konta żeby nie kusiło, więc po prostu Wam to informacyjnie przekazuję ???? Dlatego nie szukałem też nigdzie wyższych kursów:p

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
ja i tak zakończyłem granie u bukmacherów wszelakich, wszędzie pozamykane konta żeby nie kusiło, więc po prostu Wam to informacyjnie przekazuję ???? Dlatego nie szukałem też nigdzie wyższych kursów:p
zaszyłeś się ? :jezora: ostateczny koniec z nałogiem? czy strach przed aferą hazardową ? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom