>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
SimonS a widzisz jakiś ruch w tym dziale bo ja nie bardzo chyba lepiej gdyby go nawet nie było patrząc na ostatnią formę udzielania się.

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
SimonS a widzisz jakiś ruch w tym dziale bo ja nie bardzo chyba lepiej gdyby go nawet nie było patrząc na ostatnią formę udzielania się.
dokładnie.
3 typy na miesiąc powinny być,
gdyby ktoś po 2mies nie spełnił tego wymogu, to out.

już bez fixów, a będzie dobrze :]

simons 646

simons

Forum VIP
No jak sadzicie, wymuszone typy to moim zdaniem nie typy.

Z drugiej strony to malo kto aktywny tu jest ostatnimi czasy, wiec osobiscie nie mam pomyslu na strefe ????

Btw sylaaa kiedy sie umowimy ? ????

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
No jak sadzicie, wymuszone typy to moim zdaniem nie typy.

Z drugiej strony to malo kto aktywny tu jest ostatnimi czasy, wiec osobiscie nie mam pomyslu na strefe ????

Btw sylaaa kiedy sie umowimy ? ????
luz, tak jak napisał Benek ; pomyśli się po sesji :]

SimonS, wiosną na jakieś piwko mnie zabierz ;) ale ja z warszawy się nie ruszam :razz:

rumak57 271

rumak57

Coach
Moim zdaniem jesli moge sie wyrazic to powinno wygladac tak od lutego kazdy kto ma dostep do strefy musi podac w miesiacy 5 typow conajmniej 5 z czego 80% musi byc trafnych nastepnie kto nie uzyska tego progu dwa miesiac z rzedu powinien dostac ostrzezenie 3 m-c z rzedu nie uzyskanie tego progu zabranie dostepu do strefy zamknietej kazdy prowadzi statystyke i juz no chyba ze mowa o fixach to jeden nietrafiony i out prawda tak przynajmniej powinno byc albo przywrocic dzial fixy insidery i drugi dzial zrobic prywatne typy kazdy by utworzyl temat i wszystko byloby jasne i klarowne oczywiscie typy powyzej jakiegos kursy ale to rzecz naturalna w fixach insiderach podawane by byly typy juz z pewniejszych zrodel i tyle takie jest moje zdanie

pozdrawiam

groven 2,2K

groven

Forum VIP
rumak57 ostre słowa padają z Twoich ust. Nie można dawać takiego ultimatum. Każdy bedzie wtedy podawał nerwowo obojętnie jakie mecze i to w dodatku pod presją tych &quot;trafionych Typów&quot; ⛔ i takie rozwiązanie moim zdaniem nie ma sensu.

Jestem tu jeszcze za krótko by mieć jakieś liczące się zdanie w tej kwestii ale...

Podoba mi się stwierdzenie SimonS:
&quot; wymuszone typy to moim zdaniem nie typy &quot;
Jak najbardziej popieram Cie kolego.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dział fixy i insidery to już nieaktualna sprawa, do której nie wrócimy.
Jedynie będzie dział: Prywatne typy.
Ultimatum będzie podanie dwóch (wymuszonych) typów na miesiąc. W lipcu to minimum to będzie 1 typ. Tak mi się to widzi. Statystyki poprawiane raz na tydzień np. z góry ustalmy, że będzie to poniedziałek - jeśli nie to out. Albo rygor albo dupa z tego :*

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Spanish Segunda Division 2009/2010
Salamanca - Castellon 1
po wysokim kursie 1.9 !!
Zanosi się pewne, wysokie zwycięstwo Salamanca...
dzisiaj bedzie analiza w prywatnych typach

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W Salamance może nie zagrać Hugo Leal, a problemy z urazami mają też Kike i Toti. Tak przynajmniej mówi Hiszpania.
Coś jeszcze było o Salvie, ale nie do końca ogarniam o co chodziło.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
mam ciekawe info ma dziś:

Byłem dzis w sts rano... spotkałem jednego klijenta który zagrał 1300 zł na Oberhausen - Augsburg 2 :!::!: Podszedłem do niego zagadać:

Pytam go czy to pewne, on mi udzielił ciekawej odpowiedzi. Podobno Augsburg zrobił takie zakupy piłkarzy że głowa mała, mają taką ekipe że wygrają z każdym.. opowiada mi dalej.. 2 kolejki temu wygrana z liderem Kaiserslautern 4:1 w poprzedniej kolejce 3:1. Patrze na statystki i rzeczywiście ten koleś ma racje. Postawiłem 50 zł na nich,

proponuje zwrócić uwagę na ten meczyk

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ja proponuję zwrócić uwagę na frisk asker już wcześniej przeze mnie opisywany, na ich handi +1,5 mozna znaleźć fajne kursy a na win jest dziś ~4

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Augsburg trzeba grać póki są na fali, ja zagralem -1 dzisiaj.
A ten koles co za 1300zł to tygodniówke juz ma :p

simons 646

simons

Forum VIP
Po meczu z Czechami nie bylbym tak pozytywnie nastawiony ...

IMo conajwyzej mozna dac dla emocji 5taka ???? ale zadnego info ciekawego nie widze

simons 646

simons

Forum VIP
Cos wyczytalem o tym ze spore value na Verone 2 albo 2dnb z Ternana, bo gospodarze maja jakeis problemy, ale nie moge znalezc dokladniej na czym te problemy polegaja ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom