Zaszyłem się ???? Internetowe granie nie jest dla mnie dobre. Jak będę na jakimś turnieju tenisowym to pójdę do miejscowego profa, a tak hazard zawiesiłem na kołku
Mecz o 1:00. Znalazłem właśnie informacje, że lider gospodarzy Danny Granger nie zagra z powodu kontuzji. Bukmacherzy jeszcze o tym nie wiedzą. Chciałem grać ten mecz już wcześniej, teraz szanse są na korzyść gości IMO 35:65
@ 2.70 ladbrokes
No właśnie, przydałoby się trochę więcej , wszystkie sporty ruszyły pełną parą. Nie ma co czekać na ,,FIXY,, :-D. Lepiej skupić się na konkretnych informacjach oraz analizach.
polecam zwrócić uwagę na ligę słoweńską, tam każdy wygrywa z każdym, w zależności od formy...
dziś grałem drave + naftę DNB po kursach ~5, szkoda tylko że w dublu
Groeven chcialbym CI cos powiedziec nie pisz ze twoja frekwencja w strefie zamkniuetej bedzie wieksza niz niektorych gdyz niekiedy jest tak ze ktos bedzie mial 3 informacje w ciagu weekendu a drugi nie bedzie mial zadnej przez 2 miesiace strefa zamknieta jest utworzona po to by ludzie ktorzy maja jakies "dojscia" otrzymali cos od innych i zebysmy mogli zarabiac razem uwierz mi ze nikt nie powolany sie tutaj nie dostaje i mam nadzieje ze udowodnisz ze z toba jest podobnie nie obiecuj czegos czego nie mozesz zagwarantowac jestesmy waska grupa uzytkownikow tego forum ktora otrzymala ten prestizowy dostep, a wiec kazdy kto tutaj jest robi wszystko zeby nie zaszkodzic drugiemu gdyz tak jak masz w mottcie strefa zamknieta ma za zadanie na siebie zarobic wiec nie wymagaj by ktos podawal typy na ktorych masz nic nie zarobic, kazdy wybiera to co uwaza za najlepsze i podaje niekiedy sa to bardzo dobre wybory niekiedy gorsze ale wszyscy sie staraja jak moga.
PS. piszesz ze jak bedziesz mial fixy to bedziesz mowil takze mam nadzieje ze przeczytales regulamin i wiesz co tutaj jest uwazane za fix
pozdrawiam,
zycze udanego udzialu w zyciu strefy zamknietej
Składami nie dysponuje, lecz uważam że nawet brak 1 lub 3 piłkarzy z podstawowego składu Gospodarzy, nie utrudni im meczu, bo goście nie są wymagającym rywalem i grając nawet w najsilniejszym składzie mogą jedynie o remis w tym meczu powalczyć. Ale oni przecież na wyjazdach nie remisują tylko przegrywają ????
Mam nadzieję, że się odrodzi, ale po sesji ???? Zobaczymy co z tego wyjdzie. Czas na dużo czystek i wprowadzenie 'nowych', może to przyniesie jakiś skutek, ale to w niedalekiej przyszłości.
Dzisiaj mi chodzi po głowie Belgian Cup:
Kortrijk - Roeselare 1 ???? jeżeli sie zdecyduje zagrać to po południu bedzie obszerna analiza w prywatnych typach ????
Ale proponuję zwrócić na ten meczyk uwage panowie ???? jedyneczka
Ja to proponuję to zrobić od początku , wszystko wyczyścić dobrać osoby oraz ustalić zasady 3 typy w miesiącu nie jest to dużo ale będzie 10 osób =30 typów niech 20-25 będzie trafnych każdy zarobi. Warto nad tym pomyśleć.