>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Ja polecam zwrócić uwagę na zakłady live w bet365 odnośnie ilości bramek w meczach piłkarskich. Mówię tutaj dokładnie o graniu na undery w trakcie trwania spotkania.
Dajmy na to w 60-70 minucie, że nie padnie już żadna bramka kursy oscylują w granicach 1,7-1,9 i nawet grając losowo jakieś duble całkiem nieźle można zarobić.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
A jakie ligi preferujesz do tego bo np. Brazylijska na pewno z tym odpada czy Francuska bo tam najwięcej goli w tych minutach pada.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
A jakie ligi preferujesz do tego bo np. Brazylijska na pewno z tym odpada czy Francuska bo tam najwięcej goli w tych minutach pada.
Póki co gram losowo, brazylijska i francuska też się pojawiła.
Raczej za mniejsze stawki (10-15 zł) w meczach które akurat są na live w bet365. Duble oraz triple, rzadziej singlami.
Brawo za deportivo, szkoda że w moim buku tego nie było

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Na przykład teraz w meczu Braga - Sporting przy 1-0(55 min) jest kurs 2,5 że nie padnie bramka.
Teraz jest 80 min. nie oglądam meczu bo dopiero wpadłem sobie poczytać co piszecie ale sądzę, że brama i tak może tam paść.
Liga portugalska akurat nie jest najlepszym przykładem do grania no goal...
Nawet jak teraz nie padnie gol to w bilansie ogólnym ta liga odpada- to obserwacje na przestrzeli jakiegoś czasu.
A taki sposób grania nie jest gotową receptą na sukces.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Oczywiście, że nie jest to złoty środek ale jak widać można coś ugrać.
A mecz ten dałem jako przykład, żeby opisać dokładny kurs w konkretnej minucie.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ładnie grają, ale dla ścisłości dodam, że teraz zimą zakupili tylko jednego obrońcę z nijmegen, reszta wspomnianych transferów była już w okienku letnim

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tak tylko powiem, że zauważyłem, że pół Hiszpanii gra dziś na Cartagenę, dla mnie raczej dobry typ, dubelek z Sociedadem elegancko wygląda.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
szkoda ze tak mało buków ma ta lige :p napisalem do tobetu by dodawali ja do oferty, moze poskutkuje

olo 2,4K

olo

Użytkownik
szkoda ze tak mało buków ma ta lige :p napisalem do tobetu by dodawali ja do oferty, moze poskutkuje
W bwinie jest też, puściłem lekko, ale było tylko 1 2. No, ale i tak jest spoko. Dzięki foxi za typa ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
FT 5-3.Dwie bramy stracili w ostatnich 3 minutach ,ale Fox też bramę strzelił heheh.Ja zagrałem 1 w Bwin po 3,65 i 1x w Bah po 2,15

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dziś z tego co widzę jest ciekawy piłkarski tripel, Socheaux + Huracan DNB + Anderlecht (Benuś mówił, że spokojnie do gry). Dołożyć do tego PSV, które powinno spokojnie pocisnąć i wychodzi elegancki kupon, AKO ok 6 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom